siz olsaniz

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
43
Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum

ben yapmam ama içinde bulunduğunuz durum katlanıp katlanamadığınız önemli.ben katlanam.ama siz idare edebiliyorsanız bir şey diyemem.ayrıca yaptığım yemeği yollar yada her iki babayıda evimde ağırlar kendi evim varken ve yakınken kimsedede kalmam.eşinizin söylediği lafında sindirilmesi zor gibi.

Büyük konuşmak istemem ama aileme gitmeme karışamaz hiçkimse, bana ihtiyaçları varsa her türlü yanlarında olurum. Eşin gitme dediği halde ailene gitsen, ne yapabilir ki gönderir mi seni evden.

Çok çirkin...Kendisi nadir bulunan bir cins galiba. Sizin gibisi çok, onun gibisi yoook.

Keşke baştan bu kadar taviz vermeseydiniz.

Seni "Eş" değil "Gündelikçi" statüsünde görüyor zaar.
Kendinizi bu kadar kolay nasıl aşşağılatıyorsunuz anlamak mümkün değil ??!!!!??
Ne demek aileme gidemiyorum, yardım edemiyorum ?????

Eşime bundan sonra nasil muamele ediyorsan aynisini bulacaksin derim.

Aileme gitmek istiyorum dediğimde yok diyorsa ben de onun ailesine gitmem. Gideni bulurum derse kapi orada git bul ben de beni es ve insan yerine koyani bulurum ikimizde mutlu oluruz der cayimi alir otururum.

İki bagirip iki lafina el pençe durmayin...Anlamayanin kafasina boyle zorla koyacaksin. Siz esisiniz hizmetcileri değil.

Kendi degerinizi kendiniz göstermezseniz aman kocam gitmesin diye her şeye tamam derseniz kacinilmaz son

Evet haklısın buna kimse kolay kolay katlanamaz ..
Ben büyük konuşmayım ama katlanmam açıkçası ..
Sen de katlanamıyorsan dişini göster arkadaşım ..
Bazı erkeklere uyumlu olmak herşeye tamam demek yaramıyor .

Ilk zamanlar katlanamiyodum her gunumuz kavgayla geciyodu sonra vocugimdan dolayi sustum ve artik yorildim simdi kendimi bunlari yapmaya mevburmusum gibi hissediyorum niye bilmiyorim

Ne ayıp siz onun eşisiniz hizmetçisi değil kendinizi ezdirmeyin sakın !

Kesinlikle katılıyorum ...

Opooooh ne güzel hayat. Dizin ananız Babanız yok zaten yumurtadan çıktınız. Ben olsam hayatta gitmem ailesine kendi aileme giderken de izin falan istemem

Adama bak ya hizmetçi muamelesi yapıyor resmen.

o sana diyormuş ya bulunmaz hint kumaşı değilsin diye sende aynını ona söyle.

ayrıca siz sustukça bu adam sizden daha çok ister daha çok sizi ezer daha çok sizi kırar bütün erkeklerin fıtratında vardır bu doyumsuzdur erkek milleti . Ya ikisinide gitmeyin yada ikisine eşit oranda gidin öyle şey mi olur. Siz sustukça tepenize çıkar haberiniz olsun ..

Anlattığın durumda ailesine gitmem, yardım etmem. Benim aileme gitmeme izin vermeyecek, ben onun ailesine hizmet etmek zorunda kalacağım? Beğenmezse ben bunu kaldıramam derse, evi terk edip boşanma davası açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…