Sizce cimri mi?

Cimri mi bilmiyorum da, kendini dusunuyor. Araba, hac kendi istekleri. Simdi ben daha comri bir cift tanidigim icin ccimriligi konusunda bisi diyemicem.
Birikimde babasının da katkısı varmis bu nedenle babası annesi ben ve o erkenden gitmeliymisiz. Araba da temel ihtiyacmis.

Bu konu yüzünden tartışıyoruz ve ben kendi kendimi düşünmekten yıpratıyorum. Acaba haksızlık mi ediyorum diye düşünüyorum ama cimri değil diyen de çıkmadı.

Daha önce cimrlik konusunu actim. Hem kırıldı hem öfkelendi. Bu durumu nasıl halledebilirim sizce?

Ağzından kaçırmak derken o bahsetmedi hiç ben sordum o da soyledi

İkisi farklı tabirler ama ben de böyle bir durum yaşamıştım. Evlilik işleri nasıl olacak düğün vs. erteleyelim demiştim. Daha ortada hiçbir şey yoktu bu arada isteme filan. Kendi demişti benim birkimin var endişenme diye. Böyle öğrenmiştim.

Belki size 'Ya hayatım elimde para var ama bak benim planım bunlar sence de uygun mu' deseydi anlayış gösterip kabul edecektiniz. Bu adam bencil düşünüyor. Bana davranışları sıkıntı geldi. Hediyenin parasini o istemese de verecektim yazmışsınız nedense hep sizden bir adım önde..

Cimri bence
Sırf düğün yapmamak için para saklamış
Gelinlik giymek istediğimi bile bile para kaçıran erkeğe tırnağımı vermem
Gelinlik giycem ama düğün olmayacak. Durum iyi degil diye ben böyle istedim. Nikâh olsun benim zaten düğün hevesim yok dedim. Nişanda da takı istemedim. Çeyiz alışverişi istemedim.

Cimri insan herseyin tadını bilen gerek duyan yapmak isteyip yapmayan para hesabı yapandır baskasından geçinmeyi sever dilinden para düşürmez ama cebinde akrep vardır bence nişanlınız cimrilikten ziyade kültürü bu şekilde müsriflüğü sevmeyen gerek duymayıp kenarda parası olmasını tercih eden garantici birisi bu insanlarla evlilik iyidir evinde arabanda herseyin olur evini aç açıkta bırakmaz

Cimri degil sadece,aynı zamanda var yemez
Aynı zamanda da terbiyesiz
Kusura bakma bir kitaplık yani,yaptığı çok büyük terbiyesizlik.
Senin yerinde olsam,elimi hicbir seye atmam.
Birak alsin ne aliyorsa beyaz esya portmanto,televizyon mobilya
Sen anladığım kadarıyla üstüne düşenleri yapiyorsun

Evet yapmamız gereken ne varsa ailecek yapmaya çalışıyoruz

Gelinlik giycem ama düğün olmayacak. Durum iyi degil diye ben böyle istedim. Nikâh olsun benim zaten düğün hevesim yok dedim. Nişanda da takı istemedim. Çeyiz alışverişi istemedim.
Bence saçmalıyorsun .. ilerde bir sorun oldugunda bunlari hatirlayacaksin burda konu acarsin kizlar esim bana para vermiyor esim cok sorumsuz tvmiz yok almiyor eve su lazim almiyor ben hic ona masraf ettirmedim dugunde istemedim bunu haketmemistim dersin.
Ailen ne dio bu ise peki?
Biz sahsen aileleri hic bu islerin icine sokmadık
Ancak herseyim tam anlamıyla oldu
Nisan dugun kina bilezik set bindalli esyalar mobilyalar
Cok şükür.. bence iyi düşün

Hayır sorumsuzz biri degil. Görevlerini yapıyor ama her zaman kisarak. Yani bu anlattığım olaylar gibi. Zorunlu olmayandan kaçıyor . Sorumsuz biri degil

Sözlün cimrilikle tutumluluk arasında gidip geliyor ama cimriliğe daha yakın.Kısma gönlünün istediği şeylerden artık sen de madem.

Bir de düğün yapmamak için birikimini gizlemesi de çok kötü.Düğünü istediğini bile bile üstelik.

Hayır sorumsuzz biri degil. Görevlerini yapıyor ama her zaman kisarak. Yani bu anlattığım olaylar gibi. Zorunlu olmayandan kaçıyor . Sorumsuz biri degil
Peki napcaksin eger siz herseyi guzel alirsaniz da bu defa ezilecek misal senin ailen her biri sana kalin bilezikler taksa düğünde super ceyiz esyalari alsan falan ezilecek aileside kiskancak o da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…