- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Dogru olani yapmissin hala evde kalamiyormusun diyenleri aldirma muhtemel ailesinden birini kaybetme duygusunu yasamadigi icin acimasiz yorum yapmislar herkes den erdemlik beklenemez herkes dogru dusunce de olsaydi mutlu bir dunya olurdu neyse sende hicbir suc yok para konusuda ablana dusmez o aile sahibi evli soyadi farkli dimi bakicak kocasi var basinda senin kmsen yok basinda annenin gece calismasi bana dogru gelmedi herkes sana yuklenmis ama annenin seni dusunmesi lazim kiz cocugu evde yanliz kalmadi dogru olmaz diye tabi bilemiyorum zorunlulugu mu var yada abin herhangi yorumda bulunmuyor mu yada kardesi yanlis anlama gece calismasi kadinlara gore degil fikrimce .. babana rahmet diliyorum insALLAH mekani cennet olur .. sana da bir koca omur mutluluklar diliyorum tek dusuncen artik bebek yapmak olsun vatana islama hayirli bir evlat ..
Konu sahibinin dinini nereden biliyorsunuz?
Kadinlarin gece calismasi sizi ilgilendirmez. 23 yasinda bir yetiskin yalniz evde kalabilir, kalamiyorsa psikolojik destek alir.
Erdemlik diye bir kelime de yoktur, hic varolmamistir. O nedenle herkesten beklenmemesi normal.