sizce bakıcımın amacı ne

Yerinizde olsam başka bakıcı bulur, bu kadını da "madem diğer işi istiyorsun, yallah o zaman" derdim.

Mutfak lavabosunda el yıkama konusunda bence haklı ama bunu size bildiriş şekli aptalca. Onu da geçelim, çalıştığı evin dolabından meyve çalacak kadar düşmüş bir insandan ben her şeyi beklerim, bana kalırsa hiç tekin biri değil. Ayrıca çocuğunuza iyi bakılmıyor. Hanımefendi bütün gün aptal aptal televizyon seyrederken çocuğunuzun dimağı zehirleniyor, gelişimi açısından en önemli zamanlarında. Yol verin gitsin, çocuğunuzun yarım gününü beraber geçireceği kişiyi doğru seçmek zorundasınız. Evet zor, ama bundan daha iyilerini bulursunuz.

offf ya ne güzel kadına güvenip işe başladım. ilk geldiğinde şarkılar tekerlemeler söylüyordu kızıma. şimdi acaba yeni kadın nasıl bakar diye onun telaşına düşeceğiz.

İyi niyetle yaklaşıp, yumuşak davrandığın zaman niye böyle oluyor anlamıyorum. İllaki iyilikten maraz doğmak zorunda mı??

Bana gelen temizlikçi kadın da böyle, yok camlar çok pisti sildim, balkon dağınıktı topladım, koltuklarnız cok agır belim koptu, şunu yaptım bunu ettim.
Sanki sevabına gelmiş gibi davranıyo. Ben de yapacaksın tabi, işin bu diyemiyorum. ben diyemedikçe kadın daha da bi havalara giriyo :)

Sonucta ben de çalışan bi insanım, benim nasıl iş verenim var ise, verilen işleri yapıyorsam onların da yapması lazım ama pek bi havalara giriyolar nedense.

Bence bulabileceğiniz başka birisi var ise araştırma yapın, cunki bu cocuk bakmak işi ciddi bi iş, butun gun tv izlettirmesi çok yanlış, zararlı.
Ben temizlikçime bi şekilde katlanıyorum ama siz çocugunuz için bu kadını değiştirmeniz lazım.

evet iyilikten maraz doğuyormuş. bunu bu sıralarda uygulamalı olrak pek çok kez gördüm. artık kimseye sıcak davranmayacağım

evet yok. nereden nasıl temin edilir onu da bilmiyorum . kamera olmasa da en azından ses kayıt cihazı düşündüm ama onuda nereden alabilirim bilmiyorum

Anne değilim, o yüzden sizi yönlendirecek kadar detay bilmiyorum ama KK'da bununla ilgili konular konuşulup tartışılmıştı, bir bakmanızı tavsiye ederim. Gerekliliği tartışılmaz bir şey bence.

Âcizane tavsiyem, gerekirse şartlarınızı zorlayıp bir kamera sistemi kurdurun, ama bu bakıcının işine de son verin. Çocuğunuza daha istekli ve daha iyi bakacak ve emeğinin karşılığını alıp bir de üstüne dilenci edebiyatı ve hırsızlık yapmayacak bir sürü kadın vardır emin olun.

evet yok. nereden nasıl temin edilir onu da bilmiyorum . kamera olmasa da en azından ses kayıt cihazı düşündüm ama onuda nereden alabilirim bilmiyorum

Bakıcıdan izinsiz kamera takamıyorsunuz eve diye biliyorum. Sözleşmeniz varsa yazmanız gerekiyordu. Avukata danışın

temizlikçiye,bende keyfimden almıyorum seni,zaten bu işler için sana para veriyorum,deyin

ben ev hanımıyım,kendi işimi kendim yaparım.geçen sene rahatsızlandım,dip köşe yapamadım.2 ay sadce üstten yaptım.misafir gelecekti,temizlikçi alayım her yer temizlensin istedim.temizlikçi ev de kirliymiş dedi.bende rahatsızım yapamadım.sizide onun için çağırdım zaten dedim.ses çıkaramadı bir daha

Son düzenleme:
lise mezunu . işte bu da onun iyi bir özelliği

Lise mezunu ama çocuğunuza müfredattan ders anlatmıyor, oturup yavrunuzla birlikte Gülben Ergen izliyor, kadın programlarından kalan vakitlerinde de sizin evinizde size uyarı notları yazıyor. Çocuğunuza iyi şeyler verdiğinden şüpheliyim. Ayrıca meyve çalma olayına taktım sanırım.

bence şımarmış maaşını veriyorsunuz zaten,arada insan içinden gelince hediye de alır belki ama arsızca istemesi çok çirkin....hele ki evin düzenine karışmaya asla hakkı yok eller lavaboda yıkanır falan....inşallah en erken zmanda kurtulursun ondan kaliteli gözü tok birini bulursun canım.

inşallah şimdi ses kayıt cihazı siparişi vereyim de bakayım günü nasıl geçiyormuş yavrumun

inşallah şimdi ses kayıt cihazı siparişi vereyim de bakayım günü nasıl geçiyormuş yavrumun

Ses kayıt cihazıyla sağlıklı bilgi alabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası. Kayıt sürecine müdahale etse anlamayabilirsiniz bile, ve sadece onun duymanıza izin vereceği şeyleri duyabilirsiniz. Ama kameralar öyle değil, en çok vakit geçirilen birkaç noktaya kuruluyor, gün içinde açıp anlık olarak kontrol edebiliyorsunuz. Bu konuyu eşinizle de ciddi ciddi konuşmanızı öneririm. Bakıcısından memnun olup da kamera koyduktan sonra bakıcısını kovan bir sürü kadın tanıyorum, hiçbir şey zannedildiği gibi olmayabiliyor. Ki düşünün bakıcılar kamera sistemini biliyorlardı, o yokken kim bilir neler yaşanıyordu Allah bilir.

Çocuğunuz hayatınızdaki en önemli şey, ve bu yaşları onun en değerli zamanları. Hayatının geri kalanı bu yaşlarda edindikleri üzerine kurulacak, o yüzden bakıcı konusu çok önemli.

Saçmalamış diyorum ben, haddini aşmış.Senin evinde senin kuralların geçerlidir arkadaşım ben olsam notun açıklamasını beklerdim.

kesinliklee hiç düşünmeden bu bakıcıya yol ver gitsinn ! ben öyle yaaprım evin otokontroluni o saglamya çalışıyor bide rüşvetci açgözlülük yapıyor taviz vermeyin gitmek istiyosanız siz bilirsiniz de benim de sırad abekleyen bakıcı adayalrım var onalrla görüşürüm dee zarf att bak bakalım.......

kesinlikle haklısınız ama yeni birine güvenmek zor. gerçi bu kadını da hiç tanımıyorduk ama daha önce çocuk baktırmış olanlar iyi falan dediler. çok zor bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…