Sizce benden utanıyor mu

Kızkardeşim aynı durumu yaşadı annesi durumu öğrendi ve evlenmelerini istemedi ama enişte hiç umursamadı ve evlendiler gayet mutlular kaynanası şuan kızkardeşimi çok seviyor ilk zamanlar onlar da söyleyememişlerdi merak etmeyin kısmetiniz de varsa herşey yoluna girecektir

bunu karşınızdaki insanla oturup konuşsanız mesela. birde nasıl sormadan duruyorsunuz merak ediyorum. bu kadar güvensiz olmayın. neden böyle bi durumum olduğunu söylemiyorsun diyemiyor musunuz yahu? biz bilemeyiz karşınızdakinin ne düşündüğünü sizin bilmeniz lazım

Geçici olduğunu düşünüyor olabilirler
Şimdi istemiyoruz desek oğlan iyice bağlanır ses etmeyelim diyor olabilirler
En azından sözlenmekle ilgili konu aç herkesin niyeti belli olsun
Evet eğitim bitince adı konulsun dedim kendisine bakalım ne olacak
Gerçekten çok teşekkür ederim çok sağolun

Türkiye bu gibi durumlar kötü algı yaratıyor insanda birbirimizi seviyoruz onunda beni sevdiğinden eminim sırf benim için kendi mesleğini bırakıp polis olmaya karar verdi ama bu durum ister istemez kafama takılıyordu bu gibi durumların yaşayıp mutlu son olması kendimi iyi hissettirdi

Kız kardeşimin de oğlu var çok iyiler evlenmeden önce kız kardesime ev aldı üstüne yaptı evi oğlunu öz babasindan çok seviyor ve ilgileniyor inşallah sizinde öyle olacak kendinizi uzmeyin sevgi varsa hersey hallolur Rabbimin izniyle

Madem utanıyor niye seninle?
Aile problem çıkarabilir diye çekiniyor.
Neden hiç evlenmemiş birini tercih ediyorsun ki ?
Evlilik olsa bile ilerde büyük sorunlar olabilir .

Aminn inşallah sonu güzel olur çok teşekkür ederim

Evliliginizi demese sorun degil ama çocugu dememesi çok sacma. Onun hayatı ama aile ile gorüsuyor. Bence laf arasında annesine vs. Deyin siz olay biryerden patlak versin. Uoksa çocugunuzu yoksaymaya kadar gider bu durum

Ailesi arkadaşları ile tanıştım diye belirtmişsiniz siz bahsetmediniz mi çocuğunuzun?

Canını sıkacak şeyleri duymak istemiyor olabilir. Ailesi kabul etmek istemeyebilir. Tepki görmemek için,süreç ilerlerken sorun yaşamamak için söylemiyordur.
Ben de daha önceden kağıt üstünde evlenip ayrıldım. Hiç evlilik hayatı yaşamamış olmama rağmen sonuçta evlenmiş boşanmış görünüyordum. Eşim ailesine söylemek istemedi,ben de anlayışla karşıladım. Oturup laf anlatmak gereksizdi gerçekten,sonuçta hayat bizim hayatımızdı. Zaten yeteri kadar sorunlu bir hayatı vardı anne babasından kaynaklanan. Düğünü kendimiz yaptık,her şeyi iğneden ipliğe ikimiz karşıladık. Anne babasıyla görüşmüyordu bile. Evlendikten sonra aile üyelerinden görüştüklerimize söyledik beraber. Artık evlendiğimiz için kimse laf edemedi. Eş adayınız da bu şekilde düşünüyor olabilir.

Son anda oldu bittiye getirecek kimseden tepki
Almayacak boylelikle diye dusunuyor olabilir bence

Yani evlenmiş ayrılmış olmanızı soylememesini anlarım çünkü gerçekten insanlar çok fazla konuşuyor moral bozuyor bir sürü tantana. Ama çocuğunuzu nereye kadar saklayabilir? İnşallah saçma yalanlar uydurmayı düşünmüyordur çocuğunuz hakkında.

Çekiniyordur normal olarak. Bende umursamazdım boşanmış ve çocuklu olmasını sevdiğim kişinin ancak ailem umursar sonuçta. Onlara hemen söyleyemeyebilirdim. En doğru zamanı bekliyor olabilir, sizden utandığı için olduğunu sanmıyorum. Ancak artık söylemeli, siz de yalan söylüyor gibi oluyorsunuz böyle ailesine…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…