• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi lutfen mantikli cevap verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanız yada anneniz doktor mu? Ameliyata girecek mi?
Onlar olmadan hastane ameliyat yapmam dedi mi?

Cevaplar hayırsa evet bu karda, yağmurda insanları bademcik ameliyatı için davet etmeye gerek yok. Yazın bile olsa gerek yok. Gelseler ne yapacaklar?

Benim kız kardeşim 20 sene önce oldu. Abartılacak bir şey yok. Gününde eve yollarlar. Siz ve eşiniz bakarsınız çocuğunuza.

Anne- babamı özlüyorum gelseler demek başka ama bademcik ameliyatı için gelmemelerine bozulmak bambaşka.

beş yıllık evlilik artık yeni evli sayılmazsınız.

Allah rızası için nokta kullanın. Cümleleri çözene kadar gözüm acıdı.

Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
5 yıl artık yenilikten çıkmış canım sen başında olsan yeterli annen baban neden gelsin ki yanı cerrah falansa başka tabi, zor bı ameliyat değil eşinizle dönüşümlü kalın 1 gün sonra taburcu ederler evdede siz bakarsınız yanı biraz destek almadan yürümeyi öğrenin küçük değil kocaman kadınsınız

Lutfen beni rahatlatmaya calismayin direk cevap verin 2.5 yasinda tek cocugum var 5 yillik yeni sayilir evliyim kizim geniz eti bademcikten ameliyata girecek ben istanbul anne babam kastamonuda yasiyorlar. Ameliyata gelmeleri gerekir mi ? Gelmeselerde olur mu yaslari genc 56 yasimda arabasi olan istanbula gidip gelen insanlar sadece kisin yok kar yagmis nakit sikintilari varmis siz ne dusunuyorsunuz gelmeseler olur mu
5 yıllık 'yeni evli' olmanın ve 'tek çocuk' vurgusunun konuyla bağlantısını açıkçası anlayamadım.
Çocuk ameliyat olacaksa olur. Ama bu durum anne babaların kış şartlarında, maddi sıkıntıları varken, sırf gelmiş olsunlar diye yollara düşmesini gerektirmez.
Benim oğlum da 3–3,5 yaşlarında ilk ameliyatını oldu. Sonrasında birkaç ameliyat daha geçirdi. Ne benim ne de eski eşimin ailesinden kimse geldi. Gelmediler diye ne eksik kaldı, ne de işler aksadı.
56 yaşında gençler demişsiniz ama ben 39 yaşındayım ve 20’lerimdeki enerjim yok. Yaş sadece rakam değil, yol yorgunluğu var, stres var, masraf var. İnsanların kendi şartları, sınırları, hayatları var.
Çocuk geniz eti ve bademcik ameliyatı olacak diye, bu insanlar neden bu havada, bu koşullarda kendilerini zorlamak zorunda kalsın? Dünya kimsenin etrafında dönmüyor.
Anne babalar da ömür boyu çocuklarının peşinde koşmak zorunda değil. Evlilik biraz da sorumluluk almak, kendi aileni kendi başına yönetebilmek demek.
Kısacası, gelmeseler de olur. Gayet de olur.

Gerek yok basit Bi ameliyat zaten ihtiyacın da zaten.
niye soruyoaun ki biz gelmeleri gerekirdi dersek Ona göre trip mi atacaksın😅 zaten gelmemeye karar vermişler bizim ne dediğimizin ne önemi var.

Ben konuyu anladım ama meseleyi anlamadım. Mesele edilecek bir durum yok.

Geniz eti basit bir ameliyat.Kimsenin gelmesine gerek yok.Senle eşin gitseniz yeterli,aynı gün taburcu olacaksiniz zaten.

Ama kızlaaaaar çoluğa çocuğa karışmış 5 koca yıllık yeni evli arkadaşımız trip atamayacakmı şimdi yaniiiii lütfen rahatlatınız bunlar nasıl ana-baba nene-dede tüüüüü diyerek
Üslubunu bi duzelt önce terbiyesizce takinmanin mantigi yok.

ben bıktım artık bu bir çocuk yaptık diye ömür boyu ebesine nenesine dedesine bakmak zorunda olmamızdan
ben bütün sabrımı çocuğumda bıraktım zaten
bi zahmet herkes kendi çocuğundan mesul olsun
geniz eti dediğin nedir yahu
kayınvaliden kayınpederin gelsin o zaman
bi de 56 genç diyor
48 yaşındayım bi şehir dışı yapsam bir gün dinleniyorum
uzaktan davulun sesi hoş geliyor heralde
Haha sizde babaanne anne annesiniz anladim. Tekrar duzeltme yaptim yazimda okuyun bidaha dusunun bence.

Para yok demişler işte. Daha ötesini berisini konuşmaya gerek var mı? Allah kimseyi parasız bırakmasın. Ülkeyi bu hale getirenler de defolsun gitsin inşallah.

Gelmesinler bence 40dklik bir operasyon sonra ayni gun taburcu. Simdi gelcekler belki hastalik vs getirecekler daha kotu. Ben olsam hic cagirmam. Goruntulu konusuruz.
Tesekkur ederim. Gucsuz hissettim kendimi ysnimda annem olsun istedim. Birde daha once sezeryan ameliyatimda ayni gun birakip gittiler aslinda oradan kalma öfkem var. Dalga geciyorlar oy kiyamam filan diye ama cocugu aneztesiye verme fikri cok baska biseymis allah yasatmasin ne diyim.

Kızlar hata bende konu detayina girmedim 5 yillik evliyim.cunku ilk defa gurbete gittim ailemden yeni ayrildim ve ilk cocugum tecrubesiz ve cesaretli degilim. Aslinda konu surda basliyor cocugumun sezeryan ameliyatinda bile hastaneden dogru teyzemlere misafirlige gittiler ablamin cocugunun sunneti kardesimim sezeryani hic birine gelmedilee o yuzden hersey normal seyrinde ilerlemiyor bundada gelmeseler normalmi yani diye sormak istedim. Direk cevap verin diyince giydirip yardirmissiniz

Sizin sorunuz torunun geniz eti ameliyatına şehir dışından hava ve para nedeniyle gelmeyen annane ve dede değil mi? Evet gelmesinler.

Sezeryanlar, sünnetler neden karıştı ben anlamadım?

Siz sezeryandan sonra iyi durumdaysanız ,kadın şehir dışından gelince kardeşini görmek istemiştir. Eşiniz size ve bebeğe baksın. Başka bir çocuk olsa, o çocuğu hastanede bırakıp gitseler tamam ayıp olmuş derim ama abartmayın bazı şeyleri.

İkizlerim sünnet olduğu zaman annem köydeydi. Gelme dedik, çocuklar toparlanınca biz gittik.

Gelseler, yapsalar güzel ama yapmak istemiyor olmaları onları kötü ebeveyn yapmaz.

Neden gelsinler niye gelsinler ki? İnanılmaz mantıksız. Daha onlar ısrar kıyamet gelmek isteyecekler ki siz hayır diyeceksiniz, kalabalık olmasın-enfeksiyon gibi şeylerle uğraşmayasınız. Olgunlaşmadan neden evleniyorsunuz ki daha küçük çocuğun sorumluluğunu alamıyorsunuz.Sonra neden bu kk kadınları böyle anlayışsız diyorsunuz, saçmalıyorsunuz çünkü.
Adamlardan o vibeyi alsam ben gelmeyin yada yolu karsiliyim derdim zaten bisey yokmus gibi davranip ustelik sezeryanimda bile basip gitmeleri corba kaynatmayacak ilgisizlikleri yuzunden bu dusuncelerdeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X