Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
ben yapmam ama içinde bulunduğunuz durum katlanıp katlanamadığınız önemli.ben katlanam.ama siz idare edebiliyorsanız bir şey diyemem.ayrıca yaptığım yemeği yollar yada her iki babayıda evimde ağırlar kendi evim varken ve yakınken kimsedede kalmam.eşinizin söylediği lafında sindirilmesi zor gibi.
Eşime bundan sonra nasil.muamele ediyorsan aynisini bulacaksin derim.
Aileme gitmek istiyorum dediğimde yok diyorsa ben de oraya gitmem. Gideni bulurum derse kapi orada git bul ben de beni es ve insan yerine koyani bulurum ilimizde nutku oluruz der cayimi alir otururum.
İki bagirip iki lafina el pençe durmayin...Anlamayanin kafasina boyle zorla koyacaksin.
Opooooh ne güzel hayat. Dizin ananız Babanız yok zaten yumurtadan çıktınız. Ben olsam hayatta gitmem ailesine kendi aileme giderken de izin falan istememMerhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?