sizce ne yapmalıyım

yazdıklarınız ne kadar çelişki. hem ben onun sırlarını saklardım kimseye söylemezdim diyorsunuz , hemde onun yüzünden eşimle aramızın bozulmasına izin veremezdim bu yüzden söyledim diyorsun. bu davranışınızın tek sebebi kıskançlık. bence burdaki okuduklarınızdan bir özeleştiri yapın. belki bu kötü yanınızı törpülersiniz. sizi anlamıyor değilim ama. şuna inanıyorumki görümceniz size en baştan söyleseydi eşinize söylemezdiniz. siz buna bozulmuş olabilirsiniz. bu normaldir insan karşısındakine verdiği değeri kendi alamayınca bozulabilir. ama böyle davranmanız gerkmezdi. bence görümcenizi rahat bırakın. anlatmak istediğini anlatır anlatmak istemediğini anlatmaz. kimseyi sizle yakın ilişkiye zorlayamazsınız. yorumlarada çok sinirlenmeyin. haddini aşanlar olabilir ama yinede ders çıkarın. çünkü burda %100 hatalı sizsiniz.
birde görümcem ispiyoncunun tekidir demişsiniz. iyiya madem öyle bırakın uzak dursun sizden. hem ispiyoncu diyorsunuz hemde sırdaş olmak istiyorsunuz. :S

Son düzenleme:
as25 cok yanlis yapmissin,kiz sana soylemek zorunda degil ki annesine ablasina soylemis onlardan izin almis yani senin gidip agbisine inat ugruna anlatman hic hos degil,
ben kizin yerinde olsam ben konusmam seninle sen onun yanina ciksan bile kiz sana yuz verirmi bilmem yani kendi degerini kendin dusuruyorsun sen kocanla evinle ilgilen baskalarinin hayatina karisma bence

Bence kimse takmasın, bu konuya da yorum yapmasın.. En başta ben de yorum yapmıştım ama bir insan bu kadar diğer fikirlere kapalı olabilir herhalde:) Bence kimse umursamazsa susar.. Kendi haline bırakalım derim

yakin arkadas onde gelir benim icin sonucta akraba degil aileden degil yengeye guvenemem yarin birgun kotu olursak senin gibi ne yapacagi belli olmaz...

ay ben inanamiyorum ya hata yapmak her insana mahsus burda ki insanlar kusursuz mükemmel degiller tabii ki. ama hatadan pisman olup özür dilemek ve tevbe etmek erdemliktir. sen bunu kabul etmiyorsun. bir de Rabbim niyetimi biliyor diyosun birak bu laflari ya ne niyetinden bahsediyorsun sen? babadan sonra abi gelmez. eger anne baba ölmüsse abi ona büyüklük gösterir yol gösterir hayatini da zindan etmez. bak benim 3 cocugum var oglum ortanca ve kücük kizkardesi var. abi olarak bunu yapsa varya ben hayattayken benim iznim varken benim rizam varken karisicak ona haddini bildiririm. yani empati yapiyorum su an da. hem senin yerine koyuyorum kendimi hem de kayinvalidenin ve görümcenin. yokk hic bi taraftan seni hakli bulmuyorum. burda 170 kisi yorum yapmis hic birisi cok haklisin yaptiginin sonuna kadar arkandayim demismi ?hemen bi an önce görümcenden ve kayinvalidenden özür dile ve Allaha tevbe et. sen konularina baktigim kadariyla tesettürlü bi bayansin ben de tesettürlüyüm sana hz musanin hikayesini anlatayim kisaca;

Hz. Musa yağmur duasına çıkmış ümmetiyle ama günlerdir yağmur yağmamış. “Neden Ya Rabbî?” deyince, buyurulmuş ki “aranızda nemmam/koğucu(laf tasiyip götüren) var. Onu kovun, duanızı kabul edelim. “O kim Ya Rabî?” Ya Musa, ben koğuculuğu haram kılmışken kendim mi yapayım istiyorsun?!”

böyle seyler hem dünya da yalniz kalmamiza hem de ahirette bize zarari var. hatani kabul et ve git özür dile acilen de doktora git. senin kendinin bilmem kac tane kiskanclikla ilgili konun var. insanlar burda sana tersini söylemiyor ki? kendini yer bitirirsin etrafindakilere de zarar verirsin. hata yapmak insanidir ama pisman olmak büyüklüktür. eger hala inatlasiyorsan benim sana diyicek hic biseyim yok. yarin bugün kocam arkam da diyosun ya dikkat et bi gün karsin da olabilir. o onun kizkardesi sen de karisisin. kendine cephe alma derim ben.

bunu ben değil Fuzuli söylemiş hanımefendi!!!!

üstelik siz zaten burada bugüne kadar açtığınız konular ile

ne kadar kaliteli kişiliğiniz olduğunu ispat ettiniz!!!

takdir edersiniz ki biz burada ki bayanlar sizinle yarış içerisinde olamayız!!!

bir daha da asla ve asla terbiye sınırı aşmayın ben sizin görümceniz değilim hatırlatırım!!!!

ben konu sahibinin son yazdıklarını okumadan yorum yapmıştım. yorum istemediğine göre dağılalım derim :)

ama son bir yorum. üni. mezunu olanların yorumunu daha dikkate alıyorsun sanırım. diğerleri cahil ya hani :) bak ben 2 üni. bitirdim ve 3 üni. bitirmek üzereyim. meslek sahibiyim çalışıyorum aynı zamanda. [holeyy cahil değilim :) ]

son yorumum şu. diğer bütün mevzularda haklı olsan bile, görümcen şirret sen iyilik meleği bile olsan bu konuda haksızsın bana göre. ne yaşadığını bilmiyoruz evet ama bu olayda haksızsın. üni. öğrencisi birine bence abisinin karışması bile doğru değil kaldı ki yengesi bu şekilde karışıyor. üstelik gittiği yerde kötü bir yer değil.

bence iyice düşün. bu konu için görümcenden özür dilemelisin.

ayrıca üniv. mezunu dinlenirse ben birini bitireli yıllar oldu,

şuan ikinciyi bitiryorum!!! ve fikrim daha önce ki yorumlarımla aynı!!!

ben kendisini "engin seviyesiyle" başbaşa bırakıyorum,
ve böylesi benden uzak hatta -evlerden ırak- olsun diyorum

üni de karakter eğitimine dair dersler veriyorlar da biz mi bilmiyoruz acaba...

kıskançlığı ve fesatlığı hangi derste öğrendin acaba biz görmedikte...:18:

üni de karakter eğitimine dair dersler veriyorlar da biz mi bilmiyoruz acaba...

kıskançlığı ve fesatlığı hangi derste öğrendin acaba biz görmedikte...:18:

o ayrı bir bölüm hatta dal diyelim ki daha artistik olsun ssz

bu bölüme girebilmenin bazı şartları var

bu yaptığınız görümcenizle sizi daha çok uzaklaşmanıza neden oldu bence bu olayı beyazgideceğini biliyodum ama sakladım o kanalı açmadım o gün abin görmesin diye deseydin..bana herseyi anlatabilirsin deseydin belki düzelirdi ama simdi güven tamamen kayboldu bence bundan sonra bişy beklemeyin sizin için en iyisi bu olur bence kendi hayatınızla ilgilenin olaylarıda sadece izleyin fazla karışmayın derim ben iyi günler

bilmiyorsan şunu düzeltelim kaale almaktır o kaiyl diye birşey yok gerçi üni mezunu olduğun için biliyorsundur zaten

kk da bir ilk
Tek bir muhalefet çıkmamış herkes aynı fikir de.
Bu günleri de mi görecektik

Senin gibi bir yengem demeyeyimdesebep ne olursa olsun bu olay karşısında böyle davranan bir yengem olsa benim için bitmişti.
Annemin izin verdiği bir olayı abime yetiştirmek onun haddine değil.

Kaynana olsam şöyle bir gelinim olsa kaynanalığın hasını görürdü. Ne demek benim kızımı abisine ezdirmeye kalkmak. Kim oluyorsun da böyle birşeye cesaret edebiliyorsun sen.
Annem şu durumda panter kesilirdi.

Benim için en yakın arkadaşım yengemden öncedir , değerse ikisinin ki de farklıdır.

Kimse sırlarını sizinle paylaşmak zorunda değil. Kızcağızı ne kadar zor durumda bırakmışsınız.

Benim annem birşeye izin vermişse abim buna asla karışamaz. Benim annem babam varsa bana ancak onlar karışma hakkına sahipdir. Abimdir , canımdır , herşeyimdir ama yinedeizin vermem çok şükür annem babamda bunun sınırını çizmiştir.

Sizi şu saatten sonra sevmemek de çok haklılar. Herşeye burun sokmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorsan şunu düzeltelim kaale almaktır o kaiyl diye birşey yok gerçi üni mezunu olduğun için biliyorsundur zaten

Konu dışı olacak ama lise de birgün nöbetçiydim.Bana çay getir diye emir veren bir hocaya kızmış söylene söylene kantine indim. Kantinde beden hocamız vardı , hocadan çekinmezdim biraz torpilli sayılırdım okulla ilgili şeylerde görev aldığımdan. Dedim ki yahu hüseyin hoca ( müdürümüz) daha bana birkere emir vermemiştir rica eder bu kim de bana emir veriyor ben onun çalışanımıyım .. Beden hocam bana şu lafı etti '' ÜNİVERSİTE OKUMAKLA İNSAN ADAM OLMAZ SADECE MESLEK SAHİBİ OLUR '' 3 sene geçti üstünden çıkmaz hiç aklımdan hocanın bu sözü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi daha öncede kısknçlık huyundan dolayı dert yanmış hatta dayak yemiş demekki burdaki insanlar kıskançsın demekte çok haklılar acil bir doktora görün bence yoksa daha çok konular açarsın..

Görümceniz sizden küçük olmasına rağmen sizden daha ileri görüşlüymüş. Kimden neyi saklayacağını iyi biliyor. Ayrıca insan abisiyle evlendi diye değil karakterinden dolayı bazı insanlara saygı duyar, sırrını paylaşır.

he simdi cok bilmis arkadasim madem universite mezunusun niye derdini anlatmakta gucluk cektigin bir konu acip yazmissin..hitap yetenegin zayif ise yazma..kaldiki ne yedirdin ne icirdin bize sen yazdin yorum bekledim millet yorum yapti beddualarin sana aynen iade...yok abi yok baba sen hangi kafa ile bunu yaziyorsun ne iciyorsan soylede bizde demlenelim..ne yasadigini sen biliyorsun ok..ne yasiyorsunda bu kadar asilmaz millet senden daha beterlerini yasiyorda vardir hayirlisi diyor sen once kendi seviyene bakicaksin bizi asagilardan goremiyorsan o senin sorunun..merak ettin ise gorumcem yok benim..genc kiz basina birsey gelirse demissin sanane madem haz etmiyorsun birak al cekirdegini eline olaylari izle..

kaldiki bu kadar yazmissin saol insan demis bizden yardim beklemissin saol biz senin kadar insan olamadik ozur dileriz..hepimizi cahiliz hicirimiz okul falan okumadik sadece sen okudun..sacini basini yolmaktan bahsetmissin..merak etme ona tenezzul etmiyecegiz hic birimiz o gorumce seni zaten yakin halleder...

uyuz oldum bu konu sahibine ne kadar da ..... Allahım ya agzımı bozmak istemiyorum.bende öyle yenge olacak var yaaaa görümceliğin alasını görür.zaten öyle bi durumdan beni geri cevircek otobüsten indircek olsaydı da eve gelir agzını burnunu dagıtırdım valla.abimden dolayı hatır bilmiossa bende abi filan dinlemez indirirdim.ki zaten abisi de yenge gibi manyak.ulen sananee evlenmiş barklanmıssın anan baban bakar kardeşine sen karına sahip cıksana önce.vıdı vıdııı cenesini de tutamıyor.ayyy sinirlerim tavan yaptı valla.sac baş dalmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…