Sizce benden utanıyor mu

6 yaşında oğlu olan bir arkadaşım benzerini yaşadı.Kizi herkesle tanıştırdı, evlilik teklif etti.2 yıl beraberlerdi.Nikah günü alınmıştı hala söylemedi yada soyletmedi çocuğu.Sonra düğüne 1 hafta kala "söylersek ailem seni istemez evlenemeyiz.Ailenle kalsin ölen ablanin çocuğu olarak tanıştıralim, çocuğa da tembih ederiz" dedi.Bu arada ölen bir abla da yok.Herif profesyonel yalanci.
Arkadaşım vazgeçti evlenmedi.Ama önce aileyi arayip durumu anlatti.Aile şok tabii.Bir daha kızı aranadilar.Herif pisman oldu geldi ama arkadaşım ikna olmadi.Simdi baskasiyla evli çok mutlu, adam çocuğun babasından daha baba gibi

Evliliği saklamak isteyeni okudum burada ama sizin çocuğunuz var. Nereye kadar saklanabilir bu?

Bana çocuğunuzu saklanmaya çalışılması, yok sayılması sizin buna eşlik etmeniz çok yanlış geldi.

Sizin tanışmanızdan önce söylemesi gerekiyordu özellikle ailesine.Neden çocuğunuz yok gibi davranasıniz?

Madem bu kadar saklama ihtiyacı duyuyor, arkadaşlarına dahi söylemeye utanıyor baştan ona göre davransaydi.

Valla sakladığına göre utanıyor evet .
Çocuğumdan utanan adamlada işim olmaz, sizde maşallah adama hak veriyor gibisiniz ki , sizde saklıyorsunuz . Yoksa ailesiyle tanıştığında bu durumu anlatırdın. Saklanacak bir şey değil .

Evet ilk evliliği olacak .

Soylememesi normal, cok fazla laf duyabilir. Arkadaşlar olmasa da aile mutlaka yorum yapar.
Yakin ailemden samimi olduğum ve acik konusabilsigim kadin/erkek bekar olup cocuklu biriyle evlenmeye kalksa susamazdim galiba. Kimse engel olamaz tabi(belki onun ailesi engel olmak ister) ama soyleyeceklerimi mutlaka soylerdim. Eee bunlar da can da can sıkıcı şeyler haliyle, duymak istemiyor olabilir.

Şimdi bir meslek takıntısı vardı. Bana mesleğimi elime almadan ciddi adımlar atmam diyordu zaten şuan mesleğini eline aldı eğitimde kendisi uzakta . Giderken Söyle dedim o zaman arkamdan bir şey konusurlarsa müdahale edemem geldiğimde soylicem dedi gelmesine bir ay kaldı fakat bu durum benim içimi yemeye başladı ister istemez acaba benden utaniyor mu diye düşünmeye başladım

Ben samimi bulmuyorum. Kimse karışamaz hayatıma diyen adam arkasından konuşalını da önemsemez. Müdahale gereği de duymaz. Arkanızda durmayacak

Daha önce bir evlilik yaşayıp çocuğunuzun olması utanılacak bir durum değil.
Böyle düşüncelere sahip olursanız karşınızdaki insan da kaçak işler çevirir.

Siz yaşadıklarınızın arkasında duracak, normal bulacaksınız ki hayatınızda ki insanın da bakış açısı bu yönde olsun.

Ailesinden gelecek tepkiden çekiniyor bence sıkıntılı bir durum ailesi istemezse evleneceğini düşünmüyorum

çocuğunuzun arkasinda dag gibi olun! gerekirse dünyanın geri kalanına da hissettirin!!!!! Cocugunuzu saklayacak degilsiniz heralde Bir ilin…i yüzünden degil mi ?! Alla Allah

Valla hadi bosandigini sakladi tamam o kimseyi ilgilendirmezde cocugu nereye saklicak onu merak ettim. Sacma geldi bana sonucta ayip biseymi yaptiginiz evlenmek nasil haksa ayrilmakta oyle.

çocuğunuzun arkasinda dag gibi olun! gerekirse dünyanın geri kalanına da hissettirin!!!!! Cocugunuzu saklayacak degilsiniz heralde Bir ilin…i yüzünden degil mi ?! Alla Allah
Çocuğum benim en değerlim bunu beni tanıyan herkes bilir onun için her kesi karşıma alırım gerekirse herkesi siler atarım ablada yanımdan ayırmam onu bir çocuğun yani annesinin yanıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…