- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Leş gibi bomboş duyar. Yetişkin bir insan "babası olmayanlara hiç saygıları yok şov yapiyolar" falan diye düşünmez, babasizligin acısını bildiğini için kimsenin bunu tatmamasini temenni eder. Ben hiç böyle özel günlerde paylaşım yapmıyorum, ama dünya da bu insanların etrafında dönmüyor. Şöyle bi postu benim bı tanıdığım atmış olsa ona, "senin ne düşündüğünü de kimse merak etmiyor, neden tatava yapiyosun" falan derim. Arkadaşınızın başı sağolsun ama insanların kendilerinin yapmayıp da başkalarının yaptığı şeyler üzerinden ezikce kendilerini yüceltmeye çalışmalarına tahammül edemiyorum. Belki de paylaşanlarin babaları gormuyodur o postları, kime ne? Sanane? Sen paylasmadin diye daha mı samimi, dürüst bı insan oluyosun
Diğrusu bu bence ya 11-12 yasindaki cocuklarin sosyal medya kullanmasi bana cok absürt geliyor. 15 yaşından önce kullanilmamalı. Cocuk yaslarda baskasinin etkisinde kalma çok oluyor ama bu engellenemez bir şey galiba. Tüm yasitlarinda telrfon tablet varken cocuga almamak cocugu da kötü düşündürmez mi !
Anne babası olmayan çocuklardan bahsediyoruz BurdaAçıkçası benim tanıdığım bilinçli ailelerin çocukları kullanmıyor. Ebeveyn kontrolünde anne babalarının telefonlarında kısa süre internette takılabiliyor laf sadece
Yok beni ilgilendirmez nasilki babasini paylaşan mesaj atıp bişi demiyosam bu kizada demicem . üzüldüm mu üzüldüm evet .oyuzden bende paylaşım yapmicam .benim içim rahat olsun kim ne paylaşıyor da paylaşsın bişi diyemem portakalcim
Sagol kuzum hepimizinkine ins.Allah annene uzun ömür versin canım
Babamı iki sene önce kaybettim. Hala içim yanıyor. Babalar gününde biraz daha fazla aklıma geliyor. Ama bu kimin ne paylaşım yapacağına karışma hakkı vermez bana. Aksine mutlu babalar ve çocuklar görünce ben de mutlu oluyorum. Allah başlarından eksik etmesin diyorum.
Özel günler hep var olacak. Her özel günü üstümüze alınıp böhühühü olmayanaları da düşünün demek saçma. Özel güne bile gerek yok, her insanın eksik bir tarafı var ve birilerinin eksiğine dokunmadan yaşayamayız.
O zaman evlenme yıldönümümüzde foto paylaşmayalım evlenemeyenler ya da boşananlar var, 23 nisanda çocuk paylaşmayalım çocuğu olmayanlar var, sevgililer gününde sevgili paylaşmayalım sevgili bulamayanlar var, tatile gittiğimizde paylaşmayalım gidemeyenler var. Sürer gider bu, sosyal medyayı yasaklayalım toptan isterlerse.
Bu tip mıymıy mızmız insanları sevmiyorum.
Anne babası olmayan çocuklardan bahsediyoruz Burda
Konunun ana dğşüncesi bu
Anne baba diyor ya
Tamam tamam haklısınıxEsirgeme yurdundaki çocukların telefonu zaten olmaz, akraba yanındaki çocuğun da akrabası dikkat etsin bı zahmet. Bu dünyada pek çok şeyden dolayı mağdur olan insan var, yapılması gereken şey hayatı onlar için kolaylaştırmak, hayati ve insanlari çocuklarınıza hazirlayamazsiniz, çocuklarınızı hayata hazırlayabilirsiniz. Aksi taktirde "benim babam yok babalarını paylaşıyorlar", "benim param yok gezip tozmalarini paylaşıyorlar", "ben mutlu değilim mutluluklarını paylaşıyorlar" diye kendi kendilerini yiyen pasif agresif çocuklarınız olur
Evet ama o yaştaki çocuğa bu anlatılmıyor ebeveyn kontrollü casus uygulamalar kurulabiliyornuş ama o da cocugun özel hayatina saygisizlik.Bana da absürt geliyor. Ben de 11-12 yaşından beri sosyal medya kullanıyorum ve şimdi düşününce bugünlere iyi gelmişim kacirilmadan, tecavüze uğramadan vs. Çünkü tamamen kontrolsüz bı internet kullanimik vardı, anne babam hiç kontrol etmezdi. Karşıma da pedofili olduklarını şimdi şimdi idrak ettigim çok insan çıktı. Birine inanıp tamam buluşalım,vs desem şimdi yoktum. İnşaat.cocuklarina önce her istediklerinin olamayacağını, çoğunluğun yaptığı bir davranışın doğru kabul edilemeyeceğini ogretmeli
Herşeyden rahatsiz olan birileri var şu sosyal medyada zaten. Ben de anne, baba, sevgili gunlerinde birsey paylaşmam ama sayfamdaki çogu kişi asla boş geçmez, heryer o günün anlamini içeren yazi ve fotograf dolar.
Yapacak birşey yok herkesin özel alani, özel sayfasi orasi, o alana girmek isteyen biz oluyoruz. Gormek istemeyen kapatsin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?