• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de dnyann en yakkl erkei, sizin kocanz mi?

gözleri alabildigine yeşil benim kocamın....böyle bakınca yagmur ormanlarını düşünürsün....onu başka kılan bi taraf var tarif edemeyecegim ama yinede bu onu dünyanın en yakışıklısı kılmaz....benim gözümde tarifi bu...

Bence da dünyanın en yakışıklı erkeği benim eşim. Ama tabi ki ondan çok yakışıklılar da var. Ama herhalde kocasını seven kadınlara böyle geliyor.

Bir atasözü var, ben onu çok severim;
KARGAYA YAVRUSU ŞAHİN GÖZÜKÜRMÜŞ diye, tam bana göre bir söz işte...

kocam yakışıklı ama dünyanın en yakışıklı erkeği değil.ancak iddia ediyorum dünyanın en iyi erkeği kocişimle yakışıklı olduğu için evlenmedim dünyanın en iyi erkeği olduğu için evlendim

Gerçekci olmak gerekirse elbette benim eşimde dünyanın en yakışıklı erkeği değil ama zaten yakışıklılığa çok önem vermem ben. Çoğu yakışıklı diye düşünülen erkekler bana çekici gelmez. Bana göre önemli olan çekicilik...
Ama eşin çekicimi diye sorarsanız hayır değil...
Olsun o benim kocam onun kalbi çok güzel önemli olanda o :utangac:

benim için öyle..:1closedeyes:
başkası için nedir durum bilemem,zaten o gözle bakanın gözlerini oyarım -tatlicadiarzu-

Benim eşimde gözüm öyle gördüğü için değil,Allahtan yakışıklıdır.Gözleri yeter.Ama eşimde her fırsatta bana çok güzel ve çekici olduğumu söyler.Birbirimizi söylemesi ayıp beyenirizzz........................................:teselli:

benim eşim değil ama sevgilim inşallah eşim olucak .benm içinde o bir numaradır ondan başkasını görmez gözüm herşeyine hayranım onun canım benim en yakısıklı o tabiki benim için

Dünyanın en yakışıklı erkeğine ben yetişemedim(Ayhan Işık)a.s
Sonra bulduğumla idare ettim.(kocam)laelaelaelaelae

Benim esim biraz yakisikli senağlama
Bazen esime seninle evlenmekle seni evde kalmakdan kurtardim diyorum, saka tabiki oda gülüyor.

benim esim benim icin dünyanin en yakisiklisidir :asigim:
banane baska yakisiklilardan, onu cok seviyorum hem kalbi güzel oldugu icin hemde yakisikli oldugu icin :asigim:

benimmm kocacımm bitanedirrr
çok yakışıklıdırr (bana göre) ooooo birrrrrrrrrr tarz dırr
oooo birrrrr karizmadırrrr
ooo birrrrrr idoldürrrr
en önemlisiii o BENıMDıRsengözlerimebaksanab

kocam değilde koca adayım sefgilim bnm için en yakışıklı tabikiiii ama dünyanın en yakısıklısıda değilşakkıdı

evett:):)ben evli değilimm ama erkekler eminimki eşlerini dünyanın en güzeli diye nitelendirmezlerr varsa öle bi erkek inanamamda zatii:):)

en yakışıklı benim eşim diyemem..çok yakışıklı beyler var elbette
ama fena değil yinede..ben en yakınlarıma bakıyorum,ailemizin damatlarının en yakışıklısı ama..bu da bana yetiyor açıkcası

benim eşim çok yakışıklı onunla gezerken gurur duyuyorum ve yıllar geçtikçe dahada hoş geliyor gözüme

Back
X