- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Boşandık biz zaten tekrar bir arada olmak için bu saçma çabaBelki bildiğimiz düz adamdır. Taktik filan sevmiyordur. O size derdini net bi şekilde ulaştırmış. Siz fazlasını beklemişsiniz ama olmamış. Belki de bu beklenti farklarından dolayı boşanıyorsunuzdur
Git gide şaşkınlığım daha da artıyor siz yazdıkça. Boşandıysanız daha ne barışması? Ben de boşanma öncesi nazları sanmıştım.Boşandık biz zaten tekrar bir arada olmak için bu saçma çaba
Bizimki baya farklı o yüzden bazılarının yorumundaki gibi saçmalamıyorumGit gide şaşkınlığım daha da artıyor siz yazdıkça. Boşandıysanız daha ne barışması? Ben de boşanma öncesi nazları sanmıştım.
Ne kadar önce geldi ve ne kadar sürdüBu tür boş paylaşımlar yapmamalisin. Arkadaşlarınla çık gez dolas. Negatiflik yayiyorsun. Bensiz de mutlu dedirtmek yerine egosunu oksuyorsun. Sakin ol ve gülümsePaylaşacak San Durum neşeli ve cıvıl cıvıl ol. Benim başıma geldi aynı durum
Gün içinde hiç bi sıkıntı yok çalışıyorum iş yerinde gayet mutluyum eve gelince çöküyor hüzünBu tür boş paylaşımlar yapmamalisin. Arkadaşlarınla çık gez dolas. Negatiflik yayiyorsun. Bensiz de mutlu dedirtmek yerine egosunu oksuyorsun. Sakin ol ve gülümsePaylaşacak San Durum neşeli ve cıvıl cıvıl ol. Benim başıma geldi aynı durum
3 ay ayrı kaldıkNe kadar önce geldi ve ne kadar sürdü
İnat ettiniz, evden ayrıldınız, evi dağıttınız, boşanmaya başvurdunuz, mahkemeye gittiniz ve boşandınız. Geri dönmeyi düşünüyorsam herhalde üşenirdim yukardaki aşamaları yaşamaya.Bizimki baya farklı o yüzden bazılarının yorumundaki gibi saçmalamıyorum
İnat ettik iki taraflı bazı konularda anlaşamıyoruz diye boşandık ama ne onun aklından ben çıkıyorum nede ben unutabiliyorum
Aklımdan çıkmıyor diye söyleyende kendisi benim düşüncem değil
Duruşma günü haklıymışsın kimseye güvenmiyorum etrafımda dedi ama tükürdüğünü yalamak gibi geliyor ona geri adım atmak3 ay ayrı kaldıkerkek milleti için üzülme derim. Biz bosanmadik ama boşanma eşiğine geldik. Yavaş yavaş haklılıgim çıkıyor piyasaya
Ailelerimiz bile anlam veremedi bize dizinde verememeniz çok normalİnat ettiniz, evden ayrıldınız, evi dağıttınız, boşanmaya başvurdunuz, mahkemeye gittiniz ve boşandınız. Geri dönmeyi düşünüyorsam herhalde üşenirdim yukardaki aşamaları yaşamaya.Allah kolaylık versin diyeyim ben size sadece. Böyle yapboz olan evliliklerden hayır gelmez bence artık.
Tükürdüğünü yalatir rabbim eninde sonunda haklı isen rabbim bırakmaz yanına kârDuruşma günü haklıymışsın kimseye güvenmiyorum etrafımda dedi ama tükürdüğünü yalamak gibi geliyor ona geri adım atmak
Bunu niye dedi?Duruşma günü haklıymışsın kimseye güvenmiyorum etrafımda dedi ama tükürdüğünü yalamak gibi geliyor ona geri adım atmak
Ailesiyle alakalı konularda onu uyardığım için ailemi sevmiyorsun diye beni suçlamaya başlamıştı o konular sebebiyle söyleBunu niye dedi?
Ailesi ne yaptı ki sonra da sen haklı çıktın.?Ailesiyle alakalı konularda onu uyardığım için ailemi sevmiyorsun diye beni suçlamaya başlamıştı o konular sebebiyle söyle
Rahat battı bana o yüzden bu hallere geldim de dedi o günleri de gördüm de işte dediğim gibi sıkıntılı bizimkiTükürdüğünü yalatir rabbim eninde sonunda haklı isen rabbim bırakmaz yanına kâr
Valla canım kullanıyorlar falan diyordum ben ne oldu niye haklıyım diye sormadım uzun uzun konuşmasın diyeAilesi ne yaptı ki sonra da sen haklı çıktın.?
Kaçırmak üzeresin dedim aslında
Ya cesaret edemiyor edicekse etsin etmiyorsa yoluma bakıyım diye yazdım
Haklısın sevse cesaret eder aslında ilk zamanlara göre çok daha iyiyim geçicek inşallahBen sizin konunuzu biliyorum. Seven adam cesaret eder. Yani imkansız aşk mı sizin ki de cesaret edemesin çok saçma. Yani seviyorsa o bu ne der demez gelirdi çoktan. Bırakın artık, kafanızdan silemediğiniz gelme ihtimali olduğunu düşündüğünüz için heyecanlanıyorsunuz.
Bu beklentiden kurtulun yoksa yarın başkasıyla bir yola çıktığını duyduğunuzda aldığınız darbe sizi yıkar, toparlanamazsınız.
ben de arkadaşlara katılıyorum, bence de terapi almalısınız kötü bişey değil bu, kullanıcı adınıza kadar işlemiş öyle paylaşımlar falan çok komik ergence. hala mesaj vericem derdindesiniz.O derece kötü olduğumu düşünmüyorum ve almıyorum
Kesinlikle çok mantıklı,ulasamazin haber alamadım senden, gizemli kalSana tavsiyem sosyal medya hesaplarını dondur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?