- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Evet ama bazen bazi şeyleri gozden kacirmis olabilirz diye düşündüm. Ya da onun mecbur olmadigi seyleri ben mebcurmus gibi görüp haksızca yargılıyor olabilirimBu soruyu kendine sorman yeterli evet cimri çünkü cimri olmayan insanlarla karşılaştığında bu soruyu sormazsın ne kendine ne de fikir amaclı başkasına düz mantık yani
Yani ben ona saat alacaktım, o da bana saat alacaktı. Onun tanıdığı kişi ikimize de hediye etti. Durum böyle olunca benden benim ina alacağım saatin parasının bir miktarını istedi. Saat 800 tl ya 400 veya 500 tlsini istedi ben com rahatsız oldumSana hediye edilen şeyin parasını istemesi çok saçma geldi ya bana.
Yani bence de haklısın rahatsız olmakta. O ne öyle. Bana alıcaktın nasılsa hediye geldi bari parasıyla şunu yap der gibiYani ben ona saat alacaktım, o da bana saat alacaktı. Onun tanıdığı kişi ikimize de hediye etti. Durum böyle olunca benden benim ina alacağım saatin parasının bir miktarını istedi. Saat 800 tl ya 400 veya 500 tlsini istedi ben com rahatsız oldum
Saat konusu çok kötü olmuş gerçekten de.Yani ben ona saat alacaktım, o da bana saat alacaktı. Onun tanıdığı kişi ikimize de hediye etti. Durum böyle olunca benden benim ina alacağım saatin parasının bir miktarını istedi. Saat 800 tl ya 400 veya 500 tlsini istedi ben com rahatsız oldum
Ağzından kaçırmak derken o bahsetmedi hiç ben sordum o da soylediBence asıl kötü olan adamın parasını sizden saklaması. Açık, dürüst değil hatta sinsi. Kim bilir daha neler saklıyor azğından kaçırmadığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?