Sizce durumum nasıl ?

E barışasınız varsa barışın o zaman. Niye internetten paylaşımlar yaparak birbirinize laf atıyorsunuz? Ben sizi barışmak istemiyor sanmıştım ama siz zaten barışmak için laf gönderiyormuşsunuz.

Siz o paylaşımları yaptıkca zaten aramaz sürünsün der

Biz evliydik evlenip ayrılınca dönmek kolay olmuyor işte ben gururumu yerlere atıp arayamam oda aramıyor

Zaten artık beklemiyorum oda sondu daha da bişey paylaşmam
Kaçıyor imajı yaratınca o vazgeçer onu çok iyi tanıyorum benimki türünün son örneğidir
O zaman hiç sevmemiş demektir. Sevseydi kaybetme korkusu olurdu ki, korkmamış koparmış ipleri. Hadi kopardı, sağdan soldan pörtler dururdu, kendini hatırlatırdı. Sanırım seninkinde tık yok. Adam hayatına bakıyor, sen de bak bence.

Biz evliydik evlenip ayrılınca dönmek kolay olmuyor işte ben gururumu yerlere atıp arayamam oda aramıyor
Size haber yollamış ama barışmak için. Barışmak da istiyorsunuz. Niye ayrısınız bilmiyorum ama sonuçta aynı evde yaşamışlığınız, belli bi samimiyetiniz olmalı. Barışmak için birbirinize gönderme yapmak yerine teklifini değerlendirmeniz daha kolay olurdu.

ergen olduğunuzu düşünmedim zaten. ama yaptığınız sağlıklı davranış şekli değil.
diyelim ki aramadı. ve boşandınız hep aklınızda arkadaşlarına söylediği kalmayacak mı?
acabalar belkiler kafanızı kurcalayıp durmayacak mı?
açın telefonu böyle söylemişsin aslı astarı nedir bir de bana söyle deyin.
dumanla haberleşmeye çalışmayı bırakın.

Kızlar tamam paylaşım yapmıycam benim için asıl konu hala adını duyunca bile kalbimin atmayı unutması
Ona yapacak bir şey yok zamanla geçecek.Sürekli ayrılma nedenlerini hatırla mantıklı karar verdiğin konusunda kendini ikna et.İyi anlarınızı düşünerek ah vah etme.

Valla haklısın ben ona mumla ararsın demiştim mumla mı arıyor acaba telefonla değilde

Mesajlı mesajlı paylaşımlar yapıp kendinizi küçük düşürmeyin lütfen.
Size dönmeye bir paylaşımla ikna olacak hali yok sonuçta.
Mümkünse sosyal medyadan da uzak durun bir süre, size iyi gelmiyor anladığım kadarıyla.
Psikolojik destek almayı da düşünün derim.

Tatlım biraz uğraşsın istedim uğraşmadı

Çok klasik bi laf vardır "eskiden yeni olmaz" diye. Ayrılmışsınız. Neden ayrıldığınızı tekrar düşünün derim. Barışınca tekrar eden hataları olacak mı bunları düşünün.
Düşünüyorum ama karşılıklı hatalarımız vardı

Tatlım biraz uğraşsın istedim uğraşmadı
Belki bildiğimiz düz adamdır. Taktik filan sevmiyordur. O size derdini net bi şekilde ulaştırmış. Siz fazlasını beklemişsiniz ama olmamış. Belki de bu beklenti farklarından dolayı boşanıyorsunuzdur

Eski konularına baktım o zaman da barışalım demiş sen istememişsin o da hemen vazgeçmiş.Şimdi de öyle adım madım atmıyor.Yani canım eski eşin sana ölüp bitmiyor maalesef.Sen unutsan iyi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…