- 28 Mayıs 2025
- 212
- 554
- 18
- Konu Sahibi kirikkalppp
-
Küçük yaşta evlendirilmişsin. Küçük halinle elinden geleni yapmışsın. Ne diyebilirim ki. Tüm suç ailende . Seni yollamaktan başka bir icraatleri olmamış. Çocuğada laf söylemiycem belli ki bilerek çocuğa karıştırmış sizi. Ama al çocuklarını ve git. Çöp topla . Sokak temizle aç kalmazsın. kadınlara yardımcı olan dernekler ,sayfalar isimler var onlara yaz ve kurtul hem aile hem bundan
Aydın'da evet cinsel istirmar konuları açıldı ve bana kaçarak evlendik diyeceksin dediler ya salak diceksjniz bana biliyorum ama ama şimdiki aklım yoktu o zmnNerede doğum yaptınız? Eşiniz hakkında küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar davası açılmadı mı? Hastane de doğum yaptıysanız bebekte sizde devlet korumasına alınırdınız. Anlattığınız konuya göre 16 -17 yaşlarında hamilelik ve doğum yaşanmış. Zaten büyük oğlunuz bire gidiyor. Yani doğum yaptığınızda reşit değilsiniz. Hamilelik süreci hesaba katıldığinda epeyde küçüksünüz. Hastane sizin şikayetiniz olmaksızın işlem yapılması için ilgili mercilere bildirmek durumunda. Bu anlamda süreciniz nasıl ilerledi?
Amin inşallah:)umarım tez vakitte kurtulur hepsinden çocuklarıyla bir gelecek kurar
Ya siz böyle deyince bana o kdar garip geliyoki yani bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum yani beni alistirdilar buna sen kadınsın kocan kafani da kirsa kerhaneye de gitse sen evinde otur sesini çıkarma kimseye söyleme sonra senin aile bizim aile birbirine girer kavga çıkar birbirlerini öldürürler sorumlusu da sen olursun derler diye diye bütün gençliğimi herseyimi almışlar evet busefer gidersem asla dönmem ben ona da dedim bı hafta önce bosanalim dedim anlaşmalı para falan da istemiyorum senden dedim al cocuklarini git orospu dedi üzerime geldi git babanın evine dedi bende gidersem bu sefer babamın evine gitme öyle biyere giderimki bidaha beni de çocuklarında bulamazsınız dedimNe demeli, kime sövmeli bilmiyorum.
15 yaşında çocuğu gelin diye verip, kızlarının kolunun kırılmasına, dişinin dökülmesine ses çıkarmayan, çocukları bırak gel diyen ana babaya mı söveyim...
El kadar çocuğu gelin diye alıp, oğullarına kum torbası eden o şerefsiz aileye mi söveyim..
Koca denen o ahlaksız, terbiyesiz, pislik haysiyetsize mi söveyim..
Halinize içim sızladı. Eğitim yok, iş yok, aile bir garip. Devletten başka sığınacak yeriniz yok gibi görünüyor. Ancak bu gidiş geri dönmemek üzere olmalı.
Onlar sizi düşünmemiş arkanızdan itip bok çukuruna düşürmüşler , çıkmamanız için ellerinden geleni yapmışlar.Mantık basit SANA ACIMAYANA ACIMA....Haklısınız ama gidersem evet belki beni bulamazlar çocuklarımla beni ama ailemin yerini biliyolar ki kackere kapılarına dayandilar ben kurtulcam diye onları riske atmak ya istemiyorum
Ne demeli, kime sövmeli bilmiyorum.
15 yaşında çocuğu gelin diye verip, kızlarının kolunun kırılmasına, dişinin dökülmesine ses çıkarmayan, çocukları bırak gel diyen ana babaya mı söveyim...
El kadar çocuğu gelin diye alıp, oğullarına kum torbası eden o şerefsiz aileye mi söveyim..
Koca denen o ahlaksız, terbiyesiz, pislik haysiyetsize mi söveyim..
Halinize içim sızladı. Eğitim yok, iş yok, aile bir garip. Devletten başka sığınacak yeriniz yok gibi görünüyor. Ancak bu gidiş geri dönmemek üzere olmalı.
Yok işte en son ölü dogum olduktan sonra korunmaya başladım hâlâ da korunuyorum ama şöyle bı şey ben evlendikten sonra ailem çok pişman oldu yani özellikle babam kaç kere ağladı kavga etti benim için tek hatası beni o yaşta evlendirmek babam annem kötü insanlar değil aslindaİçim ezildi hepsini okuyamadım. Çocuk yaşta evlendirilmişsin. İstihareye yatmaya gerek bile yok ama zaten görmüşsün de
Senin bir an önce boşanman lazım. Sığınma evine git. Çocukların kaç yaşında bilmiyorum. Sığınma evi şu yaşadıklarından daha kötü olamaz. Yerinde olsam seni zorla evlendiren aileni de gelin alan aileyi de mahkemeye verir yüklü de bir tazminat davası açarım.
Hala böyle evlilikleri okudukça sinirden saçımı başımı yolasım geliyor.
Kan yerine mi gittin diye bir deyiş vardır o laf geldi aklıma.
Hiç bir şey yapmasan bile sakın artık hamile kalma.
Bir psikopatla evlenmişsiniz. Zaten 15 yaşında çocuğa uçkur çözen pisliğin sağlam bir psikolojide olmasını bekleyemeyiz.Ya siz böyle deyince bana o kdar garip geliyoki yani bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum yani beni alistirdilar buna sen kadınsın kocan kafani da kirsa kerhaneye de gitse sen evinde otur sesini çıkarma kimseye söyleme sonra senin aile bizim aile birbirine girer kavga çıkar birbirlerini öldürürler sorumlusu da sen olursun derler diye diye bütün gençliğimi herseyimi almışlar evet busefer gidersem asla dönmem ben ona da dedim bı hafta önce bosanalim dedim anlaşmalı para falan da istemiyorum senden dedim al cocuklarini git orospu dedi üzerime geldi git babanın evine dedi bende gidersem bu sefer babamın evine gitme öyle biyere giderimki bidaha beni de çocuklarında bulamazsınız dedim
Sizin kaçarak evlendik demeniz birsey ifade etmez ki. Bunun çok örneği var. Siz istediğinizi söyleyin yine de dava açılır. Hiçbir yargılama olmadı mı yani?Aydın'da evet cinsel istirmar konuları açıldı ve bana kaçarak evlendik diyeceksin dediler ya salak diceksjniz bana biliyorum ama ama şimdiki aklım yoktu o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?