Gerçek canım bizde şok olduk karisi ilk çocuğunu doğurdugunda baldızıni getirmis ablasına biraz baksin diye daha sonra hadi biraz seni gezdireyim demiş baldizina dışarı çıkmışlar bunlar sinemaya gitmişler bilet satan kıza demişki bize sevgili koltuğu ver
içimden geçenleri yazmışşın resmen arkadaşım bıraksın beni karısına ailesine saygılı bi eş bi damat olsun allahım hayırlı insan olup hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallh gelinine eziyet insanlara şasıyorum sende gelindin zamanında allahıma şükür kuzu gibi bi kayınvalidem var :)Allah 2 erkek evlat verdi bana .Hayırlısı ile "insan" gibi"adam" gibi yetiştireceğim.Gelinlerime iyi kocavatana millete hayırlı bir insan olsunlar başka birşey istemiyorum.Ben elimden geleni yapayım sonrası Allah'a kalmış.
yapmazdımMerhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Ben bu lafa katilmiyorum es bulunur ana baba bulunmaz omur boyuda kirk cesit insanla hayatmi gecirilir peki o olmadi bosan yenisini al ben bu zihniyete katilmiyorum cok sacma geliyo evet ana baba bi tane ama omur boyu bi yastiga bas koyfugunda esin oluyo o dusuncede olanlarda zaten en az bi kere bosanmis oliyo evindede huzur olmuyo herkesi koydugun yeri iyi bilmek lazimkendiside bulunmaz hint kumaşı değil
aile eşten önemli benim için
koca bulunur ama anne baba bulunmaz
ben burada boşanmakla ilgili bir şey söylemedimBen bu lafa katilmiyorum es bulunur ana baba bulunmaz omur boyuda kirk cesit insanla hayatmi gecirilir peki o olmadi bosan yenisini al ben bu zihniyete katilmiyorum cok sacma geliyo evet ana baba bi tane ama omur boyu bi yastiga bas koyfugunda esin oluyo o dusuncede olanlarda zaten en az bi kere bosanmis oliyo evindede huzur olmuyo herkesi koydugun yeri iyi bilmek lazim
Tabiki aileye bu sekilde davranilmasi coook yanlis rest cekiyorum trip atiyorum konusmuyorum napiyo ediyo kendini hakli cikartiyo sonucra yine aglayan uzulen ben oluyorumben burada boşanmakla ilgili bir şey söylemedim
eşine rest çekebilirsin gerekirse söylenirsin
tartışırsın bir yolunu bulursun ama aileye bunları yapmak olmaz
Evliligimizin basinda sıkıntılar yasadik annemin cok haksiz yonlerivardi o yuzden susuyodum ben olsam bende onun ailesine oyle davranirdim o durumda ama uzerinden 2 seneyi askin bir sure gecince artik bitsin bunlar rahat yasamak istiyorum diyorum gunde 4 5 kere annesiyle babasiyle kardesiyle gorusuyo bende ayni sekilde ama benim annem bir kere arasin ikincisinde niye aradi diyo buda artik batiyo ister istemez simdi yarin doktora gidicem ve hava cok soguk kizim kucuk anneme birakalim diyorum yok diyo el kadar cocugu buz gibi havada aksamlara kadar pesimizde gezdiriyoruz inadi yuzunden ama kendi annesi burdayken kizimizi disari cikarken hep aliyodu getirmeyin kalabalig sokmayin diyodu bende bisey demiodum yok hani dogdugundan beri senin annen bakiyo zaten 1 gunden nolucak yiyceklermi cocugu onlarinda torunu boyle oldumu deliiyorum sıkıntısını yine ben cektigim icin alttn almak zorunda kaliyorum bu seferde
"İzin vermiyor" ne demek?Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?