• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de dnyann en yakkl erkei, sizin kocanz mi?

hayır değil ............
ama çok seviyorum ona bakınca içim kayıyor ......:asigim:

benim kocam en yakışıklısı değil ama en mükemmel insanı zaten dış görünüşüne değil huyuna aşık oldum

şimdil doğru demek gerekirse
nişanlımım yanında dahada yakışıklı erkekler vardır illaki
ama ciddi anlamda onun haricinde tüm erkekler nedense bana çirkin geliyor
sanki dünyanın en yakışıklı insanıymış gibi geliyor

kesinlikle evet =D
n1384562114201732782.jpg

resimdeki esim.gecen yil antalyadayken cekmistim.

Arkadaşlarım hatta görümcem bile kirpi yavruğunu pemuğum diye severmiş,eşinde o yüzden sana o kadar yakışıklı görünüyor der,ama napayım kendi gözümden bile sakınıyorum ben onu,bakmaya doyamıyorum :))

su anda öyle gelmiyor ama :D
bi dönemler o kadar yakışıklı gelirdi ki bana
Allah ım sen nasıl güzel bişey yaratmıssın ben böyle güzel bişşey görmedim hayatımda derdim içimden bakmaya doyamazdım
zamanla değişti ama bu

ARKADAŞLAR GÖNÜL KİMİ SEVERSE DÜNYA GÜZELİ OYMUŞYA,AYNEN O HESAPTAN BENİM EŞİMDE DÜNYADAKİ EN YAKIŞIKLI ERKEK BENİM İÇİN.TOM CRUS FALAN HALT ETMİŞ YANINDA.AMA GERÇEKTEN BENİM GÖZLERİMMİ ONU BU KADAR GÜZEL GÖREN YOKSA HERKESİN GÖZÜ KÖRMÜ
:asigim:
Ay canım hiç buraya gözüm ondan başkasını görmüyo çok yakışıklı ondan daha yakışıklı yok dünyada yeağğ numarası yapmıycam Bi marlon teixeira ne biliyim jensen ackles,channing tatum,kıvanç tatlıtuğ,burak özçivit değil yani öyle dersem bu adamlara haksızlık etmiş olurum :D Ha biz de onlar için bi adriana lima,miranda kerr,doutzen kroes,candice swaneopel değiliz o ayrı biraz gerçekçi olmak lazım bayanlar :)

Tabiki öyle kaslı,uzunboylu,karizmatik, şakacı ama yerine görede ciddi ayrıca kel ve göbekli değil yüz hattıda simetrik

Tabii ki aşkın gözü kör.
Kocalarınız dünyanın en yakışıklı erkekleri değil bayanlar sadece kafa ve gönül birliğiniz olduğu için size öyle geliyor. Herhalde size çok yakışıklı gelecek sizin kocanız bize yakışıklı gelecek değil herhalde.

Back
X