- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi keskelerveben
-
İlk defa duydum bunuCaya sifir seker de cok saglikli degil canim.. Ucunu degdirmekle de olsa az bi seker lazimmis cayin zehirini kirmak acisindan..
Boyuna göre ideal kilonun uzerindesin ama fazla bişey yok . Kendinde netten hesaplayabilirsin ideal kilonuBen 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize
Emziriyorsaniz kesinlikle o acı Çehre tohumunu kullanmayın.Seker kullanmyrum cay vs de bugun aci cehre diye bir bitkisel cay aldim onu deneyecegim sabahlari genelde yesil cay kullaniyorum ama benim cok afedersniz kabizlik sorunumda var onu da bir turlu cozume ulastiramadim
1 65 boya ideal kilo bnce 50 suan ben 60 kiloyum 1 67 civarı boyum ve 10 kilo vermek için aksamlari yememekten başladım işe
bana fit mi diyoruz şimdiAşırı kilolu değilsin ama yine de 50 kilo 1.65 boy için ideal bence . Bi 10 kilo verirsen gayet fit olursun .
165 boya 50 kilo gayet fit bence :))) cılız olmak iyidirbana fit mi diyoruz şimdibazen kendmi cılız hissediyorum bende
hmm 162 ye 52 kg almak istiyorum bende var anormallik acep165 boya 50 kilo gayet fit bence :))) cılız olmak iyidir
Ben gene hiç kilo almak istemiyorum 175 boyum 55 kiloyum 56 olayim hemen diyete başlıyorumhmm 162 ye 52 kg almak istiyorum bende var anormallik acep
Aaa olurmu ayol ne o cubuk kreker gibi165 boya 50 kilo iyidir .ama doğum yapmissaniz 57 en fazla
bilmez miyim gördüm fotonu vücut taşş bende öyle istiyorum yok olmuyo durmuyo öyle vücutBen gene hiç kilo almak istemiyorum 175 boyum 55 kiloyum 56 olayim hemen diyete başlıyorumama fizik yapısıyla da alakalı mesela ben böyle söyleyince çok zayıf olarak dusunebilirsin aama kalcam bacallarim falan normal sadece bel, kollar , göbek yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?