- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
Bakıcı kamera sisteminiz yok sanırım. Bu fikre nasıl bakarsınız?
bence bakiciyi nüfusununuza alin
bunu yaparsaniz mutlu olur
İyi niyetle yaklaşıp, yumuşak davrandığın zaman niye böyle oluyor anlamıyorum. İllaki iyilikten maraz doğmak zorunda mı??
Bana gelen temizlikçi kadın da böyle, yok camlar çok pisti sildim, balkon dağınıktı topladım, koltuklarnız cok agır belim koptu, şunu yaptım bunu ettim.
Sanki sevabına gelmiş gibi davranıyo. Ben de yapacaksın tabi, işin bu diyemiyorum. ben diyemedikçe kadın daha da bi havalara giriyo :)
Sonucta ben de çalışan bi insanım, benim nasıl iş verenim var ise, verilen işleri yapıyorsam onların da yapması lazım ama pek bi havalara giriyolar nedense.
Bence bulabileceğiniz başka birisi var ise araştırma yapın, cunki bu cocuk bakmak işi ciddi bi iş, butun gun tv izlettirmesi çok yanlış, zararlı.
Ben temizlikçime bi şekilde katlanıyorum ama siz çocugunuz için bu kadını değiştirmeniz lazım.
evet yok. nereden nasıl temin edilir onu da bilmiyorum . kamera olmasa da en azından ses kayıt cihazı düşündüm ama onuda nereden alabilirim bilmiyorum
evet yok. nereden nasıl temin edilir onu da bilmiyorum . kamera olmasa da en azından ses kayıt cihazı düşündüm ama onuda nereden alabilirim bilmiyorum
çocuğun her türlü gelişimi bu yıllarda olur.bakıcının eğitim durumu nedir?
İyi niyetle yaklaşıp, yumuşak davrandığın zaman niye böyle oluyor anlamıyorum. İllaki iyilikten maraz doğmak zorunda mı??
Bana gelen temizlikçi kadın da böyle, yok camlar çok pisti sildim, balkon dağınıktı topladım, koltuklarnız cok agır belim koptu, şunu yaptım bunu ettim.
Sanki sevabına gelmiş gibi davranıyo. Ben de yapacaksın tabi, işin bu diyemiyorum. ben diyemedikçe kadın daha da bi havalara giriyo :)
Sonucta ben de çalışan bi insanım, benim nasıl iş verenim var ise, verilen işleri yapıyorsam onların da yapması lazım ama pek bi havalara giriyolar nedense.
Bence bulabileceğiniz başka birisi var ise araştırma yapın, cunki bu cocuk bakmak işi ciddi bi iş, butun gun tv izlettirmesi çok yanlış, zararlı.
Ben temizlikçime bi şekilde katlanıyorum ama siz çocugunuz için bu kadını değiştirmeniz lazım.
lise mezunu . işte bu da onun iyi bir özelliği
bence şımarmış maaşını veriyorsunuz zaten,arada insan içinden gelince hediye de alır belki ama arsızca istemesi çok çirkin....hele ki evin düzenine karışmaya asla hakkı yok eller lavaboda yıkanır falan....inşallah en erken zmanda kurtulursun ondan kaliteli gözü tok birini bulursun canım.
inşallah şimdi ses kayıt cihazı siparişi vereyim de bakayım günü nasıl geçiyormuş yavrumun
yemek yedirme konusunda kurallara uyuyor, o konuda problem yaşamadık. bi ara bizim evden meyve vs. evine götürüyordu bize göstermeden bizim kapıcı meyve satoyor ondan alıyordu ihityacını biz ödüyorduk ama biz yetersiz değiliz değil mi arkadaşlar? bakıcıya yapılması gerekeni yapıyoruz eksikliğimiz varsa söyleyin göreyim hatalıysam.
bir de mutfakta el yıkanma konusuna ne diyorsunuz?
kesinliklee hiç düşünmeden bu bakıcıya yol ver gitsinn ! ben öyle yaaprım evin otokontroluni o saglamya çalışıyor bide rüşvetci açgözlülük yapıyor taviz vermeyin gitmek istiyosanız siz bilirsiniz de benim de sırad abekleyen bakıcı adayalrım var onalrla görüşürüm dee zarf att bak bakalım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?