he simdi cok bilmis arkadasim madem universite mezunusun niye derdini anlatmakta gucluk cektigin bir konu acip yazmissin..hitap yetenegin zayif ise yazma..kaldiki ne yedirdin ne icirdin bize sen yazdin yorum bekledim millet yorum yapti beddualarin sana aynen iade...yok abi yok baba sen hangi kafa ile bunu yaziyorsun ne iciyorsan soylede bizde demlenelim..ne yasadigini sen biliyorsun ok..ne yasiyorsunda bu kadar asilmaz millet senden daha beterlerini yasiyorda vardir hayirlisi diyor sen once kendi seviyene bakicaksin bizi asagilardan goremiyorsan o senin sorunun..merak ettin ise gorumcem yok benim..genc kiz basina birsey gelirse demissin sanane madem haz etmiyorsun birak al cekirdegini eline olaylari izle..
kaldiki bu kadar yazmissin saol insan demis bizden yardim beklemissin saol biz senin kadar insan olamadik ozur dileriz..hepimizi cahiliz hicirimiz okul falan okumadik sadece sen okudun..sacini basini yolmaktan bahsetmissin..merak etme ona tenezzul etmiyecegiz hic birimiz o gorumce seni zaten yakin halleder...
ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acabayakın arkadaş mı önde gelir yenge mi
çok doğru demişsin kötü söz sahibine aittir ve beddualar edenlere dönsün die.yine hepsi sende toplandı.sen görümce nasıl ispiyonlanır üniversitesini bitirdin kesin.yada intikam nasıl alınır fesatlıkla ilgilide tezler hazırlayıp üniversite bitirmişsindir hemde birincilikle.sen zaten yazdıklarında nasıl zihniyette biri olduğunu herkese kanıtladın.sen ne seviyesinden bahsediyorsun anlamını biliyormusun??bilseydin eğer bunca kadın hepsi aynı cümleleri kurmuş sana önce düşünseydin bi ben nerde hata yaptım??demekki hatayılıyım demeliydin.böle mahalle kadını gibi yok yazıklar olsun yok çocuğunuz olmasın yok gün yüzü görmesin bla bla bla.bak güzelim burası ne kadırga ne tepecik nede kasımpaşa burasıherkes kendi seviyesini yorumlarıyla belli etmiş zaten insan düşmanına bu bedduayı etmez madem etmişsin inşallah senin çocukların olmaz ya da varsa gün yüzü görmezsin . diğer arkadaşlar size de söylüyorum kötü söz sahibine aittir beddua edenlerin de hepsi kendisine dönsün dolaşsın sizleri adam bildim insan bildim yazıklar olsun bu konuyu açmakta içinde yaşadığımı bilmediğiniz şeyler vardı ama konunun ahlakını bozdunuz hepinize ayrı ayrı yorum yapamayacağım seviyenize inmek istemiyorum kimse kimsenin içinde yaşamadan bilmez olayları görümcemin kendisi ispiyoncunun teki ben ona anlatırım eşimden gizli birşey yapmam zaten de öyle bazı olan şeyleri anlatırım arkamdan yetiştirir ben bu güne kadar hiç birşeyini söylemedim çok şükür cahil falan da değilim üniversite mezunuyum neyi ne yapacağımı biliyorum olan şeylerden üzülmeseydim konuyu açmazdım üzülme nedenim de abisiyle arasının bozulması. ben beyaz a gitmesine asla karşı falan da değilim gidebilir genç sonunda benden izin almasını da beklemedim o kadar sinirle yazıyorum ki bunları beni çileden çıkardınız ne derseniz deyin ben fesatlık yapmadım içimde kötü niyet yoktu o telefonlarını açmayınca iyi yaptım o zaman dedim siz kimin saçını başını yoluyorsunuz ya bu hakkı sizlere kim veriyor herkes kendi görümcesiyle birşeyler yaşamış sinirlerini anlamadan dinlemeden benden çıkarıyor abisinin karşı olma sebebi beyaz falan da değil gece gece kız başına dışarıda olması sonuçta babadan sonra abi gelir ya gitse başına birşey gelse daha mı iyi olacaktı kimlerin cahil olduğu belli olmuş asla bu saatten sonra kimse yorum yapmasın i,stemiyorum yapan da daha çok seviyesini belli eder .
arkadaşlar görümcesi hiçbirşeyi söylemiyorken Beyaz Showa gideceğini söylemiş mi? Arkadaş hafiyelik yapıp mı öğrenmiş?:44:
Hasbinallah..!
Sen ne kadar kıskanç ve mixer birşeysin öyle.. ! sen böyle fesatlık içinde yüzerken iyi yapmış da saklamış! senin ne olduğunu bilmese saklar mıydı?! eşinden korkuyor diye bunu neden kullanıyorsun?! madem öyle, ben olsam görümcenin yerinde kayınpederini salardım senin üstüne!! madem öyle işte böyle..! öyle gelinim olsa, tepe saçından tuttuğum gibi duvardan duvara vurardım..! ne kadar öz güveni düşük bir insansın ! sen görümcenden sorumlu devlet bakanı mısın ki sana herşeyi diyecek..! oldu olacak eşine de ki, tuvalete gitmiş söylememiş bana de..! hey Allah'ım....... yazık o aileye... seni başlarına bela yapmışlar... çook şey yazasım var da işte, bakma sen şiddete karşıyımsana her şey müstahak...
sen kesin hayatında tam bir baş belasısın g.... kendi kötü huylarınızı üstüme atmayın yazmayın dedikçe yazıyorsunuz dayanamıyorum cevap veriyorum ben hepinmize cahil demedim cahil diyenlere dedim bana çocuğu olmasın diye beddua edenlere dedim sessiz miş kalsaydım evlat sahibi olamamak ne kadar acı bilir misinz amin mi deseydim okumakla okumamakla tabi ki adam olunmuyor çok şükür bilincindeyim ama ben okuyup adam olanlardanım bazılarınız gibi seviyesizleşmiyorum ama buna siz mecbur ettiniz seviyesiz insanların seviyesine inmek gerekmişşbunu anladım size böyle karşılık vermek gerek yöneticiden konuyu silmesini istedim ama kapatmıyor silmiyorda bundan sonra asıl bazılarınızın yüzünü şeytan görsün sizler madem bu konuşmadan anlıyorsunuz m.... yazmayın yoksa asıl ben sizin saçınızı başınızı ypolacağım terbiyesizler olaydan ders almka mı bıraktınız olayın içine ettiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?