Sizce bu ne demek

İĞRENÇ bir muhabbet. Kayın gelin değil iki kardeş arasında geçmesi bile saçma ve absürd olurdu.

Dün okudum ama cevap yazmazsam olmazdı.
Öncelikle arkadaşınız saf ezik bir tip mi?
Ne alaka o seviyesiz adama bunları söyletebilmesi?
Adam demekki yüz bulmuş ki, korkmadan söyleyebiliyor??
Nasılsa bu susar, birşey demez eşine diye.
E o adam daha neler yapmaz ki arkadaşına???
Bir de "döv döv abi ağlarım kendime" falan demiş
Yani ezilmeyi kabul etmiş???
Yani naparsan yap bana kabulüm demeye getirmiş?
Yahu bu ne çirkinliktir.
Bu ne saflıktır.
Verememiş mi ağzının payını?
Basamamış mı küfrü???
Bu kafayla o arkadaşın; üzülerek söylüyorum ki daha neler çeker o kaynından..

Kız diyor ki bana ben ne diyeceğimi bilemedim önce sahipsizdm zaten falan döv demiş. Hani tersini kast etmiş. Diyor ki terslik çıkarmadım çünkü bana senin için fesat o anlamda demedim derse ne yapacağım falan. Hani sabaha kadar ağlarımı da kocamı çok özledim zaten ağlayasım var demiş. Kendince eşini konuşmaya katmak istemiş yani. Ama bir daha böyle birşey olursa rezil edeceğim diyor. Çünkü ilki ne yöne çekersen o yöne gidiyor diyor.

Acaba içkili, iyneli falanmıymış, yani ne münasebet çok sapıkca buldum...
Millet git gide sapıklaşıyor...
İşte oda diyor ki normalde asla böyle konuşmaz benimle. İlk olduğu için bir tuhaf oldum ben diyor. Ve oda içkili olduğunu düşünüyor

Çok haklısınız. Ama diyor ki şastim kaldım ne yapacağımı bilemedim. Durumu büyük görümcesine de anlatmış. Bilsin diye

Size birşey demeyeceğim gerçekten... çok gülmeyin yalnız hayat bu

Bana demeyin, arkadasiniz diyin bence de.....yani kayinbiraderiyle bu kadar gereksiz, banal bir diyaloga girmeye ne garaek vardi? Doverim yazarsa adam kisa keserim iyi geceler der konusmayi keser egcerim, boyle acaip diyaloglara girmem. Benim basima gelmez yani korkmayin.

Kaynı kötü niyetliyse yanındaki bayanda pek iyi niyetli sayılmaz. Döv döv ihtiyacım var dediğine göre!!
Canım anlatamıyor muyum gerçekten? Dayağa ihtiyacım var dememiş. Konu saçma bir yere gidince ne diyeceğini bilememiş. Eşini konuya dahil etmek adına evet evet dayağı bahane edip eşim için ağlarım tarzı konuşmuş. Hani çok özledim sabaha kadar ağlayasım var falan. Bunu kast etmiş kız. Maksat kardeşini düşündürtmesi. Bende onaylamıyorum. Terslese keşke ama. İlk oldu şastim kaldım saçmaladım diyo. Birdaha olursa o zaman görür diyo.

İnşaallah gelmez canım benim ben demiyorum arkadaşım doğru yapmış. Ama şaşmış oda saçmalamış. Cevap versem için fesat dese ne yapardım diyo o yüzden bir daha yaparsa o zaman görür diyo

sacma seviyesiz bir sohbet arkadaşınız da kaynından kalmaz benim kayınlarım yanimda ayagını uzatmaz konusmalarina giyimlerine dikkat ederler hep bi arada oldugumuz anlar oluyor ev yakın hatta bi dönem biz kv de kaldık uzun süre asla sohbet seviyesiz olmadi birlikte alisverise piknige gezmeye gideriz film izler bilgisayar oyunu bile oynariz ama asla sululaşmaz muhabbet benden büyük olan bile esim il dışındaydı bebek küçük markete gidemiyordum tek gidersem rahatsiz olur mu acaba diye benim annemi arayıp yengemin alişverişini birlikte gidip yapalim mi diye sorar arkadasinin esinin annesi ablasi yahut kendi annesi yok mu onun araciligla alisverisini tek yapamiyorsa yardimci olabilir yani arkadaşınız belli ki araya sınır çizmemiź ve hareketleri de kaynına iş atiyor imajı vermiş ki o da bu derece gevşemiş eşini hatirlatmak için eşimi özledim diyebilirdi acik acik yada abi sen x ile görüştün mü kizimda bende özledik onu diyebilirdi yahut ilk başta ihtiyac yok sonrasi uzatmadan olursa söylerim abi çocukla ilgilenmem lazim iyi geceler deyip kestirip atabilirdi

Kötü niyet olmayabilir illaki. Dengesizce konuşup saçmalamış yani. Şimdiye kadar hiç böyle konuşmadığına göre niyeti bunu tekrarlarsa ortaya çıkar. Ama ikinci kez bu tarz konuşması olursa kesinlikle müsade etmesin. Yapacak başka bir şey yok şimdilik. Görümceyle arası olabilir ama nihayetinde onun kardeşi yani anlatmasaymış iyiymiş

adam yem atmış yengesine sarkıyor sapık herif iyi bir niyet görmedim

Kaynı densiz ama;

Böyle söyleyerek sanki açık kapı var sana izlenimi bırakmış gibi algılayabilir sapık abi.

Iste bu ya kadinin eziklik derecesinde saf ve cahil olabilecegi izlenimini uyandirdi bende. Ya da adamin laflari hosuna gitmis ve karsilik vermek istemis bir kadin olabilecegini.
Bu asamada sadece adam suclu diyemeyiz. Ona yuz verip konusmasini devam ettiren kadin da ayni oranda suclu bence.

İyi niyetli yada degil.ama döverim dediginde ilkini laf olsun diye söylemiş gibi bi ihtiyacin varsa mutlaka söyle gibisinden.söylenmez yinede adam böyle densiz konuşan biriyse genelde anlaşilir.
Arkadaşiniz nerde görülmüs diyecegine .yok abi hiç birseye saol falan deseydi sanki konuşma böyle saçma uzamazmiş.yinede mesafeli olsun.tedbirli olmakta fayda var.son cumle iyi niyetli değil gibi.

Anlatmış ki görümcesi bir şekilde belli uyarablr diye hissettirmeden

Cok sacma ve gereksiz bir dialog haline gelmis. Yani sadece doverim ederim kismi olsa dengesiz hoduk derdim ama elini ayagini baglar azini bantlar ooooohhh baya şahin k. Ya bağlamış adam. Bence muhattap olmasin ve resmiyet koysun araya. Hatta eve gelse kapiyi acmasin. Cok pis killandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…