Siz olsaydınız?

Nlerr yasamadim ki canim gece ewe gec gelmeler mi gelince yuzune bakmadan sizmalar mi parayi pulu car cul etmelermi kazalar mi polise ehliyet yakaltmalarmi saymakla bitmezz bitmez kavgalarmi sarhosla bi dusun yaaa tahmin edebilirsinn cnm kocam alkolsuzken onu cokkk sewyrm ama sarhosken ondan nefret edyrm

off tahmin edebiliyorum zaten hep bi ihtimal aklımda o ya geri başlarsa diye.
babası da alkol kullanmış sözlümün bazı geceler evden dışarı attığı da olmuş annesini onu
ben evlendiğimde hayatta içmem ne yaşadığımı ben bilirim çocuğum rızkını vermem diyor alkole
ay herşeye de bi kılıfı var şuan farkediyorum

Iyide iyi isler geçici isler ile basliyor ki zaten. Yani normal bir insan için geçici is, kiz arkadasindan para almaktan çok çoook daha iyi birseydir. Bence en büyük sorun da bu. Keske hiç para vermeseydin. Para vermen onu daha çok tembel etti. Bence bundan sonrada bir kurus verme ona, bakalim ne yapacak.

Ona hiç sordun mu, peki 6 ay çalistiktan sonra ne yapacaksin diye? Yani gerçekten anlam veremedim, bu nasil sorumsuzluk. Adam evlenme planlari yapiyor ve af edersin bir mok yaptigi yok. Bence tek yapacagin sey "tekrar kendine çeki düzen verdiginde benim kapimi çalirsin, ondan önce yok" diyerek ondan uzaklasman gibime geliyor.

Merak ettim, daha önce nerelerde çalisti bu? Hani madem yillardir çalisiyor, nasil oluyorda is bulamiyor? Hani madem beyefendi bu kadar harika, bu kadar iyi is hak ediyor, neden bulamiyormus? Tecrübesi var ise hemen is bulabilmesi lazimdi aslinda.

Ise girsin calissin alkolu biraksin oyle evlen bari, acele etme derim ben

akşam akşam seni de sinirlendirdi
makinayla ilgili bölümler işte canım çalıştığı yerler
gerçekten bi kaç yere başvurduk beraber çağarmadılar
ve ben aynen dediğin gibi yaptım nisana kadar iş de bulucaksın toplu para alacağım dediğin yerdende o parayı alıp düğünü eşyayı halledeceksin yoksa ayrılıcaz dedim
gayet kendinden emin tamam halledicem ben evlenicez diyo
evi arabayı satmak yok kredi çekmek yok madem bir yıl yattın borca girmeden yapıcaksın diyorum ona da tamam diyo
anlamadım ki

birde altı aylık geçici iş buldum iş bulana kadar boş durmayıp oraya başlıcam bulur bulmaz ordan çıkıcam ddi asıl istediği yer o altı aylık yer değil yani

Haha, sinirlenmek degil, biraz hayat tecrübesi diyelim. Yalnis yapamani, üzelmeni istemezdim.

Bu tip insanlarin dilleri çok güçlülerdir. Sana ver hekese herseyi inandirabilirler fakat asil sorun istikrar yok. Bunu sende anlamaya baslamissin. Bir müddet sonra tekrar konu açtiginda bu sefer magdur rolunu oynarlar, bir sekilde konuyu kapatmaya çalisilar, farkli konulari açip, yada tekrar ayni palavralar ile umut vermeye çalislar.

Is bulmak sadece bir kaç yere basvurmak ile olmaz. Sürekli her gün kariyer sitelerini takip etmek, cv leri yollamak, etrafindaki herkese mesaj yollamak ile felan olur. Ayrica madem hiç kimse istemiyormus, kim bilir adam ek kurs yapmasi lazim? Kendini gelistirmesi lazim? Yada belirli alanlara uzmanlik yapmasi lazim? Yani kisacasi CABALAMASI lazim, ve iste bu çaba yok. Ve hiçbir zaman olmayacak gibi görünüyor.

Ayrica senin tehditlerinde farkindaysan hep lafta kaliyor. Hiçbir zaman gerçekten onun terk etmiyorsun. Bundan dolayi elbette adam birsey yapmaz. Niye yapsin ki? Hem kira parasi, hem senin paran ile oh güzel yan gelip yatiyor. Kalktiginda playstation oynuyor, arkadaslar ile bulusuyor, ooooh gel keyfim gel. Adam niye is arasin ki? Madem güzelce parasi geliyor, niye gidip sabahin köründe kalksin, rahat hayatina veda etsin?

Hiç degilse sirf adami korkutmak için gerçekten ondan uzaklas yoksa bunlar laf ile konusma ile olacak seyler degil.

lafta kalmayacak ama yaza bi yoluna girmesin işler cidden düzelmesini beklemeyeceğim kendisinede söyledim kabul etti daha 22 yaşındayım bile bile de kendimi ateşe atmam o kadar ama şöyle de bişey var o da defalarca kredi kartımı ödedi defalarca okul taksitimi yatırdı hala işsiz olduğu halde telefon faturamı o öder çoğu zaman kiramı ödedi
bunlar hep karşılıklıydı sadece benim paramı alıp yatmadı çalışırken o bana diyodu sen çalışma bir evimin kirasını kiracı senin hesabına yatırsın falan diye öyle kullanmak gibi birşey yok onun sayesinde türkiyenin bi çok yerini gezdim görüdm yani benim tek sıkıntım bu son bir yıl boşladı kendini o da farkında zaten halledicem düzelticem diyor iş bulur düzelirse ne ala düzelmezse benim de bir hayatım var asla körü körüne bağlanmam kimseye.
K kararsiz_2013

Açıkçası 10 bin lira tazminat alıp onu alkole benzine yatırması çok üzücü bir durum.Erkek dediğin bence hep tutucu olmalı geleceğe yönelik... İşsizlik maaşı alıyormuş sanırım yoğun çaba harcamaması bundan kaynaklanıyor bekarken böyleyse evlendiğinizde maddi şeyler sizin omzunuza binecek gibi geldi. Evlenmek için acele etmeyin bence.

Arkadasim oncelikle kendini haksiz miyim diye sorgulama..cok haklisin...yani sen ömrün boyunca dadilik yapamazsin..daha simdiden iki kisinin sorumlulugunu ustleniyorsun..kac yasinda sozlun bilmiyorum ama 30 u aşkın oldugunu tahmin ediyorum..sorumluluk kavramını idrak edecek yasta...cok ozur dileyerek söylüyorm kendisi acik bir sekilde tembel ve tasasiz..huy degismez kolay kolay..bu boyle gider ama seni cok iyi anladim..insan karsisinda guclu ayaklari yere basan..is bitiren bir tip gormek istiyor

insan mecbur kalınca buluyor.. senin karşında o kadar pasif ki...ben bile ne işler buldum heryerde çalıştım part time full time.. öğrenciolmama rağmen.. ne mezunu, mesleği ne

bir insanin karakteri saglamsa, kisiligi oturmussa, issiz olmasi problem degil, karakterli kisi elbet sanssizliklarla karsilassa da bir donem, muhakkak kendini toparlayacaktir. o gecici donemde destek olmak gerekir, manevi anlamda.
fakat, calismamayi huy haline getirmisse, alkol kullaniyorsa, cocuk gibi playstation oynayip, kahvelerde zaman gecirebiliyorsa, ve kadinin maas kartini alabilip, onu utanmadan kullanabiliyorsa.... ondan hic bir sey olmaz.

O zamanlar da alkol varmış insan düzelteceğini zannediyor ama düzelmiyorlar yangerçekten bende boşanma aşamasındayım benimde bekarkenki sorunlar yüzünden bitiyor aslında gerçekten insan severken göremiyor bazı gerçekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…