sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

5 6 kilo verseniz ideal kiloya gelmiş olursunuz bence fakat kilo vermekle bitmiyor vücudun sıkı olabilmesi için..Yağ ve kas oranını dengelemek için pilates vs. yaparsanız kısa zamanda vücut yapısında olumlu yönde değişme olabilir

63 kilonun ne kadari kas ne kadari yağ önemli olan bu. Bence spora basla. Yürüyüşe basla. Gunde 10.000 adim falan at. Atamazsanda hedef olarak 10.000 adim aticam de zamanla arttir. Cardio yapabilirsin. Günde 30 dk falan. Yeme düzenine gelince diyet psikolojisini birak. Onun yerine hayatindan hamur isi seker onları birak. Sağlıklı beslenmeye calis.

1 65 boya ideal kilo bnce 50 suan ben 60 kiloyum 1 67 civarı boyum ve 10 kilo vermek için aksamlari yememekten başladım işe

Boyuna göre ideal kilonun uzerindesin ama fazla bişey yok . Kendinde netten hesaplayabilirsin ideal kilonu

Seker kullanmyrum cay vs de bugun aci cehre diye bir bitkisel cay aldim onu deneyecegim sabahlari genelde yesil cay kullaniyorum ama benim cok afedersniz kabizlik sorunumda var onu da bir turlu cozume ulastiramadim
Emziriyorsaniz kesinlikle o acı Çehre tohumunu kullanmayın.

1 65 boya ideal kilo bnce 50 suan ben 60 kiloyum 1 67 civarı boyum ve 10 kilo vermek için aksamlari yememekten başladım işe

Bence ille şu kiloda olmak lazım diye düşünmeye gerek yok. Mesela ben 1.68 boya 50 kiloyken çok çirkin derecede zayıftım, dümdüz olmuştum, kemiklerim çok kötü çıkıktı, yüzüm kaşık kadar kalmıştı ve pantolonları dolduramıyordum. Benim için ideali gerçekten 55 -57 arası, 55in altına düşersem hatlarım kaybolmaya başlıyor, 58'in üstüne 1 kilo bile çıkarsam görüntüm birden tuhaf biçimde değişiyor çünkü karından ve üst bacaktan alıyorum.
Bence bu yüzden ille 50 demeye de gerek yok, vücut yapısı kas yağ dağılımı çok önemli. Kaslar fazla yağ az ise 60 kiloda bile çok güzel bir vücuda sahip olunabilir çünkü malum kaslar ağır tartar vs. Bu açıdan önemli olan bence ölçüler. Bu yüzden bence kilonuzu değil ölçülerinizi takip edin. Konu sahibine de tavsiyem aynı, 36-38 beden nihayetinde ideal, tabi kişi biraz zayıf olmak da isteyebilir, tercihtir, vücudu ve hatları kaldırıyorsa 34-36 da onun ideali olur, ama vücut orantılı olsun, bel baldır basen çok çıkmasın ya da kalça göğüs erimesin, daha iyi.
Ölçülerin idealleştirilmesi için de hafif yürüyüşün yanı sıra kasları uzatıp sıkılaştıran, bedeni daraltan egzersizler (pilates gibi) en iyisi. Gece de çok yemek yenmediğinde kilolar gerçekten ayda 1er 2şer de olsa bir şekilde gidiyor

hmm 162 ye 52 kg almak istiyorum bende var anormallik acep
Ben gene hiç kilo almak istemiyorum 175 boyum 55 kiloyum 56 olayim hemen diyete başlıyorum ama fizik yapısıyla da alakalı mesela ben böyle söyleyince çok zayıf olarak dusunebilirsin aama kalcam bacallarim falan normal sadece bel, kollar , göbek yok hiç

Bence cok degil belki 3 kiloyu verirseniz iciniz rahatlayabilir,onuda veremezmisiniz yani cok sıkı bi diyete gerek yok doymadan kalkip abur cuburu kesin bu sekilde mideniz kuculur 3 kiloyuda verebilirsiniz,zaten bebeginiz var hareketiniz coktur ayrica bu kadarcik kiloyu dert etmeniz sacma,bakin kk da beraber diyet programi yapan arkadaslar var 100 kilolardan bahsediyolar,onlarida dusunmek lazim bu 3,5 kiloyu sorun yaparken

Bende 165 boyunda 63 kiloyum şuan.60-65 arası gider gelirim sürekli.yalnız 65 olsam da 60 kilo gibi durduğumu söylerler biraz sıkıyım sanırım.kendimi kilolu hissetmiyorum sadece zayıf bi kadın değilim hafif balık etliyim.ayrıca zayıf görüntüden de hoşlanmıyorum bayanlarda biraz fazlalık daha çekici geliyo.57 kiloya indim bikaç kez gerçekten yakışmıyo da bana herkes kilo almam konusunda ısrarcı olmuştu hatlarım gittiği için.yani kısacası kilonuz gayet iyi.göbek için bişeyler yapabilirsiniz sadece.muhtemelen gevşediği için kötü hissediyosunuzdur biiraz toparlanırsa gayet iyi olur.eşinizde kafanıza çok taktığınız için size takılıyodur sadece dert etmeyin bu kadar :)

bilmez miyim gördüm fotonu vücut taşş bende öyle istiyorum yok olmuyo durmuyo öyle vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…