siz olsaniz

Kendisi de bulunmaz hint kumaşı değil daha anlayışlısı da bulunur o vakit.
zihniyeti çürümüş böcek kafalı, bir kadına söylenir mi bu

Tabiki aileye bu sekilde davranilmasi coook yanlis rest cekiyorum trip atiyorum konusmuyorum napiyo ediyo kendini hakli cikartiyo sonucra yine aglayan uzulen ben oluyorum
eşiniz sizden baskın o zaman
siz çabuk pes ediyorsunuz
o da bunun farkında

nedemek göndermiyor yaaa...hangi devirde yaşıyoruz..kayınvalidene kayınpederine söyle anlamıyorsa..belki onları dinler

bak işte benı sınırlendiren bir konu daha.yahu onun ailesi ailede seninkiler ne.o senınkılere nasıl davranıyosa sende onlara oyle davranacaksın.ayda bırmı gıdıyonuz mesela sende oyle gıdeceksın.kabul etmıyorsa bencede baska bırını bulsun kendıne.koca bulunur ama anne baba bulunmaz bıdaha.şu adamlara bu kadar yuz vermeyin ALLAH aşkına ya....nasıl kabul ediyorsunuz nasıl bukadar alttan alıyorsunuz aklım almıyo...senıde bı ana dogurmadımı arkadasım.....

onun ailesi ailede senin ailen ne peki bana bunu diyen adamın alnını karışlarım. tetrbiyesizli,k resmen. sizde kabahat,resti çekememişsiniz. anne baba bu. eş gider ama anne baba hep yanınınzdadır. bir eş için onları yok saymaya değmez

öncelikle bir höst derdim !!
ailemle görüsmeme kimse karisamaz
hint kumasi bulsun gitsin tövbe tövbe

Yerinizde olmak istemem ,ben artık şöyle düşünüyorum erkekler evlenmeden önce eğitim falan mı alıyor.Evlendiğinde eşin senin malın , kölen diye davranılmasımı örgütleniyor.

Seni buyuten bu güne getiren ailene gidebilmek için kendini hukumdar sanan, evliliği, hayat arkadaşlığı kavrayamamış bir adamın engel koyması hem hukuken hemde inançlara ters.
Buna hakkı yok, bu kadar net.

Ne sanıyor kendini? Üstelik tüm bunların üstüne birde hakaret ediyor.

Bu baskıya izin vermeyin.

eşiniz sizden baskın o zaman
siz çabuk pes ediyorsunuz
o da bunun farkında
Esimin benden baskin oldugu dogru cabuk pes etmek degilde isin sonu siddete varinca uzamasin diye surdurmuyorum ama zaten artik katlanolcak bi hali kalmadi

yaşadıklarınızın sebebi sizsiniz insan kendine değer vermezse karşındaki hiç değer vermez
eşler arasında izin değil haber verme olur
siz tabiki ailenizle görüşeceksiniz
aileniz bu kadarmı değersiz

yaşadıklarınızın sebebi sizsiniz insan kendine değer vermezse karşındaki hiç değer vermez
eşler arasında izin değil haber verme olur
siz tabiki ailenizle görüşeceksiniz
aileniz bu kadarmı değersiz
Ailem degersiz degil aralarinda geven bir tartismada annem benim yanimda esime tokat atti ondan sonra zaten bu durumlar oldu annem haksiz oldugu icinde ses cikarmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…