ya aslında sorumsuz biri değil ama o gelcek paraya o kadar bel bağladı ki gözü hiçbirşey görmüyor bi kaç yere başvurdu ama onlarda olmuyor işte...zaten iş bulmazsa olmaz bir de o beklediği para gelmezse napıcaz cidden çok merak ediyorum..Cok seviyorsan; Beklenen yerden para gelse bile ,evlenme şimdi!!.. düzgün bir iş bulup, maaşını savurmadan yaşamayı öğrendiği zamanı bekle..
evlenip de ,sen eve bakıp o evde oturup ,Playstation oynamayacaği ne malum???
bende keşke dememeyi umud ediyorum ayrılmamamın tek sebebi insanlığı.Gerçekten çok kötü bir durum annannem hep evleneceğin erkek çalışkan olsun birde Allah korkusu olsun yeter der sizin sözlünüz biraz tembel biri gibi geldi bana kusura bakmayın ama . siz çalışın siz çabalayın nereye kadar ? Evleneceksiniz çocuklarınız olacak Allah kısmet ederse o çocukların gelecekleri sizin geleceğiniz ne olacak ? Bence kaygılanmakta haklısınız sizde geleceğinizi düşünüyorsunuz bence biraz tavrınızı koyun doğru dürüst iş bulsun çalışsın çalışmak ayıp değil. Biraz para biriktirsin ondan sonra evlilik düşünün bence . keşke dememeniz dileğiyle..
sevdiğin için toz konduramıyorsun, sorumsuz kelimesi ağır geliyor ama, ekonomisini bilen ayağını yorganına göre uzatan biri değil.ya aslında sorumsuz biri değil ama o gelcek paraya o kadar bel bağladı ki gözü hiçbirşey görmüyor bi kaç yere başvurdu ama onlarda olmuyor işte...zaten iş bulmazsa olmaz bir de o beklediği para gelmezse napıcaz cidden çok merak ediyorum..
ya insan her ayrıntıyı yazamadığı için yanlış anlaşılmasını istemiyorum onunda bana maddi çok desteği oldu ya ben konduramıyorum ama bunu ya da bilmiyorum işteKüpkek sen uzun xamandır bu siteye üyesin .Bir çok konuyu okuyorsun yorum yapıyorsun akıllı mantıklı bir kızsın.Sözlün sorumluluk sahibi kesinlikle değil , senin çalışmana güveniyor.Ben olsam ayrılırım .Tamam bir emek verdin, 2 yıl ama bir ömür içkisi sorumsuzlukları ömrünü gençliğini tüketir.Dediğin gibi insan arkasıda güçlü bir adam istiyor .Ben evlendiğimde leylaydım 22 yaşındaydım, keşke o zamanlar bu siteye üye olsaydım aklım başıma alsaydım.ah ah
zaten iş bulamadığı için istemeye gelemiyor nişan yapamıyoruz iş bulmadan o evlenemeyiz ama iş bulsa bile bu yaz evlenmek istiyo ama birikim yok ortada gerçekten insan olarak çok geçimli iyi huylu olmasa bi saniye düşünmem ama bir gör ablası dünya tatlısı bi insanNisanliniz bu durumdayken evlenmeyi düşünmeniz çok riskli..
İs yok diyorsunuz siz evlenince nasil var olacak? Siz sabah ise giderken yatakta horlayan bir koca sizi ne kadar mutlu edecek?
Bence zaman taniyin iliskinize.. Daha sağlam adimlar ve daha güçlü bir evlilik temeli için... Sonradan birbirinizi üzmek yerine sabredin ve nisanlinizin ne yapabileceğini izleyip görün..
Hım o zaman sabırlı davran , evlilik olayını ertele.Hatalarını yüzüne vurmaktan da gerekirse çekinme.İnşallah bulur güzel iş, bizlerler mutlulugunu paylaşırsın.Herşey gönlünüzce olur.ya insan her ayrıntıyı yazamadığı için yanlış anlaşılmasını istemiyorum onunda bana maddi çok desteği oldu ya ben konduramıyorum ama bunu ya da bilmiyorum işte
napıcam ne düşünücem kestiremiyorum onunla çok mutluyum ama zoruma gidiyo çalışmaması bulamıyorum yok diyo ama bulabilir miydi gerçekten istese diyorumbilemiyorum
evet bende gerçekten iş bulmak isteyen birinin bulabileceğini düşünüyorumBenim de bir erkekten aradığım ilk niteliklerden biri caliskanligidir.
Ve erkek arkadaşın biraz tembel sanki kupkek, vurdumduymaz sanırım biraz da.
Çünkü is arayan adamın yana yakıla gece gunduz is araması gerekirdi, ve isteyen gerçekten çalışkan adam da isini bulur ve kendine tastan ekmek çıkarır.
Sevgi karin doyurmuyor kupkek, ise biraz da maddi açıdan bakmak gerek
Tabi ki senin kararın herşey gönlünce olsun..
yok zaten işsizken ailemde evlenmeme müsade etmez ama ne bileyim benim gözlerim kör oldu belki de..Böyle olmaz, o para gelse ve sizde düğünüzü yaptınız diyelim. Sonra ne olacak???
Sözlün o zaman eşin olacak adam yine evde oturacak ve ps oynayacak.
Çünkü böyle alışmaya başladı. Sıkı dur ve onun bu tavrını bırakmasını sağla ve düzelmedikçe evliliği ertele!
valla çok kez yüzüne vurdum beni kırmak için yapıyorsun kırıyorsun da diyor sonra özür dileyecek oluyorum hayır özür dileme o zaman beni daha çok üzersin halledicez diyor benim yelkenler yine iniyor aşağıya :)Hım o zaman sabırlı davran , evlilik olayını ertele.Hatalarını yüzüne vurmaktan da gerekirse çekinme.İnşallah bulur güzel iş, bizlerler mutlulugunu paylaşırsın.Herşey gönlünüzce olur.
Geçici mi kalıcı mı oldugunu bilemez bir yerden başlaması lazım, allah bir çok kapı açar insana bizler tercihlerimizi yaparız.Kimin arakasından hiç bilemeyeceğiz hayırlı şeylere nasip kimeleri şer getirir.evet bende gerçekten iş bulmak isteyen birinin bulabileceğini düşünüyorumo zamanda diyor ki biz evleneceğiz yuva kuracağız güzel bir işim olsun düzenli bir iş olsun öyle geçici bir iş olmaz diyor
Evet öyle ama yani biraz caba göstermek gerekmez mi sence ve caba gosterir bulamaz neyse de biraz rahat gibi geldi bana?evet bende gerçekten iş bulmak isteyen birinin bulabileceğini düşünüyorumo zamanda diyor ki biz evleneceğiz yuva kuracağız güzel bir işim olsun düzenli bir iş olsun öyle geçici bir iş olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?