• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi lutfen mantikli cevap verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok degisikler ya hic onunu arkasini dusunmeden yorum yapabiliyorlar. Yoruma tespitim sonucu bide saldiriya geciyorlar. nasil bir çetelesmedir bu valla bilmiyorum.

Burada çoğunluk gayet güzel yorum yapar. Gerçek hayatta keşke tanısam dediğim insanlar var. Çoğunun aklı başında. Yorumlar kırıcı olsa bile " sizde yanlız kalın" tarzı bir cümle çok çirkin.

Burada çoğunluk gayet güzel yorum yapar. Gerçek hayatta keşke tanısam dediğim insanlar var. Çoğunun aklı başında. Yorumlar kırıcı olsa bile " sizde yanlız kalın" tarzı bir cümle çok çirkin.
Ay valla ben hiç alınmadım ya malum atasözü geldi aklıma sadece🙃
Bu arada hanımefendi sürekli ilk mesajını değiştirip insanları aptal yerine koyarken ya da diğerlerinin gözünde vicdansız konumuna düşürürken sorun yok ama insanlar duymak istediklerini söylemeyince auvvvv.

Ay valla ben hiç alınmadım ya malum atasözü geldi aklıma sadece🙃
Bu arada hanımefendi sürekli ilk mesajını değiştirip insanları aptal yerine koyarken ya da diğerlerinin gözünde vicdansız konumuna düşürürken sorun yok ama insanlar duymak istediklerini söylemeyince auvvvv.

Zaten en başta beni sakinleştirmeye çalışmayın demişti, yani haklı olduğuna cooook emindi. Kadınlar haksızsın deyince kötü olduk 😆

Adamlardan o vibeyi alsam ben gelmeyin yada yolu karsiliyim derdim zaten bisey yokmus gibi davranip ustelik sezeryanimda bile basip gitmeleri corba kaynatmayacak ilgisizlikleri yuzunden bu dusuncelerdeyim
bu kadar beğenmediğin, şu uslup ve kinle haklarında şu satırları yazdığın anne ve babanın yakasından düş bence.
hefret ediyorum sizin gibi hem karşındakini sevmeyip hem de kullanmaya çalışan insanlara. evlat bile olsa yapabiliyormuş yazık

Öncelikle cocugunuza simdiden gecmis olsun. Ben ailenizi getirecek bir durum görmedim. Destege ihtiyaciniz varsa esiniz de o gün icin izin alsın destek olsun size. Bu aralar cok hastalik ortalikta geziyor, ne aile büyükleri bosuna toplu tasimada yorun ne kendiniz misafir agirlayarak yorulun. Ameliyat günü ve sonrasi daha kolay olmasi icin yemek hazirlayip buzluga da atabilirsiniz. Cocugunuzla daha rahat ilgilenirsiniz.

Geçmiş olsun arkadaşım ama geniz eti ameliyatı çok zor bir ameliyat değil ameliyat sonrasında da çocuk çabuk toparlanıyor, yeğenim oldu biz sadece hastaneye ziyarete gidip döndük tüm süreçi anne baba kendi kendine yönetti, sizde kendiniz halledersiniz kimseyi çağırmaya ihtiyacınız yok

Ben konu sahibinin burada yazilanlara sitemini hakli buldum acikcasi. Yani 2-3 kisi ne guzel yazmislar duzgun duzgun. Zor bi ameliyat degil, az insan olursa enfeksiyon riski az olur vs vs.. Bu sekilde de ifade edilebiliyomus demek ki. Alayci tavirla zaten stresli olan bi insan uzerinden ego tatmini yapmayi hic anlamiyorum. Tamam siz her isinizi kendiniz hallediyosaniz ne guzel, aferin size. Fakat bu kadin stres yapmis. Olabilir, ameliyatin basitligini bilmiyo olabilir, anestezi tehlikeli vs diye duymus telaslanmis olabilir. Gec olgunlasmis olabilir vs vs... Yani sanki kk kadinlari gelsin ameliyatta yanimda olsun demis gibi gereksiz tiriplere girmis bazi arkadaslar 😅

Bu arada ben ortaokuldan sonra liseyi yatili okumus, sonra uniden mezun olunca da direk yurt disina yerlesmis o zamandan beri tek basima her isimi halleden bi insanim. Ama herkesin benim gibi olmadigini bildigimden empati yapabiliyorum. Cok zor degil deneyebilirsiniz. Uslup duzgun olduktan sonra fikrinizi soylemekte, elestirmekte bi sakinca yok, lakin tanimadiginiz insanlara nasil alayci bi tavirla yaklasabiliyosunuz onu da anlamiyorum acikcasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X