Sizce ne yapmalıyım boşanmak istiyorum

İçim sızladı.Hiç hak etmediğin bir sürü şey yaşamışsın.Yılların heba olmuş.Ama hala çok gençsin.Hala önünde çok uzun bir hayat var.Yaşadığın her şeye rağmen çocuklarından vazgeçmemişsin,sen iyi bir annesin.Çocuklarınla beraber güzel bir hayat kurabilirsin.Bu aşamada ilk tavsiyem çocuklarla beraber kadın sığınma evine gitmen.Sonra bir boşanma davası açarsın,orada seni yönlendirirler.Allah yardımcın olsun.

Haklısınız ama gidersem evet belki beni bulamazlar çocuklarımla beni ama ailemin yerini biliyolar ki kackere kapılarına dayandilar ben kurtulcam diye onları riske atmak ya istemiyorum

Aydın'da evet cinsel istirmar konuları açıldı ve bana kaçarak evlendik diyeceksin dediler ya salak diceksjniz bana biliyorum ama ama şimdiki aklım yoktu o zmn

Bu konu gerçek mi ya Çok üzüldüm ben size. Bir çözümde gelmiyor ki aklıma. Meslek yok, okul yok, 2 çocuk var, aile deseniz sahip çıkmıyor. Çalışın desem asgari ücret ile bir iş bulsanız bile boşanıp çocukların velayetini alsanız da bakamayacaksınız.
Aklıma gelen tek şey Esra Erol veya Müge Anlı'ya çıkmanız. Orada sesinizi duyurursanız hem sizin için iyi bir avukat ayarlarlar hem de durumu çok iyi insanlardan eminim yardımlar gelir. Bir ev açarlar, kirası ödenir, eşyaları ayarlanır. Size de bir iş ayarlanır hatta çocukların ihtiyaçları için bile yardım edenler çıkar. Ben Esra Erol ve Müge Anlı'nın programlarından birinden mutlaka çağrılacağınızı düşünüyorum. Kaldı ki bu programın gücü sayesinde eşiniz denen şerefsiz herif 15 yaşında sizinle evlendiği, size yalan beyan verme konusunda da baskı uyguladıkları için ceza alırlar. Sizi istismar etmişler. Ailenizi de silin gitsin bu arada. Öyle aile hiç olmasın daha iyi. Size zararları dışında hiçbir faydaları olmamış. Sadece doğurup büyütmekle ebeveyn olunmuyor.
Ayy sinirlerim zıpladı! Çevrenizdeki herkes o kadar kötü ki.

Ya siz böyle deyince bana o kdar garip geliyoki yani bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum yani beni alistirdilar buna sen kadınsın kocan kafani da kirsa kerhaneye de gitse sen evinde otur sesini çıkarma kimseye söyleme sonra senin aile bizim aile birbirine girer kavga çıkar birbirlerini öldürürler sorumlusu da sen olursun derler diye diye bütün gençliğimi herseyimi almışlar evet busefer gidersem asla dönmem ben ona da dedim bı hafta önce bosanalim dedim anlaşmalı para falan da istemiyorum senden dedim al cocuklarini git orospu dedi üzerime geldi git babanın evine dedi bende gidersem bu sefer babamın evine gitme öyle biyere giderimki bidaha beni de çocuklarında bulamazsınız dedim

İçim ezildi hepsini okuyamadım. Çocuk yaşta evlendirilmişsin. İstihareye yatmaya gerek bile yok ama zaten görmüşsün de
Senin bir an önce boşanman lazım. Sığınma evine git. Çocukların kaç yaşında bilmiyorum. Sığınma evi şu yaşadıklarından daha kötü olamaz. Yerinde olsam seni zorla evlendiren aileni de gelin alan aileyi de mahkemeye verir yüklü de bir tazminat davası açarım.
Hala böyle evlilikleri okudukça sinirden saçımı başımı yolasım geliyor.
Kan yerine mi gittin diye bir deyiş vardır o laf geldi aklıma.
Hiç bir şey yapmasan bile sakın artık hamile kalma.

Haklısınız ama gidersem evet belki beni bulamazlar çocuklarımla beni ama ailemin yerini biliyolar ki kackere kapılarına dayandilar ben kurtulcam diye onları riske atmak ya istemiyorum
Onlar sizi düşünmemiş arkanızdan itip bok çukuruna düşürmüşler , çıkmamanız için ellerinden geleni yapmışlar.Mantık basit SANA ACIMAYANA ACIMA....

Yok işte en son ölü dogum olduktan sonra korunmaya başladım hâlâ da korunuyorum ama şöyle bı şey ben evlendikten sonra ailem çok pişman oldu yani özellikle babam kaç kere ağladı kavga etti benim için tek hatası beni o yaşta evlendirmek babam annem kötü insanlar değil aslinda

Bir psikopatla evlenmişsiniz. Zaten 15 yaşında çocuğa uçkur çözen pisliğin sağlam bir psikolojide olmasını bekleyemeyiz.
Ailenize söylenecek çok güzel laflarım var ama site kuralları gereği çok da coşamıyorum.
Boşanmayı kabul ediyorsa hemen boşanın. Bu aşamada karşınızdaki pisliği tehdit etmeyin, gidersem gelmem, çocukları vermem olayına girip işleri kızıştırmayın. İnatlaşmaya sebep olacak şeyler yapmayın. Hem işi yokuşa sürmüş olursunuz hem de size şiddet göstermeye bahane bulmuş olur.
Keşke darp raporu vs olsaydı elinizde ama sanırım yok.
Dediğim gibi eğer geri dönmeyecekseniz bu yola çıkın. Derdiniz ders vermekse bu işe yaramaz.

Aydın'da evet cinsel istirmar konuları açıldı ve bana kaçarak evlendik diyeceksin dediler ya salak diceksjniz bana biliyorum ama ama şimdiki aklım yoktu o zmn
Sizin kaçarak evlendik demeniz birsey ifade etmez ki. Bunun çok örneği var. Siz istediğinizi söyleyin yine de dava açılır. Hiçbir yargılama olmadı mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…