- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.870
- 1.423
- 60
Bizim kadinlarimiz kizlarimiz çok çok yanlis yetiştiriliyor.. Hayatında ki her şey evliliğe ve kocaya bagli sen ikinci plansin mesajiyla yetiştirilip sindirildikce iste bunlara tahammul edebilir hale geliyorlar.
Böyle mutlu olurum dediğiniz gibi böyle yaranirim saniyorlar..
Benim Esim bana sunlari yapsa basina ne gelir çok iyi bilir .... Bence konu sahibinin esi de karisini sindirebilecegini bildiği için sonuna kadar sömürüyor..
Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Erkek annelerine çok iş düşüyor,kadına değer verileceğini,sevip sayacağını ufacık yaştan beynine kazıyacaklar ..
Tamamen katılıyorum sana.Oğlumda oğlum diye büyütüyorlar çocukları.Herşey serbest sonra karşımıza 20 yıl sonra bir kızın anneme göndermiyor diye sorunu çıkıyor ortaya.Kendileri dünyanın merkezindeymiş gibi yetişen erkek çocuk böyle bir kütük oluyor.Kadınlarda ben çektim gelinde çeksin diyor
Anneler erkektir yapar diyorlar.Çıldıracağım şu erkeklerin kendilerini birşey sanmalarınaerkek annesiyim diye övünen kadınlara da ayrıca gıcık oluyorum
Aynı durumu benim kuzenimde yaşadı kocası annesigile göndermezdi eve telefon bırakmazdı telefonları iş yerine götürürdü annesini aramasin diye kızcağız neler çekti kaynanasina giderdi ordan annesini ararmis ama kocasida başında dururmus konuşma bitene kadar... Annene gidersen ya da benden gizli telefonda konusursan seni boşarım diye tehdit edermiş 4 yıl oldu 3 yaşında çocukları var şimdi yine doğum yaptı artık bu sene annesine gönderiyormus hatta arabayla bırakıp 3-4 gün kalmasına izin veriyor.. Belki esiniz ilerde düzelir çok dua edin..
Burada bile gördüm,evlenşnce alt katımda oturacak diyen anneleri..
Şimdiden böyleler,ilersini düşünemüyorum bile..
Ne var yani erkek annesi olmak başka birşey de biz kız anneleri mi bilmiyoruz bunu..
Daha dün gelen el oğlu kimki seni doğuran büyüten insanları görmeni yasaklıyorr. Yorum yapamıyorumm nasıl zihniyetler varyaMerhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Allah 2 erkek evlat verdi bana .Hayırlısı ile "insan" gibi"adam" gibi yetiştireceğim.Gelinlerime iyi kocavatana millete hayırlı bir insan olsunlar başka birşey istemiyorum.Ben elimden geleni yapayım sonrası Allah'a kalmış.
Belki de aldatıyordur. Bana şüpheli göründü bu kadar hasta bir adamın 3-4 gün bırakması.[/QUOTE
mesajlarını yakalamış bi kerelik biseydi devamlı olan ilişki değil demiş yazin Akdeniz bölgesine tatlie gitmisti ordan tanışmislar bi kerelik bişeydi oldu bitti demiş..
Eşi çok tuhaf bi insan, boşanmış baldızı var ona sinemaya gidip sevgili koltuğunda film izleyelimmi demişti
mesajlarını yakalamış bi kerelik biseydi devamlı olan ilişki değil demiş yazin Akdeniz bölgesine tatlie gitmisti ordan tanışmislar bi kerelik bişeydi oldu bitti demiş..
Eşi çok tuhaf bi insan, boşanmış baldızı var ona sinemaya gidip sevgili koltuğunda film izleyelimmi demişti
Şaka di mi şaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?