- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Muhtemelen bilmiyorsunuz, o kadar sınav psikolojisine girdim ki ders çalışmadığım zaman vicdan azabı hissediyorum...ve siz hala buna kaçışiçin ya da 1 yıl rahat geçirmek için diyebiliyorsunuz, nasıl bir rhatlık bu
Canım ben de kpssye girdim geçen yıl.annem 5 dk mesafede bana yürüyerek.haftada 2 gün bakmaya zorla ikna ettim bana gelip.3 gün bakıcı tuttum.cmt kaynanaöa gidiyordum.en az 8 saat çalışmak için.annem her gelmeye söyleniyordu.dizlerim ağrıyor.evimin işi birikti vs.babam da istemedi düzeni bozuluyor diye.doğum yaptım annem zorlaaaa 6 gün kaldı.babam hergün söyleniyordu.yeter artık .o kendine bakar diye.evde 3.5 yaşunda kızım da var.hem onun kaprisleri hem bebek tek kalldımm.o da öyle biri dedim kabul ettim napacaksın değiştiremezsin ki.bu arada babam bize çok düşkündür ama düzeni bozulsun istemez.senin yaşafğın olaya bizimkiler de aynı tepkiyi verşrdi.takma kafanababamla sorunlarımı anlatmıştım, şu an 32 yaşındayım ve kpss ye tekrar hazırlanıyorum.sosyal fobim yüzünden iş hayatında dikiş tutturamadım, ya uzun süre iş bulamadım, bulduğumda sf nedeniyle çıkarıldım ya da insanların dalga geçmesine dayanamayıp ben çıktım, evet iyi bir ünv mezunuyum, evet babam banaçok yatırım yaptı ama olmadı, evet yaşıtlarım müdür, bense düz memurluk için çabalamaya karar verdim
bu arada evlendim, oğlum oldu vs.kötü bir evliliğim oldu:dayakşiddet vs, şu an eşimle iyiyiz ama güvenemiyorum...
ASIL SORUN ben babama dedim ki bana yukarıdaki ufak odayı ver, ders çalışıyım, aşağıda annem oğluma baksın, beni seneye temmuza kadar idare edin, eşim başka bir ilde yalnız yaşayacaktı, planım böyleydi, 5 aylık bebekle nasıl ders çalışacaktım?Bana dedi ki 32 yaşına kadar bişi olmamış, bu yaştan sonra da olmaz...yukarki odayı bana 1 sene için vermeyi pekistemedi, mırınkırın etti, kışın doğalgaz parası gelirmiş vs...Burada benim karım yıpranıyor, ona bişi olsa, elden ayaktan gitse bana kim bakacak diyo....bebek zaten başlı başına ilgi istiyo artı sen, şurada bir bardak bile kaldırmazsın, ben annen elden ayaktan düşecek diye korkuyorm
sonuçta dedi ki al oda senin olsun dedi, ertesi gün evde kavga çıkardı, anladımki istenmiyorum, babam ğdiyor ki sen git kocanın yanına, orda ders çalış(12 saatlik yol), biz burda bebeğe bakarız.seni istemiyorumama çocuğa bakarım...
evladı yük olarak görmek değil de ne bu, ne bencilce, şimdi 5liranın hesabını yapıyo...
kaçaldın sınavdanCanım ben de kpssye girdim geçen yıl.annem 5 dk mesafede bana yürüyerek.haftada 2 gün bakmaya zorla ikna ettim bana gelip.3 gün bakıcı tuttum.cmt kaynanaöa gidiyordum.en az 8 saat çalışmak için.annem her gelmeye söyleniyordu.dizlerim ağrıyor.evimin işi birikti vs.babam da istemedi düzeni bozuluyor diye.doğum yaptım annem zorlaaaa 6 gün kaldı.babam hergün söyleniyordu.yeter artık .o kendine bakar diye.evde 3.5 yaşunda kızım da var.hem onun kaprisleri hem bebek tek kalldımm.o da öyle biri dedim kabul ettim napacaksın değiştiremezsin ki.bu arada babam bize çok düşkündür ama düzeni bozulsun istemez.senin yaşafğın olaya bizimkiler de aynı tepkiyi verşrdi.takma kafana
Kusura bakmada hala babanın parasının hesabını yapıyorsun..nbennce babanı dinle madem bırak çocuğunu git isteklerinden bunalmış adam belliki.babamın 4500 tl geliri var e hala da geçinemiyorlarmıiş,5katlı ev+1 yazlık+bir araba ama ben fazlalık
Zaten isine gelene cevap yaziyor bizim yazılarımizi es geciyorKonu sahibi istiyor ki şunu diyelim, ahh canim baban bakmiyor mu sana yaa ne kötü bir baba oysa sana ölene kadar bakmak zorunda annen de çocuguna bakmak zorunda. Sen de yan gel yat bütün gün. Yok öyle bir dünya
Aynen öyleZaten isine gelene cevap yaziyor bizim yazılarımizi es geciyor
İlerisini hesaplıyosun da bugün ne yapıyosun çocuğun içinBazen hayal güçlerinize hayran kalıyorum, ben olsam o cümleden despotluğu çıkaramam...Kpss çalışıuoysun çocuktankurtulmak için diyenler, şimdiden okuyacağı kolejlere bakan bir anne babası var,çocuğumuz hakkında hayal kurmak bizim en doğal hakkımız ya da güzel yetişmiş bir erkek çocuk gördüğümde inşallah benimoğlum da böyle olur diyorum.iş tatminsizliğim var ve bişiler yapmak istiyorum kendim için, altında başka bişi aramayın
Mezarlıkları geziyorumAllah korusun, çok rahatsız oldum,silin ltf yorumu, inş annemden önce ben ölürüm.kıyamam anneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?