- 7 Eylül 2022
- 24
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi kelebekler34
-
Bencede bizim bu millette bu algıya sinir oluyorum millet kocasının koynundan başka adamlara kaçıyor ben namusumla evlendim ayrıldım inşallah gelince söyler bakalımValla hadi bosandigini sakladi tamam o kimseyi ilgilendirmezde cocugu nereye saklicak onu merak ettim. Sacma geldi bana sonucta ayip biseymi yaptiginiz evlenmek nasil haksa ayrilmakta oyle.
Aynen havada pis kokular var buraya kadar geliyorBen samimi bulmuyorum. Kimse karışamaz hayatıma diyen adam arkasından konuşalını da önemsemez. Müdahale gereği de duymaz. Arkanızda durmayacak
Ne alakası var kadın ameliyat oldu yatakta yatarken ona bu durumu mu anlaticaktim yargılama lütfen kendi ailesi kendisi sakladı. O yüzden onun söylemesi doğru benceBenim anlamadığım şey şu o neden senin dul ve bir çocuğun olduğunu söylüyor senin söylemen gerekmiyor muydu ilk tanışmada seninde işine gelmiş saklamak
Madem öyle ailesiyle de tanıştırmasaydi sizi ya da siz öncesinde tanışmayı kabul etmeseydiniz neden ettiniz?Şimdi bir meslek takıntısı vardı. Bana mesleğimi elime almadan ciddi adımlar atmam diyordu zaten şuan mesleğini eline aldı eğitimde kendisi uzakta . Giderken Söyle dedim o zaman arkamdan bir şey konusurlarsa müdahale edemem geldiğimde soylicem dedi gelmesine bir ay kaldı fakat bu durum benim içimi yemeye başladı ister istemez acaba benden utaniyor mu diye düşünmeye başladım
Ya gerçekten teşekkür ederim ilk defa biri yargılamadan bir cevap verdi çok sağolun. Peki bu durum için ne yapmam gerekiyor sizceDaha önce bir evlilik yaşayıp çocuğunuzun olması utanılacak bir durum değil.
Böyle düşüncelere sahip olursanız karşınızdaki insan da kaçak işler çevirir.
Siz yaşadıklarınızın arkasında duracak, normal bulacaksınız ki hayatınızda ki insanın da bakış açısı bu yönde olsun.
Hani ilk tanışmada aileye kendimizi anlatıyoruz ya ben bitirdiğim okulu yaşadığım yeri ailemi anlattım böyle şeyler konuşulur diye biliyorum ne alakası mı var sen kendi çocuğunu kendin söylememişsin başkalarıyla sohbet ederken çocuğun olduğunu söylemeyip saklıyor musun?Ne alakası var kadın ameliyat oldu yatakta yatarken ona bu durumu mu anlaticaktim yargılama lütfen kendi ailesi kendisi sakladı. O yüzden onun söylemesi doğru bence
Hani ilk tanışmada aileye kendimizi anlatıyoruz ya ben bitirdiğim okulu yaşadığım yeri ailemi anlattım böyle şeyler konuşulur diye biliyorum ne alakası mı var sen kendi çocuğunu kendin söylememişsin başkalarıyla sohbet ederken çocuğun olduğunu ilk
Hayır cinsellik yok ama ilk dediğiniz mantıklı geldiUtanmak değil
Ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için uzatıyor süreyi
Söylese karşı çıksalar ayrılacaksınız
İlişkide cinsellik varsa keyfi bozulsun istemiyordur şu an
Ben olsam rest çekerdim söylemediği her an benim hayatımdan da çalmış oluyor sonuçtaHayır cinsellik yok ama ilk dediğiniz mantıklı geldi
Hayır olmadıHastane ziyaretinden başka aileyle buluşma oldu mu
Geçici olduğunu düşünüyor olabilirlerAma ailesinden herkes hayatında benim olduğumu biliyor
Evet eğitim bitince adı konulsun dedim kendisine bakalım ne olacak bilmiyorum bendeGeçici olduğunu düşünüyor olabilirler
Şimdi istemiyoruz desek oğlan iyice bağlanır ses etmeyelim diyor olabilirler
En azından sözlenmekle ilgili konu aç herkesin niyeti belli olsun
İmzayı attıktan sonra söylicek heralde:)))Önceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?