Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim

Ohoo o da bir şey mi arkadaşımın eski sevgilisi ayrıldıktan 2 ay sonra evlendi. Bu vesileyle benim arkadaş yıllarca aldatıldığını, ayakta uyutulduğunu da öğrenmiş oldu. Oğlan ikisini aynı anda idare etmiş yıllarca. Bir hışım gidip evlendiği kıza söylemiş kız inanmamış, "Mutluluğumuzu kıskanıyorsun yediremedin seninle evlenmemesini" demiş. Erkek karaktersiz olmayagörsün boşver. O arkadaşımın da şimdi başka bir sevgilisi var çok da mutlu, evlenen eski erkek arkadaşına duacı. Ha seninkinin de günahını almayım, 7 ay çok da kısa bir süre değil. Görücü usulü evlensen evlenirsin mesela.

Öyl
Öyle evlendi zaten. Ayrılırken öyle dwmişti

Konu sahibi iyimisin? geçer inan boşver gitsin
Böyle konularda Tolstoyun insan ne ile yaşar hikayesi gelir aklıma neyin iyi olacağını bazen zamana bırakmalısın

Bir laf var "evlenmeyen erkek yoktur,seninle evlenmeyen erkek vardır "diye.Dogru bir söz.Bir Ada'm birine vakti var acele etmeyelim derken başka birine 2 günde aşık olup evlenebilir.7 aysa normal erkek için ama.Ama 1 ay falan desen aldattı diye düşünürüm.Ya da seninle ayrılmadan buldu üstüne de 7 ayda da devam edip evlenmiş olabilir.Kızın haberi yoktur.

7 ay bence de gayet iyi bir sure. Ki daha evlenmemis, 7 ayda nisanlanmis, 1 sene icinde evlenmis olacakmis. Aşık olduysa yeterli bir sure. Ya da aldatmistir. Ama zaten hiçbirinin bi onemi yok. 4 ay sonra evli bir adam olmus olacak.

Konuyla dalga geçenler, cins cins geyik yapanlar... Bu tip üyelerin kesinlikle üyeliklerinin kapatılması gerek cidden aşırı gereksiz insanlarsınız.

Konuya gelecek olursam, canım normalde sana aşık değilmiş ki 7 ayda evlenmiş. Eğer sana aşık biri olsaydı 7 ayda evlenmezdi zaten. 7 ay gibi kısa bir sürede insan hemen sevemez sever diyenler yaşadıkları saçma sapan ilişki ve duyguları göz önüne alarak bunları söylüyor.

Şu herkes aynı değil bazıları çabuk unutur diyenlere de koca bir kahkaha atıyorum. Gerçekten seven bir insanın unutması çok zordur atlatması da. Hemen atlatıyorsa duyguları samimi değildir. Lütfen kendi yaşadığınız abuk subuk ilişkilere dayanarak örnek verip bir de “AAAA KAÇ AY GEÇMİŞ HERHALDE EVLENİR” diye söylenmeyin Allah aşkına komik oluyorsunuz.

Bencede sevmemiş olmalı

7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim
Eşimle tanıştıktan yaklaşık 8 ay sonra resmi nikahımızı yapmıştık. Eğer saçma gelenekler gibi prosedürler Olmasaydı 5 ay sonra evli olurduk muhtemelen.
Daha 7 ay olmuştu değil yani. Koskoca 7 ay olmuş.

Canim buraya yazman hata burdaki hanim ablalarimiz koca bulduklari icin ask acisi konusunda cok acimasizlar ben anladim seni benimki 1 ayda bulmustu 7 ay bisey degil. Rabbim sabir versin

Biz eşimle 6ay için de tanışıp nişanlanıp evlendik Cnm nasip bu işler o olduğuna nasıl emin oldun ki yorumu yazan onun arkadaşımı

Atlanan bir nokta var.Ayrılırken birbirinize deli gibi aşık olarak mı ayrıldınız ki 7 ayda nasıl olur deniyor?Belki ilişki daha devam ederken duygu olarak vazgeçildi olamaz mı?
Yıllarca sevdiğin birinden 5 dakikada soğumak bence mümkün , aranızda neler olduğunu nasıl ayrıldığınızı bilmiyoruz sonuçta.

Konuyla dalga geçenler, cins cins geyik yapanlar... Bu tip üyelerin kesinlikle üyeliklerinin kapatılması gerek cidden aşırı gereksiz insanlarsınız.
Soyleriz

Konuya gelecek olursam okudugunuzu anlamamissiniz ama lafiniz ve havaniz cok

Abuk sabuk iliski bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…