- Emoji Skoru
- -9
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi Yenibirisiiiiii
-
Gerekmez. İnsanları yorma bence. Çok basit bir ameliyat bu. Sen ilgilen.Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
Ameliyatı anne babanız mı yapacak ne demek gelmeseler olur muLutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
Konuyu açıp uyudunuz sanırım.Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
Seni nie rahatlatmaya çalışalım neyin varmış ki ? Evliliğin yeni mi sayılırLutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
Gerekmez bence basit bir ameliyat.Yollar gerçekten kötü.Geçmiş olsunLutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
5 yıllık evlilik yeni evlilik değildir.Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu