siz olsaniz

Eşinizin yaptığı bencillik o onun anne babasıysa onlar da sizin anne babanız. Ne demek yakın mesafede oturan eşimin annesine gideceğim kendi anneme gidemeyeceğim...Oldu ben onun anne babasına saygı gösteriyorsam o da benim anne babama saygı gösterecek terbiyesizliğin alemi yok.

Öyle eniştenin itinayla kafası ezilir ayol.
Bir de hala eşim mi diyor o şerefsize? Adam ayan beyan sapıkça davranmış.
Zaten kadın akil bali olsa kızkardeşini o herifle gezmeye göndermezdi ben de ne diyorsam?

içimden geçenleri yazmışşın resmen arkadaşım bıraksın beni karısına ailesine saygılı bi eş bi damat olsun allahım hayırlı insan olup hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallh gelinine eziyet insanlara şasıyorum sende gelindin zamanında allahıma şükür kuzu gibi bi kayınvalidem var :)

Bu kadar her şeyi alttan almamak lazım iyi ki böyle olmadım hiç bir zaman kendi ailem ile eşim kendi ailesini kıyaslama çabasına girdiği anda bile cevabını veririm bir daha da ağzını açamaz müsade etsem belki kıyaslama belki laf edecek ama fırsat vermiyorum hemen cevabı yapıştırıyorum sussam tamam desem alttan alsam başıma çıkar işinden içinden çıkamam en güzel işi başından sağlam tutacaksın arkadaş, eşinde çok saygısız ve bencilin önde gideniymiş afedersin ama öyle, benim annem dibimde olacak 2 ayda bir gideceğim pehhh o kim be benim annem babam dan önemli kimse olamaz az ötede duracak koca dediğin insan her zaman ailem önde isterse çıksın gitsin hayatımdan ilk önce ailem açık ve net

yapmazdım

Buyuk konusmayayim 3 gun dayanilmaz. Annene gitmek icin neden izin istiyorsun seni leyleklermi getirdi kardesim. Bide ailesinden cikmiyorsun. Bosan ve o kendine yenisini bulsun. Bu kadar net. 3 yilda degismeyen adami duzeltemezsin. Umarim cocugun yoktur.

ben olsam zaten olay buralara gelmeden tavrımı çoktan koyardım.aileme gidecekken eşimden izin alacak değilim sadece haber veririm o kadar.o kim ki bana aileme gitmek için izin vermeyip kendi ailesini burnumun dibine sokacak.

hatayı baştan yapıp kendimi aşırı ezdirmişsin.

Niye susuyosun ki bak o seni zorlaya zorlaya nasıl sindirmiş sen neden aynını ona yapmıyosun gitmiyorum diyeceksin ve seni bu yaşa getiren insanlara gitmek için neden izin alasın? haber verirsin o ayrı ama izin almak ayrı bişey.

neye dayanarak böyle davranıyo?
ne zannediyo kendini?

Evliligimizin basinda sıkıntılar yasadik annemin cok haksiz yonlerivardi o yuzden susuyodum ben olsam bende onun ailesine oyle davranirdim o durumda ama uzerinden 2 seneyi askin bir sure gecince artik bitsin bunlar rahat yasamak istiyorum diyorum gunde 4 5 kere annesiyle babasiyle kardesiyle gorusuyo bende ayni sekilde ama benim annem bir kere arasin ikincisinde niye aradi diyo buda artik batiyo ister istemez simdi yarin doktora gidicem ve hava cok soguk kizim kucuk anneme birakalim diyorum yok diyo el kadar cocugu buz gibi havada aksamlara kadar pesimizde gezdiriyoruz inadi yuzunden ama kendi annesi burdayken kizimizi disari cikarken hep aliyodu getirmeyin kalabalig sokmayin diyodu bende bisey demiodum yok hani dogdugundan beri senin annen bakiyo zaten 1 gunden nolucak yiyceklermi cocugu onlarinda torunu boyle oldumu deliiyorum sıkıntısını yine ben cektigim icin alttn almak zorunda kaliyorum bu seferde

Birde ben o benim aileme boyle davraniyo diye acisini kaynanamlardan cikarmak istemiyorum onlarin bi sucu yok cunku sirf onlari uzmemek icinde susuyorum birazda cok seviyolar kizimi gormk istiyolar benim ailem mahrum kaliyo onlarda ailemin yasadiginiyasasin istmiyorum sabrediyorum

kendiside bulunmaz hint kumaşı değil
aile eşten önemli benim için
koca bulunur ama anne baba bulunmaz

anne ve baba evine gitmek için kimseden izin almam asla.beni bugünlere getiren,kendileri yemeden beni yediren,zorluklarla beni büyüten insanlara eşim izin vermiyor diye gitmemezlik yapamam.
ha bu arada öyle eşe bir dakika bile katlanamam.anne baba benim için herşeyden,herkesten üstündür.

kendiside bulunmaz hint kumaşı değil
aile eşten önemli benim için
koca bulunur ama anne baba bulunmaz
Ben bu lafa katilmiyorum es bulunur ana baba bulunmaz omur boyuda kirk cesit insanla hayatmi gecirilir peki o olmadi bosan yenisini al ben bu zihniyete katilmiyorum cok sacma geliyo evet ana baba bi tane ama omur boyu bi yastiga bas koyfugunda esin oluyo o dusuncede olanlarda zaten en az bi kere bosanmis oliyo evindede huzur olmuyo herkesi koydugun yeri iyi bilmek lazim

ben burada boşanmakla ilgili bir şey söylemedim
eşine rest çekebilirsin gerekirse söylenirsin
tartışırsın bir yolunu bulursun ama aileye bunları yapmak olmaz

ben burada boşanmakla ilgili bir şey söylemedim
eşine rest çekebilirsin gerekirse söylenirsin
tartışırsın bir yolunu bulursun ama aileye bunları yapmak olmaz
Tabiki aileye bu sekilde davranilmasi coook yanlis rest cekiyorum trip atiyorum konusmuyorum napiyo ediyo kendini hakli cikartiyo sonucra yine aglayan uzulen ben oluyorum

Ailenizin hakksız yönleri olabilir.Anne ,babadır onlar.Size göre hakksızlar ama kendilerine göre haklıdırlar.
Her ne ve kim olursa olsun kimsenin benim ailemle ne kadar görüşüp ,ne kadar telefonla konuşacağıma karar verme yetki yok.Siz eşinizin ailesi ile gayet iyiken ,kendi ailenizin bu duruma uzak kalması çok acı.
Gerekirse eşinizin annesiyle bu konuyu konuşup ,yardım isteyin.Eşinizle beraber konuşun.Çünkü yaptığı şey doğru değil .Hele ki siz bu konuda onun ailesine özveride bulunurken birde sizi aşağlaması kaldırılabilir bir duurm değil.
Onun ailesine yapan bulunursa ,sizide ailenizle görüştürücek bulunur.
Böyle bir mantık olamaz.

"İzin vermiyor" ne demek?
Onu bu hale getiren sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…