- 8 Ocak 2015
- 42
- 4
- 13
- 32
off tahmin edebiliyorum zaten hep bi ihtimal aklımda o ya geri başlarsa diye.Nlerr yasamadim ki canim gece ewe gec gelmeler mi gelince yuzune bakmadan sizmalar mi parayi pulu car cul etmelermi kazalar mi polise ehliyet yakaltmalarmi saymakla bitmezz bitmez kavgalarmi sarhosla bi dusun yaaa tahmin edebilirsinn cnm kocam alkolsuzken onu cokkk sewyrm ama sarhosken ondan nefret edyrm
canım çok haklısın 10 bin tazminat olsun diğerleri olsun hor kullandı evet iyi niyeti suistimal etti
düzenli bir iş bulsa çalışacağına inanıyorum ben tek sorun bulmaması ya da bir yılı heba etmesi bulsa çalışır diye düşünüyorum belki de ben yanılıyorum onun tek dediği geçici iş istemiyorum hayatım boyunca devam ediceğim bir iş istiyorum
kaldı ki gerçekten öyle gözü kör aptal aşık değilim onunda bana maddi manevi çok desteği oldu
gerçekten ılımlı bi insan olmasa bi sn düşünmem zaten kendisine de dedim iş bulucaksın o düğünü eşyaları kredi çekmeden eşya satmadan yapacaksın dedim tama diyo başka napmam gerek bilmiyorum
Ise girsin calissin alkolu biraksin oyle evlen bari, acele etme derim benhahah çok komik olurdu öyle olsa :)
ya o kadar yapmaz ya cidden yok artık ben gerçekten inanıyorum makina ile ilgili iş olduğunda çalışacağına biz aynı işyerinde tanıştık onla altıncı yılında çıkarıldı kendide çıkmadı altı yıl çalışır mı sevmiyo olsa ki o da makinayla ilgiliydi yani severek çalıştı orda sonra çikolata fabrikasına girdi sevmedi çikolataya üretmeyi herhalde
yani ben yatıcam sen çalış demez o derece gaddar biri değil
hem ben kuş kadar maaş alıyorum yetmez ki bize
aç açıkta kalırız
akşam akşam seni de sinirlendirdiIyide iyi isler geçici isler ile basliyor ki zaten. Yani normal bir insan için geçici is, kiz arkadasindan para almaktan çok çoook daha iyi birseydir. Bence en büyük sorun da bu. Keske hiç para vermeseydin. Para vermen onu daha çok tembel etti. Bence bundan sonrada bir kurus verme ona, bakalim ne yapacak.
Ona hiç sordun mu, peki 6 ay çalistiktan sonra ne yapacaksin diye? Yani gerçekten anlam veremedim, bu nasil sorumsuzluk. Adam evlenme planlari yapiyor ve af edersin bir mok yaptigi yok. Bence tek yapacagin sey "tekrar kendine çeki düzen verdiginde benim kapimi çalirsin, ondan önce yok" diyerek ondan uzaklasman gibime geliyor.
Merak ettim, daha önce nerelerde çalisti bu? Hani madem yillardir çalisiyor, nasil oluyorda is bulamiyor? Hani madem beyefendi bu kadar harika, bu kadar iyi is hak ediyor, neden bulamiyormus? Tecrübesi var ise hemen is bulabilmesi lazimdi aslinda.
akşam akşam seni de sinirlendirdi
makinayla ilgili bölümler işte canım çalıştığı yerler
gerçekten bi kaç yere başvurduk beraber çağarmadılar
ve ben aynen dediğin gibi yaptım nisana kadar iş de bulucaksın toplu para alacağım dediğin yerdende o parayı alıp düğünü eşyayı halledeceksin yoksa ayrılıcaz dedim
gayet kendinden emin tamam halledicem ben evlenicez diyo
evi arabayı satmak yok kredi çekmek yok madem bir yıl yattın borca girmeden yapıcaksın diyorum ona da tamam diyo
anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?