Sizce ne yapmalıyım boşanmak istiyorum

Tamam işte al çocuklarını! git demiş, bir de küfür ediyor Allah’ın cezası manyak.
Aileler birbirine falan girmez korkma, bunları söyleyen bir şey yapmaz, hiç göndermez yani.

Al çocukları ailene git , dirayetli ol düzenimi kurana kadar burda kalacağız de ama ne olursa olsun dönme tekrar.

Öyle bir yere giderim ki beni çocukları bulamazsın demenizin manası nedir, bulmasın zaten istediğiniz bu değil mi?

senın adına uzulmeyı cocuk yapınca bıraktım.. 2. cocuk vakasını gorunce okuyasım da kactı...

Hepsini okuyamadım.Çocuk yaşta evlendirilip ilk hafta dayak yiyen evladına olur öyle şeyler diyen bir anne kanımı dondurdu.45 yaşında evlendim.Bırak dayak yemeyi gözünden bir damla dahi yaş akıtırsa çık gel diyen bir annem var.Sanırım herkes anne olamıyor.

Gerçek malesef gerçek olmasa bu kadar paramak yorarmiydim çare arıyorum işte
Güzel kardeşim dik dur. Öyle erkekler dik duran korkmayan çat çat konuşan kadınları sevmez ve deli gibi korkarlar. O elin bir daha bana sakın kalkmasın bu son söyleyişim de. Hakaret ettiğinde geç karşısına bak bana bakayım karşında 16 yaşındaki çocuk mu var diye diren. Onu sen laflarınla ez. Bağıracak çağıracak hakaret edecek . Bilmediğimiz şeyler değil diyip dön arkana. Dediğim gibi korkarlar böylelerinden. Hayatını kurabileceğin birileri illaki vardır. Araştır ve al çocukları git. İstediği kadar havlasın. Ailenle tehdit ediyorsa ordalar senden farkları yok istediğini git yap beni ilgilendirmiyorsunuz de. Onlarada birşey yapamaz çünkü amacı olan sen ortadan kalkıyorsun. Yıllardır zaten kargaşanın içindesin birde tersini dene. Kargaşanın kendisi ol. Başka ne diyebilirim ki. Allah yardımcın olsun.

Şikayet etsin kim sebep olduysa

Hala kucuksunuz benim nezdimde yaşadıklarınizi yaşayan insan sağlıklı kalamaz ruhsal olarak lütfen şikayet edin hepsi çıkar ortaya kim ne halt ettiyse

Bı saniye baba evinde kırılan disleriniz yapılmış yeni bir hayat kurdum ehliyet aldım yazmışsınız niye geri döndünüz peki

E eşiniz kovmus evden git demiş kalın diye bir zorlaması yok yazdiklarinizin satır arasında ehliyet dıîs yaptırma baba evine dönüp geri gelme var

Konudan anladığım kadarıyla evet çocuk yaşta çok kötü şeyler yaşamışsiniz sonrası babanız evini açmış her tür imkanı sunmuş siz kocaniza geri donmussunuz 9 sene geçmiş eşiniz sürekli al çocukları git diyor düzelir diye sabrettiniz şimdi boşanma davası açtı kesinlikle istemiyor bu çıktı özet birde aldatmış ses çıkarmamış siniz oda var aileniz kabul ediyor koca dediğiniz bu herifte boşanmayı kabul ediyorsa niye duruyorsunuz öyle bir yere giderimki beni bir daha bulamazsın niye diyorsunuz zaten aramaz o ayrida bulmasin zaten amaç o degilmi?

15 yaşında biri ne derse desin soruşturma açılıyor diye biliyordum ben. Her türlü hapse girmeliydi. Bunu da mı değiştirdiler yani, yazıklar olsun
Hayır değişmedi imam nikahı oldu belki bende anlamadım o kadar çocuklara tekme boğaz sıkma bu kadar şiddet mutlaka ihbarı olur birşey olur ben anlamadım gerçekten konuyu cikiyorum iyi forumlar

Haklısınız ama gidersem evet belki beni bulamazlar çocuklarımla beni ama ailemin yerini biliyolar ki kackere kapılarına dayandilar ben kurtulcam diye onları riske atmak ya istemiyorum
Aileni düşünüyorsun ama onlar neden zamanında seni düşünmedi? Başkalarını düşünmeyi bırakıp kendini ve çocuklarını düşün. Al onları yanına kadın sığınmaya git başka çıkar yol görünmüyor

Yaşadıklarınız gerçekten çok ağır çok zor bu kadar şeyi psikolojiniz nasıl kaldırdı?
Neden dönmüş diyenler var çocukları da dövdüğü için dayanamamış vicdan azabı çekmiş onları orda tek başına bırakmak istememiş.
Çocuklarınızı da alın orda bırakmayın bence de.
Kadın sığınma evleri şuan için çözüm gibi görünüyor ama gidiyorsanız da bir daha geri dönmeyin…
Müge anlıya da başvurursanız bence yardımcı olurlar.

Çok üzücü yaşadıklarımız madem böyle bi durum var çocuklarınızı da alıp gidin, adınızı soyadınızı şehrinizi değiştirin böyle bi uygulama vardı devlet korumaya alıyordu detayı avukatlar bilir. Ama kesinlikle orada durmayın o 3 güzel yavrunun hayatı mahvolmasın böyle bir evde yaşaayan çocuklar Allah korusun büyüyünce psikolojik olarak sorunlu olabilir birilerine ya da kendilerine zarar verebilir. Ve yapabilirseniz olayları videoya çekip Müge Anlı'ya başvurun onlar süreçleri daha hızlandırabilir. Çok üzücü şeyler yaşıyorsunuz çok korkuyorsunuz anlıyorum ama 3 yavrunun geleceği sizin elinizde çocuklarınızı ve kendinizi kurtarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…