+1Siz elini kolunu bağlayıp rahatlatirim seni gibi garip anlam cikardiysaniz, adam da sabaha kadar döv demesinden ne anlamlar çıkarmıştır. Bu hesaba göre sizin arkadaşınız da sapik
Komik ama kerimcanin vur bana şarkısı çınladı kulağımda
Ne çok döv geçmiş konuda
Sanki gelin ihtiyaçlarını çekinmeden söylesin diye şebeklik yapmış olabilir. ama kötü niyetlide olabilir. Sadece yazanlara bakıp yorum yapmak zorÇok mu salağım acaba,bağlantıyı kurmaya çalıştım 3 kere falan okudum,neyse bence saçma ama kötü niyetli bir konuşma değil.
Merhaba kızlar bu konuyu arkadaşım için acıyorum. Şuan yanımda onun telefonu akıllı olmadığı için üye olması zor. Onun ağzından yazıyorum lütfen siz olsanız aklınıza ne gelirdi onu söyleyin
arkadaşım ve eşinin abisi arasındaki konuşmayı yazacağım. Eşi askerde bu arada. Aralarında geçen bir telefon görüşmesini yazacağım. Arkadaşım kızı ile tek yaşıyor bu arada. Kizi daha 1 yaşında. Arkadaşım y olsun kaynı x
X=alo nasılsın y. Ne var ne yok kim var evde
Y=iyiyim abi sağol kimse yok benle kızım tekiz.
X=birşey lazım mı
Y=yok abi sağol. Çok şükür idare ediyoruz
X=bak beni deli etme. Birşey lazımsa iste. Sen benden dayak yemedin demi hiç. İstemezsen seni döverim
Y=ayy abi nerde görülmüş kaynın gelinini dövdüğü
X=görürsün işte.elini ayağını bağlarım. Ağzını bantlar döverim
Bu sohbet tabi saçma bir boyut almış arkadaşım da ne diyeceğini bilmeyerek
Y=döv döv abi ağlarım kendime sabaha kadar ağlayasım var zaten
X=evet rahat edecem seni..
şimdi arkadaşıma ve bana göre biz böyle anladık. Elini ayağını bağlayıp rahatlatcm seni... acaba biz mi kötü niyetliyiz. Şimdi kaynı saf da değil ki insan desin birşey ima etmemiştir. Etmişte diyemiyoruz. Bu adam temiz biri de değil. Siz ne düşünürsünüz
konuşmanın başı olsaydı sadece bizde yanlış anlamayacaktık..Çok anlamsız ama ben bi kötü niyet göremedim. Yani çok nadiren etraftan benim de duymuslugum vardır. Ciddi bir meselede degil de, karşı tarafın net menfaati düşünülen yerlerde "sen benim dayağın tadını bilmezsin ondan böyle konuşuyorsun" falan. Aynen böyle, birşey isterken cekinme anlamında soylenir. Kötü niyet sizin icinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?