Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
böyle hissenizin sebebi özgüvweninizi yitirmeye başlamanız ne yazıkki sizi eze eze sindirmiş anlaşılan.kabuğunuzu kırıp tekrar ayağa kalkmanız ve karşısında durmanız gerek .zaten oda sizin mecbur olduğunuzu ve gitmeyeceğinizi bildiğinden bu lafları konuşabiliyor.söyleyin ailenize yollamıyorsa onlar sık sık gelsin böyle tipler daha çok ezebilmek için kızın arkasında kimse durmasın diye ailesinden koparmaya çalışıyorlar.kurtarmak için konuşup her yolu deneyin devam ettirmeye gönlünüz varsa tabiki kendinizi ve kişiliğinizi ezdirmeden.bu konularda çok yorumda yapamıyorum bende evliyim çocuğumda var ama herkezin şartları ve boşandığında yaşayacağı ortamı kendi bildiği için çokta keskin şeyler söyleyip sizi galyanada getirmek istemem.Ilk zamanlar katlanamiyodum her gunumuz kavgayla geciyodu sonra vocugimdan dolayi sustum ve artik yorildim simdi kendimi bunlari yapmaya mevburmusum gibi hissediyorum niye bilmiyorim
Eşimle bu tarz bir iletişimimiz yok.Aileme ne zaman gidip ne zaman gitmeyeceğime kendim karar veririm.Sen çok yüz vermişsin,gereksiz alttan almışsın,kendini hizmetçi konumuna düşürmüşsün.Sen kendi ailene gidemiyorsan,onunkine de gitme.Bir söylenir iki tepki veriri,üçüncü de anlar kazın ayağını.Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
İşin kötü tarafı bu erkeklere böyle de yaranamıyorsun ki, bunu anlamıyor bir çok kadın...sen yaptıkça, daha fazlasını istiyorlar. Yapabildiğini gördükçe, eee yapıyor zaten, sorun nerede diyor. Yoruluyorsun, tahammül sınırlarını zorluyorsun, anlamıyor ki bunları adam. O gördüğüne bakıyor sadece; istediği oluyor mu, olabiliyormuş, o kadar.Eşime bundan sonra nasil muamele ediyorsan aynisini bulacaksin derim.
Aileme gitmek istiyorum dediğimde yok diyorsa ben de onun ailesine gitmem. Gideni bulurum derse kapi orada git bul ben de beni es ve insan yerine koyani bulurum ikimizde mutlu oluruz der cayimi alir otururum.
İki bagirip iki lafina el pençe durmayin...Anlamayanin kafasina boyle zorla koyacaksin. Siz esisiniz hizmetcileri değil.
Kendi degerinizi kendiniz göstermezseniz aman kocam gitmesin diye her şeye tamam derseniz kacinilmaz son
Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Şakamı bu valla bu k.k ya üye olduğumdan beri ne kadar böyle sıkıntıları olan varmış şaştım kaldım.. buda dert haa vay anasını çok asabiyim çok bana öyle dicek koca hey allahım neyse okumicam böyle şeyler yoksa ağzım bozulacakk..Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Lütfen şu keleşini bi göster şu tiplere..İzin vermiyor ne demek.
Bir tas çorbayı helal etmem böyle eşe.
Lütfen şu keleşini bi göster şu tiplere..
İşin kötü tarafı bu erkeklere böyle de yaranamıyorsun ki, bunu anlamıyor bir çok kadın...sen yaptıkça, daha fazlasını istiyorlar. Yapabildiğini gördükçe, eee yapıyor zaten, sorun nerede diyor. Yoruluyorsun, tahammül sınırlarını zorluyorsun, anlamıyor ki bunları adam. O gördüğüne bakıyor sadece; istediği oluyor mu, olabiliyormuş, o kadar.
Bir de bu kadar iş güç fedakarlık üzerine, aileni silmeni bekleyecek. Sanki topraktan bitmişsin gibi. Onun ailesi baş tacı edilirken, seninkisi yok sayılacak. Nerede insaniyet, hani merhamet? Adam mısın şimdi sen? Bu mu erkeklik dedikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?