- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
olay ne biliyormusun ben kız çocuğuydum, babalar oğullarını evden kovar, çalış, boşa mı okuttum, evde işsiz otutursan huzur vermem der sanırdım.değilmiş.ayrıca babam beni evlendirmedi, ben kocaya kaçtım, o da tebrik etti. artık başımda değilsin dedi...bu yani olan.ezelden beridir de babamı sevmedim, 15 yaşında itiraf ettim kendime, ben babamı sevmiyorum dedim, çünkü çok baskıcıydı, beni adam yerine koymazdı,konuşturmazdı, dverdi, aşağılardı vs ama paragözlüğü yoktu.şimdi bu fikirlerinden sonra babamı hiç sevmiyorum
burada sürekli babamı savunuorlar daben de soruyorumnormalmidiye
Allah korusun, çok rahatsız oldum,silin ltf yorumu, inş annemden önce ben ölürüm.kıyamam annemeGayet net bi cümle
Ailesi olmayan nice insanlar var
18 yaşında bile tuttuğunu koparıyolar
Sağken memnun olmadıklarını belki kaybedince anlarsın, Allah göstermesin de
Hala 3 yaşında çocuk gibi annem annem annem yazacağına sende annesin ona göre davran diyorum nesi var cümlemin
o damemur, onun kurumunun old yerleri tercih edicem.evet sıkıntı olacakaslında, bunu da düşünüyorumkpssye hazırlanıyorsun şuan sosyal fobinden dolayı ortam değişiklği yapmak istiyorsun anlıyorum ama farzedelimki bir yere atandın eşinde senin atandığın yere gelebilecek mi bu bir ikincisi oradada ortamda huzursuz olmayacağın ne malum bence öncelikle tedavini ol sf ile ilgili ..birde kurumundada birim değişikliği yapabilirsin
ama babam ben evlendim diye çok sevindi, hiç üzüntü görmedim maaleesef.tuhaf ama gerçekKaçıp evlenmişsin diye bi daha evladıyla hiç görüşmeyen onu evlatlıktan reddeden babalar var
Sen diyosun ki evet beni boşanmadığım halde evine alıyo bakıyo ama üst kattaki odayı istedim niye vermiyo kızıma da annem bakmıyo, bu mızmızlık değil de ne
Herkes kendi çocuğuna önce kendi bakmalı, kocan niye bakmıyo mesela. buna bişey dediğin yok
Varsa yoksa babam kötü babam Erol Taş imajı çizme derdindesin ama sende Sezercik kadar küçük değilsin
+ Sezercikten daha küçük bebeğin var silkelen biraz
çok önyargılı, gitar çalmayı sevmezse başka bişi yapar, yüzer, yabancı dil öğrenir vs, bir sürü opsiyon var ama ben ve eşim çocuğun sevdiği bir alanda ya da birkaç alanda bişiler yapmasını hayata bağlanmasını istiyoruz...Despotlukla ne ilgisi var, keşke ailem beni de gönderseydi ve spor yapsaydım, daha az depresif oluyorsun...Çocuğa zaten istemediği bişiyi yaptıramazsın, bunu herkes bilir.hemen de baskıcılıkla suçlanmışız.e pes...İyi de daha 5 aylık çocuk adına kararlar veriyorsun
belki o gitar çalmayacak; belki o film izlemeyecek; bu düşübcele4r de bir çeşit baskı tarzıdır.
Banana baskıcı diyorsun da sen de kendi çocuğunu kendine göre şekillendirmek istiyorsun
Kurumlar arası geçiş için KSS ye girecekmişsin onu şimdi gördüm; yukarıdaki KPSS yi çocuktan kurtulmak için istiyorsun galiba yorumumun doğru olduğu görüşüm kuvvetlendi.
Doğum izini bebeğe bakmak için alınır; KPSS ye çalışmak için değil. Doğum izninde çalışanlar var ama bebekten arta kalan zamanda...
Iste onu sana soruyoruz nasil bir rahatlik bu? Herseyden kacip tum yukleri baskalarinin ustune atmak. Bak bi arkadas yazmis sf lilerin tipik davranislarini sergiliyorsun kendi yanlislarinin farkinda degilsin inkar ediyorsunMuhtemelen bilmiyorsunuz, o kadar sınav psikolojisine girdim ki ders çalışmadığım zaman vicdan azabı hissediyorum...ve siz hala buna kaçışiçin ya da 1 yıl rahat geçirmek için diyebiliyorsunuz, nasıl bir rhatlık bu
rahat değilim ben, kazanmam gereken bir sınav var, bu sınav önemli,kaçış değil, kesinlikle...Iste onu sana soruyoruz nasil bir rahatlik bu? Herseyden kacip tum yukleri baskalarinin ustune atmak. Bak bi arkadas yazmis sf lilerin tipik davranislarini sergiliyorsun kendi yanlislarinin farkinda degilsin inkar ediyorsun
ayrıca tüm yük dediğin şey babamın geçen sene çokistediği torunu.evlen çocuk yap diyordu amaIste onu sana soruyoruz nasil bir rahatlik bu? Herseyden kacip tum yukleri baskalarinin ustune atmak. Bak bi arkadas yazmis sf lilerin tipik davranislarini sergiliyorsun kendi yanlislarinin farkinda degilsin inkar ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?