- Konu Sahibi kelebekler34
-
Ben bir sene önceki mevzudan bahsediyorum qctihim konu bugünün konusuCanım senin tek sorunun bu değil ki daha yeni konuna cevap verdik. Önce dayak yediğin eşini polise ver Allah aşkına aynı şey değil sizin yaşadıklarınız
Geldiğinde bir bahane uydurup söylemezse kestirip atın derim ben. Bir de cinsel hayatınız varsa bunu kâr sayıp oyalıyor da olabilirEvet olabilir kimseye g
Şuan eğitimde kendisi izne gelince soylicem diyor
Gerçekten miAynı şeyi bende yaşadım biz evlendik ondan sonra söyledi annesine abisine de daha soylemicekti ben söyledim hatta kızdı
Evet ilk evliliği olacak .
Aynen kötü bir şey annemde kızım senden utaniyormu demişti esimee sorduğumda ben kabul ettim kimse karışamaz daha zamanı değil demiştiGerçekten mi
Çocuğunuz var mıydıGerçekten mi
Geldiğinde bir bahane uydurup söylemezse kestirip atın derim ben. Bir de cinsel hayatınız varsa bunu kâr sayıp oyalıyor da olabilir
Aynen kötü bir şey annemde kızım senden utaniyormu demişti esimee sorduğumda ben kabul ettim kimse karışamaz daha zamanı değil demişt
Ortak çocuğumuz yok kist var olmuyor suan Allah koruyor beniÇocuğunuz var mıydı
Ben samimi bulmuyorum. Kimse karışamaz hayatıma diyen adam arkasından konuşalını da önemsemez. Müdahale gereği de duymaz. Arkanızda durmayacakŞimdi bir meslek takıntısı vardı. Bana mesleğimi elime almadan ciddi adımlar atmam diyordu zaten şuan mesleğini eline aldı eğitimde kendisi uzakta . Giderken Söyle dedim o zaman arkamdan bir şey konusurlarsa müdahale edemem geldiğimde soylicem dedi gelmesine bir ay kaldı fakat bu durum benim içimi yemeye başladı ister istemez acaba benden utaniyor mu diye düşünmeye başladım
çocuğunuzun arkasinda dag gibi olun! gerekirse dünyanın geri kalanına da hissettirin!!!!! Cocugunuzu saklayacak degilsiniz heralde Bir ilin…i yüzünden degil mi ?! Alla AllahÖnceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir
Ciddi olamazsiiiinAynı şeyi bende yaşadım biz evlendik ondan sonra söyledi annesine abisine de daha soylemicekti ben söyledim hatta kızdı
Çocuğum benim en değerlim bunu beni tanıyan herkes bilir onun için her kesi karşıma alırım gerekirse herkesi siler atarım ablada yanımdan ayırmam onu bir çocuğun yani annesinin yanıdırçocuğunuzun arkasinda dag gibi olun! gerekirse dünyanın geri kalanına da hissettirin!!!!! Cocugunuzu saklayacak degilsiniz heralde Bir ilin…i yüzünden degil mi ?! Alla Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?