Sizce bu ne demek

Hadi adam bi çok kaba Türk erkeği gibi dayağı, şiddeti bi çeşit sevgi gösteri zannediyor.. Koli bandıyla ellerini ağzını bağlayacağım, rahatlatacağım ne demek ya !! Allah aşkına google açıp sadece 'koli bandıyla bağlayıp' yazın bi okuyun çıkanları.. Nasıl masum geldi size ben anlamadım.. Benim de kuzen abilerim akıllarınca 'döverim' falan diye sevgi gösterisinde bulunur, hiç birinde ben böyle saçma fantaziler duymadım.. (Gerçi dövmek ne demek!! Yiyosa dövsün, o da başka bi konu ya neyse) Ne alaka koli bandı !! Adam resmen fantazi kurmuş kızı da yoklamış, arkadaşınız da maşallah pası vermiş.. Şimdi yalnızken alsın bakalım o adamı eve nasıl alacak..
Hadi döverim dediğinde he he deyip geçerdi de koli bandı falan diyince 'bunlar nasıl düşünceler, böyle şeyin şakası mı olur. Ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan' diyemedi mi !!

Türkiye'de yaşadığınızı da hatırlatayım...

Son düzenleme:
Kaynim bana seni doverim diyecek ben de

Ayy abi nerde gorulmus diyecegim

Sonra dov abi sabaha kadar dov diyecegim

Yahu tovbe estagfurullah

Adam sapik bence. Ama bunu net bilemeyiz. Siz bi arkadasiniza kendi niyetini sorsaniza...

Adami asla savunmuyorum yanlis anlamayin. Adam agir sapik veya agir dangalak.

Ama bana bu muhabbet karsisinda "sabaha kadar aglayasim var zaten" diyen bir kadin olsa bana kanca atiyor diye dusunurum.

Konudan bağımsız olacak ama. Soru şeklinde açılan konu basliklarina uyuz olmuş durumdayim. Geçenlerde bir üye vardı saçma sapan konular açıp duruyordu onu hatırlatıyor inanin okuyasim gelmiyor

Sakanin cilkini cikarmis
Rahat edecem seni ne demek ya sinir oldum sapkin sapik bisi kayniniz gorusmeyin bence seviyesiz biri

Acaba içkili, iyneli falanmıymış, yani ne münasebet çok sapıkca buldum...
Millet git gide sapıklaşıyor...

Çok mu salağım acaba,bağlantıyı kurmaya çalıştım 3 kere falan okudum,neyse bence saçma ama kötü niyetli bir konuşma değil.
Sanki gelin ihtiyaçlarını çekinmeden söylesin diye şebeklik yapmış olabilir. ama kötü niyetlide olabilir. Sadece yazanlara bakıp yorum yapmak zor

Herif dengesizin teki zaten de.. arkadaşınıza kızdım ben.. nasıl bu gerzeğe böyle cevap vermiş? " Dayak mı? Sen kimsin haddini bil. Bidaha bu şekilde konuşma benimle " demeliydi.

Bu ikaz yeter de artar bile. Herif sapıkça bi ruh hali içinde yazdıysa bile resmen gururunu okşamış arkadaşınız..

bence son derece seviyesiz saygısız bi konuşma, kaynıyla bu derece yüz göz olmasın, niyetini bilemicem de genel anlamda iyi niyet göremedim zaten, arkadaşın abi konuşma çok saçma bi yere gidiyor görüşürüz deyip kapatabilirdi, illaki adamın gönlünü edip kapatmak zorunda değil yani böyle saçma bi konuşmaya

konuşmanın başı olsaydı sadece bizde yanlış anlamayacaktık..
sabaha kadar döverim,ellerini bağlayıp ağzını bantlarım,seni rahat ederim
derken sizce masummuydu?

Sizin arkadaşınız döv döv derse konu buraya gider. Bu kadar ciddiyetsiz olmamalı. Ne demek döv sabaha kadar ağlarım.
Bu cevabı verdikten sonra adamla muhabbeti kesmesi bile saçma.
Çünkü terslememiş konuyu kapatmamış hayırdır ne biçim konuşuyorsun demeliydi.
Bi de çocuğu var.
Allah aşkına bu ciddiyetsizlikle kendinizi koruyamıyorken çocuk büyütmeyin!

Seni döverim demenin nasıl bir iyi niyeti , şakası , samimiyeti olabilir ya? Haddini bildireceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…