- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Birikimde babasının da katkısı varmis bu nedenle babası annesi ben ve o erkenden gitmeliymisiz. Araba da temel ihtiyacmis.Cimri mi bilmiyorum da, kendini dusunuyor. Araba, hac kendi istekleri. Simdi ben daha comri bir cift tanidigim icin ccimriligi konusunda bisi diyemicem.
MuhasebeciSaat için tanıdık yere gidilmesi ve saatin hediye edilecek kadar yakın tanıdık olması. Üstüne bir de o saatin parasını bir yerde kullanmanızı istemesi. Adam bu hesap kitap işini biliyor.
Ağzından kaçırmak derken o bahsetmedi hiç ben sordum o da soyledi
Gelinlik giycem ama düğün olmayacak. Durum iyi degil diye ben böyle istedim. Nikâh olsun benim zaten düğün hevesim yok dedim. Nişanda da takı istemedim. Çeyiz alışverişi istemedim.Cimri bence
Sırf düğün yapmamak için para saklamış
Gelinlik giymek istediğimi bile bile para kaçıran erkeğe tırnağımı vermem
Evet yapmamız gereken ne varsa ailecek yapmaya çalışıyoruzCimri degil sadece,aynı zamanda var yemez
Aynı zamanda da terbiyesiz
Kusura bakma bir kitaplık yani,yaptığı çok büyük terbiyesizlik.
Senin yerinde olsam,elimi hicbir seye atmam.
Birak alsin ne aliyorsa beyaz esya portmanto,televizyon mobilya
Sen anladığım kadarıyla üstüne düşenleri yapiyorsun
Bence saçmalıyorsun .. ilerde bir sorun oldugunda bunlari hatirlayacaksin burda konu acarsin kizlar esim bana para vermiyor esim cok sorumsuz tvmiz yok almiyor eve su lazim almiyor ben hic ona masraf ettirmedim dugunde istemedim bunu haketmemistim dersin.Gelinlik giycem ama düğün olmayacak. Durum iyi degil diye ben böyle istedim. Nikâh olsun benim zaten düğün hevesim yok dedim. Nişanda da takı istemedim. Çeyiz alışverişi istemedim.
Kendisinin ailesinin maddi durumu nasil ve ya destek oluyorlar miEvet yapmamız gereken ne varsa ailecek yapmaya çalışıyoruz
Hayır sorumsuzz biri degil. Görevlerini yapıyor ama her zaman kisarak. Yani bu anlattığım olaylar gibi. Zorunlu olmayandan kaçıyor . Sorumsuz biri degilBence saçmalıyorsun .. ilerde bir sorun oldugunda bunlari hatirlayacaksin burda konu acarsin kizlar esim bana para vermiyor esim cok sorumsuz tvmiz yok almiyor eve su lazim almiyor ben hic ona masraf ettirmedim dugunde istemedim bunu haketmemistim dersin.
Ailen ne dio bu ise peki?
Biz sahsen aileleri hic bu islerin icine sokmadık
Ancak herseyim tam anlamıyla oldu
Nisan dugun kina bilezik set bindalli esyalar mobilyalar
Cok şükür.. bence iyi düşün
Peki napcaksin eger siz herseyi guzel alirsaniz da bu defa ezilecek misal senin ailen her biri sana kalin bilezikler taksa düğünde super ceyiz esyalari alsan falan ezilecek aileside kiskancak o da varHayır sorumsuzz biri degil. Görevlerini yapıyor ama her zaman kisarak. Yani bu anlattığım olaylar gibi. Zorunlu olmayandan kaçıyor . Sorumsuz biri degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?