siz olsaniz

Dinimizde bile esiniz izin vermesede

İzin almadan ailenize gidebiliyorsunuz..

Bence kendinizden bu konuda taviz vermeyin

Eşiniz fazla güveniyor kendine..hint kumaşimisin falan demis
oda hint kumasi degil kusura bakmasin

Etme bulma dünyası yarın kızı olduğunda onada aynısı yapılacaktır demelisin belki yola gelir

Ilk zamanlar katlanamiyodum her gunumuz kavgayla geciyodu sonra vocugimdan dolayi sustum ve artik yorildim simdi kendimi bunlari yapmaya mevburmusum gibi hissediyorum niye bilmiyorim
böyle hissenizin sebebi özgüvweninizi yitirmeye başlamanız ne yazıkki sizi eze eze sindirmiş anlaşılan.kabuğunuzu kırıp tekrar ayağa kalkmanız ve karşısında durmanız gerek .zaten oda sizin mecbur olduğunuzu ve gitmeyeceğinizi bildiğinden bu lafları konuşabiliyor.söyleyin ailenize yollamıyorsa onlar sık sık gelsin böyle tipler daha çok ezebilmek için kızın arkasında kimse durmasın diye ailesinden koparmaya çalışıyorlar.kurtarmak için konuşup her yolu deneyin devam ettirmeye gönlünüz varsa tabiki kendinizi ve kişiliğinizi ezdirmeden.bu konularda çok yorumda yapamıyorum bende evliyim çocuğumda var ama herkezin şartları ve boşandığında yaşayacağı ortamı kendi bildiği için çokta keskin şeyler söyleyip sizi galyanada getirmek istemem.

Eşimle bu tarz bir iletişimimiz yok.Aileme ne zaman gidip ne zaman gitmeyeceğime kendim karar veririm.Sen çok yüz vermişsin,gereksiz alttan almışsın,kendini hizmetçi konumuna düşürmüşsün.Sen kendi ailene gidemiyorsan,onunkine de gitme.Bir söylenir iki tepki veriri,üçüncü de anlar kazın ayağını.

Kesinlikle yapmam. Hatta izin almadan çıkar çıkat giderim. Sorunca da ağaç kavuğuna gidiyorum derim

Afedersin eşinize bu hakkı kim vermiş?
Allah-u Teâlâ ne buyuruyor açsın okusun.
Mevzu derin ama kısaca 4 atanin da hakkı birdir.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Esinin yaptigi cok adaletsiz bir tutum ailerden uzak duralim dese yine anlarsinda..

Ne demek birine git digerinden cikma

Bencede esin kumas olaylarina girdiyse haddini fazlasiyla asmis

Anlayacagi dilden anlatcaksiniz.
Allah yardimciniz olsun

İşin kötü tarafı bu erkeklere böyle de yaranamıyorsun ki, bunu anlamıyor bir çok kadın...sen yaptıkça, daha fazlasını istiyorlar. Yapabildiğini gördükçe, eee yapıyor zaten, sorun nerede diyor. Yoruluyorsun, tahammül sınırlarını zorluyorsun, anlamıyor ki bunları adam. O gördüğüne bakıyor sadece; istediği oluyor mu, olabiliyormuş, o kadar.
Bir de bu kadar iş güç fedakarlık üzerine, aileni silmeni bekleyecek. Sanki topraktan bitmişsin gibi. Onun ailesi baş tacı edilirken, seninkisi yok sayılacak. Nerede insaniyet, hani merhamet? Adam mısın şimdi sen? Bu mu erkeklik dedikleri?

İzin vermiyor ne demek.
Bir tas çorbayı helal etmem böyle eşe.

Şakamı bu valla bu k.k ya üye olduğumdan beri ne kadar böyle sıkıntıları olan varmış şaştım kaldım.. buda dert haa vay anasını çok asabiyim çok bana öyle dicek koca hey allahım neyse okumicam böyle şeyler yoksa ağzım bozulacakk..

Kavga etmeden haklarınıda elde edemezsin biraz huzurunu bozacaksın ,savaşacaksın sana bağlı

Bizim kadinlarimiz kizlarimiz çok çok yanlis yetiştiriliyor.. Hayatında ki her şey evliliğe ve kocaya bagli sen ikinci plansin mesajiyla yetiştirilip sindirildikce iste bunlara tahammul edebilir hale geliyorlar.

Böyle mutlu olurum dediğiniz gibi böyle yaranirim saniyorlar..

Benim Esim bana sunlari yapsa basina ne gelir çok iyi bilir .... Bence konu sahibinin esi de karisini sindirebilecegini bildiği için sonuna kadar sömürüyor..

Eşinin suçu sabit. Cahil ve kendini yetiştirememiş, görgüsüz ve şımarık birisi orası kesin. Fakat;
Malesef sen bu durumu kanıksamışsın biz ne dersek diyelim faydası olmayacak.
Çok üzüldüğün muhakkak ama eşin seni sindirmeyi başarmış.

Onun bu şekilde sana hizmetçi gözüyle bakması, saygısızca ne hissedeceğini düşünmeden konuşması, seni kullanması önce senin sonra da ailenin suçu.

Eğer sen en başta kafa tutabilseysin, yanlış düşüncede olduğunu tekrar tekrar söyleseydin, ailen de kızlarını daha çok görmek için çağırsalardı ve evine gelselerdi aile bağlarınızın kuvvetli ve engellenemez olduğunu o bile idrak edecekti.

Bundan sonrası için yapılacak şey var. Ama sen yapabilir misin orası muamma.

Eşten izin almakta nedir yahu? Ben aileme gitmek için eşimden izin almam, gideceğimin bilgisini veririm sadece. Değil aileme arkadaşlarımla bulaşacağım zamanda izin almam sadece arkadaşımla buluşacağımı söylerim. Bir keresinde bana şakayla bir kere de gidebilir miyim desen ya dedi, oldu canım ben senin eşinim çocuğun değil dedim bir daha öyle bir laf etmedi. Ayrıca sizin gibi beni aileme göndermeyecek ama kendi ailesinden çıkmayacağız yok öyle bir şey, ben olsam onun ailesine de gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…