Siz olsaydınız?

ama ben evlendikten sonra beni çalıştırıp kendinin yatacağını düşünmüyorum biz onla aynı işyerinde tanıştık çalışmaya seven bi insandı hatta kendi çıkmadı kriz gibi bir durumdan çıkarıldı sonra biraz gururuna dokundu çıkarılmak alkole sardı derken bir yıldır toparlanamıyo.. Yani zannetmiyorum ben çalışsamda memur değilim ki 1000 lira alıcağım maaş ev mi geçindirirlir o parayla el mahkum o da çalışacak..

Hic belli olmaz o isler emin ol.
Bu ihtimali dusunerek bir karar vermelisin.

teşekkür ederim ben zaten hep tartışıyorum bağarıyorum ama o üzdün bak beni kırdın şimdi diyo sakin sakin aramıcam diyorum iki saat sonra aşkım nasılsın diye arıyor hiç kırılmamış gibi iki saat önce demediğim lafı bırakmadım diyorum olsun ben sana kızmam ki diyor kavga edemiyorum ağız tadıyla o da bana bağarsa bi rahatlıcam bi yere varıcak o kavgalar ama yok ölürüm Allah tartışmam senle diyo

kesinlikle sağlam bir işi olmadan evlenme ve gerçekten çalışcak mı sorusu varsa kafanda hiç yaklaşma bile.bariz tembelliğe alışmış gibi geldi bana ve rahat biri ordan para gelicek arabayı satıcam falan yok olmaz hazıra dağ mı dayanır.cnm kafandaki soru işaretlerini gidermeden evlenme derim ben.

evlendikten sonra da büyük ihtimalle evi sen geçindireceksin...umarım yanılırım

valla şekerim erkek adam gerekirse ekmeğini taştan çıkarır benim de sözlümle böyle bir durum oldu yeri geldi bende bir miktar yardım ettim ama hiç lafını etmedim lafını bile ettirmeye gerek kalmadan girdi otellerde günlük işler buldu eşşek gibi de çalıştı günlük işler var yani insan istese buluyor seninki alışmış kolaya

iki tane yatırım amaçlı kiracısı olan evi ve bir arabası var güvendiği tek şey arabayı satarız kira gelirim var engel olmasam 40 defa satmıştı o arabayı...

Bir yerlere güveniyor belli zaten:). Çok seviyorsunuz belli ama zor bir durum..

Yani ben sabahin 6sinda ise gideceğim kocam evde tuhaf bir durum... Ben saygi duyamazdim bilemiyorum..

Evde tüm gün bir adam ne yapar? Aylik 4000 geliri olsa bile bir hobi bir kurum dernek bir is yok mudur ?... hayatında ki tek vizyonu PS ve TV mi...

Ki yas 30... Bilemiyorum.. İyi dusunmek gerek..

alışmış valla eminim artık...

Tartışmaz tabi, neden tartışsın ki. Tartışırsa tutulacak bir tarafı kalmaz sen de terkedersin. Şu an seni ona bağlayan tek şey seni kırmaması üzmemesi.

alışmış valla eminim artık...
alışmışsa zor evlenince de hep senden bekler misal sana demiş ya düzenli iş lazım öyle günlük işler olmaz aslında şunu söylemeliydi günlük işler buluyorum yapıyorum yada yapıcam günüm boş geçmesin bir yandan param biriksin ama merak etme düzenli iş de bakıyorum geleceğimizi garanti altına almak için...yani gerçekten ev geçindirecek bir adam bunları yapar

Senin ile tartışamaz çünkü masaya yumruk vuracak gücü yok.
Ayrıca anlattığın naif özellikleri güzel de bir erkek yeri geldiğinde otoritesini de ortaya koyabilmeli.
Sen zaten bağıra-çağıra bir yere varamazsın canım.Karşındaki çocuk mu ki gözü korksun?
Önceden çalışıyor olması ümit var dedirtiyor ama senin ki canla başla iş aramıyor ki, kira geliri+senin maaşın yaşar giderim diyor heralde.
Bunalımda ise tedavi olsun.1 yıl süren bunalım tedavi gerektirir değil mi?

Savurgan biri karşınızdaki belliki. Maaşınızı vermişsiniz o bile harcanmış ve üzerine borç yapılmış.
Beklediği para geldi diyelim, eşyaları aldınız, düğün hazırlıklarını da yaptınız diyelim en iyi ihtimalle (bu paranın da harcanma potansiyeli var belliki) eee sonra? Bir yıl çok uzun bir süre işsiz kalmak için ve 1 yıl daha işsiz kalmayacağı ne malum.
Gelecek planı yapamazsınız bu şartlarda çünkü potansiyel yok karşınızdaki kişide. Olmayan parayı harcayıp borca giriyor şu an. Madem işsizlik maaşı var ona göre harcama yapıp, tabiri caizse ayağını yorganına göre uzatması gerekir.
Arabayı satarım, gelen paradan şunu yaparım , bunu yaparımlar yeterli değil bence. Dibine kadar haklısınız. Daha fazla çaba sarfetmeli nisanlınız. Rahata alışmış gibi görünüyor.

evlendikten sonra da çıksa işten kafayı yerim herhalde bir de benim derdim o beklediği para gelmezse nolucak iş bulmasından ümitliyim açıkcası yani beni çalıştırıp kendi yatmaz diye düşünüyorum ama ben çok hayal kurdum herkese bu yaz dedik deli olucam deli

Istedigi kadar iyi biri olsun calismamaya alismis. Cafeler garson ariyor, avmler satis personeli ariyor. Ben universitede okurken bile bu tarz isler yapiyorum aileme yuk olmayayim diye. Oyle cok da vasifli bir eleman degilse bu islere baksin. Nisanlisindan harclik alacagina bunu yapmali borclari varsa. Bilmiyorum cok sorumsuz geldi bana, hazir para yemeye alismis, evlenip basiniza bela almayin derim ben. Karar sizin elbette, sevdiginiz icin kolay degil oyle birakmak ortada hayaller, planlar falan var ama zor is bence...

Evlilik zor is... Hayal kurduk herkese söyledik diye bilinmez bir yola girmemelisin.. Hayallerini erteleyebilirsin üzülüp kirilmaktan daha iyi bir seçenek.

Ben olsam bir ise girincd orada en az 7ay 1yil çalışabiliyor mu bakardim... Ve calismayan bir adamla evlilikte dahi olmayacağımı aklina kazirdim.

aslında parayı eğlenmeyi seven bi insan bu insan ama biz bu bir yılda ayrı kaldık psikolojisi bozuldu herhalde depresyona girdi saçmalıyo yani anlamadım ki konduramıyorum işte size sormam bu yüzden

Depresyondaki bir insan gidip gezip tozmaz, sürekli para harcamanin pesinde olmaz. Ki depresyonda olsa bile, bunun psikologu var, terapisti var, gitsin tedavisini görsün.

Yani bana sorarsan, sorunu depresyon degil. Asil sorunu 30 yasinda olup fakat bir 17 yasindakinden farki olmamasi. Yani bu yasa gelmis, arabadan, kira gelirinden umut ediyor. Kiraci gitse, yeni kiraci bulamasa ne yapacak? Yada o evin birseylerini tahamir etmesi gerekirse? Bu adam kisacasi uzun vadede düsünemiyor. Sadece kisa vadede "nerden çabuk para alabilirim" gibi derdinde. Ondan dolayi asla ve asla birikim yapamaz zaten. Aldigi parayi zaten bir sans olarak görüp derhal harcar, ki yapiyormusta.

Ayrica güya is buluyormusta, iyi is olmasi lazim diyorumus beyefendi. Iyide, bunun tecrübesi var mi? Daha önce sordum, diplomasi var mi? O iyi islerde çalisan, yüksek maas alan insanlar kusura bakmada playstation oynayarak o seviyeye gelmediler. Onlarda ilk basta kötü islere baslayip, o seviyeye kadar geldiler. Yani nasil kendi gururuna yedirebiliyor anlamadim. Bir tarafta kiz arkadasindan para almak, diger taraftan is bile begenmemek.

Bir müddet sonrada "ben kendime is açmak istiyorum, birisinin emirin altinda çalismak istemiyorum" dese hiç sasirmam. Seni ikna edip kredi kartindan borç çeker ve o is sonrada asla yürümez. Ondan sonra yillarca borç öde. Bunun örnekler çok, hele kk'de.

Sonuç itibari ile bilmiyorum, tavir alsan bile bence bu çoçuk hiç degismez. Gelmis artk 30 yasina. Bu yasina kadar sorumluluk almayan bir insan bence hiç bir zaman alamaz.

Benim eşim de uzun süre çalışamadı bulunduğumuz yer sebebiyle falan.
Askerden döneli 5.5 ay oldu ancak iş bulabildi. Ona da daha yasal prosedürler yüzünden başlayamadı. Evde pc oynuyor vs. Zaman geçsin diye ne yapsın İnsanı üzen bi durum çünkü kendisi bu durumdan çok rahatsız. Benzer süreçler yaşıyor olabilirler Ama sizin durumda eğer hazıra güvenip böyle yapıyorsa işin zor gerçekten. Geçici de olsa bi işe girmeye çalışsın...

Hem calışmıyor üstüne kredi kartına 3bin borc.
Bu kadar yemek içmekte neyin nesi ben onu anlamadım.
Üstüne evlenmeyi düşünüyor..
Sanki biraz sorumsuz gibi sözlünüz. İş bulamaması anlıyabilirim. ma dğer yandan böyle savurganlıgı. Düşündürücü.
Evliliği bence biraz daha askıya alın. Gelicek parayada cok bel baglayıp hayal kırıklıgı yaşamamışta olursunuz.

E dugunu bi sekilde yaptiniz diyelim, ondan sonra nolcak? Sen mi bakicaksin bu adama?
Dugun isini sozlun bi iste dikis tutturana kadar unut, yoksa kafani cok vurursun duvarlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…