- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim
kız valla akşam akşam olay çıkmasın bi gecem olaysız geçsin diye cevap vermeyeyim demiştim ama sen yazmışsınSoyleriz
Konuya gelecek olursam okudugunuzu anlamamissiniz ama lafiniz ve havaniz cok
Abuk sabuk iliski bak sen
Sus dayanamadim ama haksizmiyim :))kız valla akşam akşam olay çıkmasın bi gecem olaysız geçsin diye cevap vermeyeyim demiştim ama sen yazmışsın
Soyleriz
Konuya gelecek olursam okudugunuzu anlamamissiniz ama lafiniz ve havaniz cok
Abuk sabuk iliski bak sen
Hihi evet anlamissin :)Okudugumu gayet iyi anladım. Üzerinize alınmıssınız demekki abuk subuk olan sizmişsiniz.
üsluba dikkat etmeye davet ediyorum siziOkudugumu gayet iyi anladım. Üzerinize alınmıssınız demekki abuk subuk olan sizmişsiniz.
Hihi evet anlamissin :)
Alintiladigim yeri oku yine anlamamissin yol gostereyim en azindan
Bencede kolay. Giden gitmiş. Belki ilk görüşte aşık oldu. Evlenmek için senelerce sevgili olmaya gerek yok.7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim
Gercekten komik tavirlarin ama senin yaran varmis saymis dokmussun.
Evet evlene bilir... eşimden önce bir çok kişiyle sevgili oldum. Deneyip yanılmadan ne bilecem iyimi kötümü kafama göremi. eski Sevgilimden ayrıldıktan 6 ay sonra nişanlandım 1 sene içinde evlendim çünkü aşık oldum. Eski eskide kaldı aklıma bile gelmiyor bitmiş şeylere çok anlam yüklemeyin. Niye kaynar su döküldü onuda anlamadım.7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim
neden sinirini bozuyosun ki kuzum?Gercekten komik tavirlarin ama senin yaran varmis saymis dokmussun.
alınmakla alakası Yok. Yorumunuzu bi baştan açıp okuyun. 7 ay uzun bi süre ne var bunda evlenebilir diyen herkese sallamışsınız :)Ayy hiç uğraşamayacagım sizinle yahu hadi işine. Özel alıntılayıp sana bir şey demediğime göre alınan sen olmussun demekki.
Birileri alinsin diye degilmiydi uslupsuzlugunuz sizin yazmanizla kendime ve buradaki konuya yorum yapanlara yakistiramam hicbir dediginizi.Ayy hiç uğraşamayacagım sizinle yahu hadi işine. Özel alıntılayıp sana bir şey demediğime göre alınan sen olmussun demekki.
Yok canim ne sinirlencem hadsizliginin farkina varsin yeterli :))neden sinirini bozuyosun ki kuzum?
belli ki sutlanmis , ardindan da adam asik olup evlenmis , gelip burda mutlu olanlari kiskanip cemkiriyor , vakit harcadigina deger mis kiskanc bir kadin icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?