- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Kız diyor ki bana ben ne diyeceğimi bilemedim önce sahipsizdm zaten falan döv demiş. Hani tersini kast etmiş. Diyor ki terslik çıkarmadım çünkü bana senin için fesat o anlamda demedim derse ne yapacağım falan. Hani sabaha kadar ağlarımı da kocamı çok özledim zaten ağlayasım var demiş. Kendince eşini konuşmaya katmak istemiş yani. Ama bir daha böyle birşey olursa rezil edeceğim diyor. Çünkü ilki ne yöne çekersen o yöne gidiyor diyor.Kaynim bana seni doverim diyecek ben de
Ayy abi nerde gorulmus diyecegim
Sonra dov abi sabaha kadar dov diyecegim
Yahu tovbe estagfurullah
Adam sapik bence. Ama bunu net bilemeyiz. Siz bi arkadasiniza kendi niyetini sorsaniza...
Adami asla savunmuyorum yanlis anlamayin. Adam agir sapik veya agir dangalak.
Ama bana bu muhabbet karsisinda "sabaha kadar aglayasim var zaten" diyen bir kadin olsa bana kanca atiyor diye dusunurum.
İşte oda diyor ki normalde asla böyle konuşmaz benimle. İlk olduğu için bir tuhaf oldum ben diyor. Ve oda içkili olduğunu düşünüyorAcaba içkili, iyneli falanmıymış, yani ne münasebet çok sapıkca buldum...
Millet git gide sapıklaşıyor...
Çok haklısınız. Ama diyor ki şastim kaldım ne yapacağımı bilemedim. Durumu büyük görümcesine de anlatmış. Bilsin diyebence son derece seviyesiz saygısız bi konuşma, kaynıyla bu derece yüz göz olmasın, niyetini bilemicem de genel anlamda iyi niyet göremedim zaten, arkadaşın abi konuşma çok saçma bi yere gidiyor görüşürüz deyip kapatabilirdi, illaki adamın gönlünü edip kapatmak zorunda değil yani böyle saçma bi konuşmaya
Size birşey demeyeceğim gerçekten... çok gülmeyin yalnız hayat buFfffffffff ne fantaziler donuyorDoveyim mi? Sabahlara kadar
Size birşey demeyeceğim gerçekten... çok gülmeyin yalnız hayat bu
Canım anlatamıyor muyum gerçekten? Dayağa ihtiyacım var dememiş. Konu saçma bir yere gidince ne diyeceğini bilememiş. Eşini konuya dahil etmek adına evet evet dayağı bahane edip eşim için ağlarım tarzı konuşmuş. Hani çok özledim sabaha kadar ağlayasım var falan. Bunu kast etmiş kız. Maksat kardeşini düşündürtmesi. Bende onaylamıyorum. Terslese keşke ama. İlk oldu şastim kaldım saçmaladım diyo. Birdaha olursa o zaman görür diyo.Kaynı kötü niyetliyse yanındaki bayanda pek iyi niyetli sayılmaz. Döv döv ihtiyacım var dediğine göre!!
Bana demeyin, arkadasiniz diyin bence de.....yani kayinbiraderiyle bu kadar gereksiz, banal bir diyaloga girmeye ne garaek vardi? Doverim yazarsa adam kisa keserim iyi geceler der konusmayi keser egcerim, boyle acaip diyaloglara girmem. Benim basima gelmez yani korkmayin.
Y=döv döv abi ağlarım kendime sabaha kadar ağlayasım var zaten
adam yem atmış yengesine sarkıyor sapık herif iyi bir niyet görmedimMerhaba kızlar bu konuyu arkadaşım için acıyorum. Şuan yanımda onun telefonu akıllı olmadığı için üye olması zor. Onun ağzından yazıyorum lütfen siz olsanız aklınıza ne gelirdi onu söyleyin
arkadaşım ve eşinin abisi arasındaki konuşmayı yazacağım. Eşi askerde bu arada. Aralarında geçen bir telefon görüşmesini yazacağım. Arkadaşım kızı ile tek yaşıyor bu arada. Kizi daha 1 yaşında. Arkadaşım y olsun kaynı x
X=alo nasılsın y. Ne var ne yok kim var evde
Y=iyiyim abi sağol kimse yok benle kızım tekiz.
X=birşey lazım mı
Y=yok abi sağol. Çok şükür idare ediyoruz
X=bak beni deli etme. Birşey lazımsa iste. Sen benden dayak yemedin demi hiç. İstemezsen seni döverim
Y=ayy abi nerde görülmüş kaynın gelinini dövdüğü
X=görürsün işte.elini ayağını bağlarım. Ağzını bantlar döverim
Bu sohbet tabi saçma bir boyut almış arkadaşım da ne diyeceğini bilmeyerek
Y=döv döv abi ağlarım kendime sabaha kadar ağlayasım var zaten
X=evet rahat edecem seni..
şimdi arkadaşıma ve bana göre biz böyle anladık. Elini ayağını bağlayıp rahatlatcm seni... acaba biz mi kötü niyetliyiz. Şimdi kaynı saf da değil ki insan desin birşey ima etmemiştir. Etmişte diyemiyoruz. Bu adam temiz biri de değil. Siz ne düşünürsünüz
Kaynı densiz ama;
Böyle söyleyerek sanki açık kapı var sana izlenimi bırakmış gibi algılayabilir sapık abi.
Anlatmış ki görümcesi bir şekilde belli uyarablr diye hissettirmedenKötü niyet olmayabilir illaki. Dengesizce konuşup saçmalamış yani. Şimdiye kadar hiç böyle konuşmadığına göre niyeti bunu tekrarlarsa ortaya çıkar. Ama ikinci kez bu tarz konuşması olursa kesinlikle müsade etmesin. Yapacak başka bir şey yok şimdilik. Görümceyle arası olabilir ama nihayetinde onun kardeşi yani anlatmasaymış iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?