- Konu Sahibi kelebekler34
-
Kızkardeşim aynı durumu yaşadı annesi durumu öğrendi ve evlenmelerini istemedi ama enişte hiç umursamadı ve evlendiler gayet mutlular kaynanası şuan kızkardeşimi çok seviyor ilk zamanlar onlar da söyleyememişlerdi merak etmeyin kısmetiniz de varsa herşey yoluna girecektirÖnceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir
Evet eğitim bitince adı konulsun dedim kendisine bakalım ne olacakGeçici olduğunu düşünüyor olabilirler
Şimdi istemiyoruz desek oğlan iyice bağlanır ses etmeyelim diyor olabilirler
En azından sözlenmekle ilgili konu aç herkesin niyeti belli olsun
Gerçekten çok teşekkür ederim çok sağolunKızkardeşim aynı durumu yaşadı annesi durumu öğrendi ve evlenmelerini istemedi ama enişte hiç umursamadı ve evlendiler gayet mutlular kaynanası şuan kızkardeşimi çok seviyor ilk zamanlar onlar da söyleyememişlerdi merak etmeyin kısmetiniz de varsa herşey yoluna girecektir
Türkiye bu gibi durumlar kötü algı yaratıyor insanda birbirimizi seviyoruz onunda beni sevdiğinden eminim sırf benim için kendi mesleğini bırakıp polis olmaya karar verdi ama bu durum ister istemez kafama takılıyordu bu gibi durumların yaşayıp mutlu son olması kendimi iyi hissettirdiKızkardeşim aynı durumu yaşadı annesi durumu öğrendi ve evlenmelerini istemedi ama enişte hiç umursamadı ve evlendiler gayet mutlular kaynanası şuan kızkardeşimi çok seviyor ilk zamanlar onlar da söyleyememişlerdi merak etmeyin kısmetiniz de varsa herşey yoluna girecektir
Kız kardeşimin de oğlu var çok iyiler evlenmeden önce kız kardesime ev aldı üstüne yaptı evi oğlunu öz babasindan çok seviyor ve ilgileniyor inşallah sizinde öyle olacak kendinizi uzmeyin sevgi varsa hersey hallolur Rabbimin izniyleTürkiye bu gibi durumlar kötü algı yaratıyor insanda birbirimizi seviyoruz onunda beni sevdiğinden eminim sırf benim için kendi mesleğini bırakıp polis olmaya karar verdi ama bu durum ister istemez kafama takılıyordu bu gibi durumların yaşayıp mutlu son olması kendimi iyi hissettirdi
Aminn inşallah sonu güzel olur çok teşekkür ederimKız kardeşimin de oğlu var çok iyiler evlenmeden önce kız kardesime ev aldı üstüne yaptı evi oğlunu öz babasindan çok seviyor ve ilgileniyor inşallah sizinde öyle olacak kendinizi uzmeyin sevgi varsa hersey hallolur Rabbimin izniyle
Önceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor
Evliliginizi demese sorun degil ama çocugu dememesi çok sacma. Onun hayatı ama aile ile gorüsuyor. Bence laf arasında annesine vs. Deyin siz olay biryerden patlak versin. Uoksa çocugunuzu yoksaymaya kadar gider bu durumSöylemez miyim kendisine de söyledim çok o benim hayatım kimseyi ilgilendirmez gibisinden konuşuyor. Eski eşimden boşandıktan sonra bile çok çektim ben istedim diye polislik sınavlarına hazırlandı ve kazandı şu anda eğitimde hatta evlenince zor olmasın diye beyaz eşyaları da aldı . Ama neden saklıyor gerçekten bende anlamadım zaman geçtikçe daha da zor olacak bence . Ama ben ilk başta her şeyi konuştum kendisiyle
Son anda oldu bittiye getirecek kimseden tepkiSöylemez miyim kendisine de söyledim çok o benim hayatım kimseyi ilgilendirmez gibisinden konuşuyor. Eski eşimden boşandıktan sonra bile çok çektim ben istedim diye polislik sınavlarına hazırlandı ve kazandı şu anda eğitimde hatta evlenince zor olmasın diye beyaz eşyaları da aldı . Ama neden saklıyor gerçekten bende anlamadım zaman geçtikçe daha da zor olacak bence . Ama ben ilk başta her şeyi konuştum kendisiyle
Çekiniyordur normal olarak. Bende umursamazdım boşanmış ve çocuklu olmasını sevdiğim kişinin ancak ailem umursar sonuçta. Onlara hemen söyleyemeyebilirdim. En doğru zamanı bekliyor olabilir, sizden utandığı için olduğunu sanmıyorum. Ancak artık söylemeli, siz de yalan söylüyor gibi oluyorsunuz böyle ailesine…Önceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?