- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Konu sahibi bak tamam üzülmüşsün ama gördüğüm kadarıyla insanlara sert çıkıosunArkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.
Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert
"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor
Niye daha fazla canımı acıtmaya calışıyosunuz ?Kuzenim temmuzda tanışıp ekimde söz nisan yaptı kasımda evlendi. Bunlar gene yavaşmış
Uğurlu gelmişsin kısmetlerini açmışsın :)Gayet normal. Benim kaç tane eski sevgilim benden ayrılır ayrılmaz 7-8 ay içinde evlendi. 2? 3?
arkadaşlarım dalga geçerdi kısmet kapısı feronika diyeUğurlu gelmişsin kısmetlerini açmışsın :)
:)He he evet
Canın acıyacak tabii normal insan bozuluyor. Ama bence abartma bu tip erkeklerle vakit kaybetmeye değmez. İnşallah sen de nisan düğün mutluluk haberlerini paylaşırsın, gerisini bosverNiy
Niye daha fazla canımı acıtmaya calışıyosunuz ?
:)))arkadaşlarım dalga geçerdi kısmet kapısı feronika diye
Canın acıyordur bu normal tabi hala umudun varmış sanırım. Böyle bi haber koymuş ama yedi ay birini tanıyıp evlenmek için yeterli bi süreNiy
Niye daha fazla canımı acıtmaya calışıyosunuz ?
Eminim bir müddet sonra kendiside olayın ne kadar saçma olduğunu anlayacak da o vakte kadar anormal biziz:)))tovbe est
normal mi diye sorma bari , sadece kendileri normal hepimiz anormaliz sanki
Eski sevgiliye de tavırlar böyleyse o da emek vermemeyi seçmiş olmalı.. 7 ay çok mu beklemiş ne?Konu sahibi bak tamam üzülmüşsün ama gördüğüm kadarıyla insanlara sert çıkıosun
Hehe diyip geçtiğin de oluyo upuzun mesaj döşeyip emek vermişler sen tamam diyip geçmişsin ben şimdi düşünüyorum sana emek versem mi die
şapkasını düzeltirBi laf var erkek karısının cenazesinden çıkarken gömleğini düzeltir mi neydi öyle bir şey işte
Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.
Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert
"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor
Boşveriyorum yorulmucamEski sevgiliye de tavırlar böyleyse o da emek vermemeyi seçmiş olmalı.. 7 ay çok mu beklemiş ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?