• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi lutfen mantikli cevap verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hata bende konu detayina girmedim 5 yillik evliyim.cunku ilk defa gurbete gittim ailemden yeni ayrildim ve ilk cocugum tecrubesiz ve cesaretli degilim. Aslinda konu surda basliyor cocugumun sezeryan ameliyatinda bile hastaneden dogru teyzemlere misafirlige gittiler ablamin cocugunun sunneti kardesimim sezeryani hic birine gelmedilee o yuzden hersey normal seyrinde ilerlemiyor bundada gelmeseler normalmi yani diye sormak istedim. Direk cevap verin diyince giydirip yardirmissiniz

Konu nedir?

Tesekkur ederim. Gucsuz hissettim kendimi ysnimda annem olsun istedim. Birde daha once sezeryan ameliyatimda ayni gun birakip gittiler aslinda oradan kalma öfkem var. Dalga geciyorlar oy kiyamam filan diye ama cocugu aneztesiye verme fikri cok baska biseymis allah yasatmasin ne diyim.
Canim benim gunumuzde 10 cocuktan 8inin bademcik-geniz eti ameliyati oluyor. Yani hepimizin basina geldi. Biraz sakin ol. Sen gergin olursan cocugun da gerilir hersey daha zor olur. Bosver anani babani bir de misafir mi agirlayacksin. Kendi cekirdek ailene odaklan. Simdiden gecmis olsun.

Sizin sorunuz torunun geniz eti ameliyatına şehir dışından hava ve para nedeniyle gelmeyen annane ve dede değil mi? Evet gelmesinler.

Sezeryanlar, sünnetler neden karıştı ben anlamadım?

Siz sezeryandan sonra iyi durumdaysanız ,kadın şehir dışından gelince kardeşini görmek istemiştir. Eşiniz size ve bebeğe baksın. Başka bir çocuk olsa, o çocuğu hastanede bırakıp gitseler tamam ayıp olmuş derim ama abartmayın bazı şeyleri.

İkizlerim sünnet olduğu zaman annem köydeydi. Gelme dedik, çocuklar toparlanınca biz gittik.

Gelseler, yapsalar güzel ama yapmak istemiyor olmaları onları kötü ebeveyn yapmaz.
Eee haklı bulmamışsınız kadını ne yapsın😂
Haklı olduğunu duyana kadar evirecek çevirecek işte.

Canim benim gunumuzde 10 cocuktan 8inin bademcik-geniz eti ameliyati oluyor. Yani hepimizin basina geldi. Biraz sakin ol. Sen gergin olursan cocugun da gerilir hersey daha zor olur. Bosver anani babani bir de misafir mi agirlayacksin. Kendi cekirdek ailene odaklan. Simdiden gecmis olsun.
Haklisin herseye istanbula gelebilen insanlar. maddiyatida biz karsiliyoruz .destekliyoruz. yapabilecekken yapmamalari can sıkıcı, bana yakin evleri var. Bende kalmalarina gerek yoktu. Amann neyse cocuklugumdan beri yanimda degillerdi zaten ne bekliyorsam bende.

Tesekkur ederim. Gucsuz hissettim kendimi ysnimda annem olsun istedim. Birde daha once sezeryan ameliyatimda ayni gun birakip gittiler aslinda oradan kalma öfkem var. Dalga geciyorlar oy kiyamam filan diye ama cocugu aneztesiye verme fikri cok baska biseymis allah yasatmasin ne diyim.
Anladım ama artık anne olduk bi kere güçsüz hissetme şansımız kalmadı 💔

Eee haklı bulmamışsınız kadını ne yapsın😂
Haklı olduğunu duyana kadar evirecek çevirecek işte.
Salk salk konusuyorsun valla ne diyim yalniz kalman dilegiyle sevgili hemcinsim

Salk salk konusuyorsun valla ne diyim yalniz kalman dilegiyle sevgili hemcinsim
ilk konu açtığında beni rahatlatmaya çalışmayın düşündüğünüzü söyleyin demişsin, söylemişler işte. neyi zoruna gitti?

ilk konu açtığında beni rahatlatmaya çalışmayın düşündüğünüzü söyleyin demişsin, söylemişler işte. neyi zoruna gitti?
Zoruma giden bisey yok alay ediyorlar 2.5 yas bebek operasyonundan bahsediyorum.bu boyle bisey mi

Zoruma giden bisey yok alay ediyorlar 2.5 yas bebek operasyonundan bahsediyorum.bu boyle bisey mi
bilmediğim için araştırdım, 30-45dk arası sürüyormus ve cok yaygınmış, herhangi bir risk yokmuş. insanlar bunun için o kadar yoldan gelip ne yapacaklar?

İnanılmaz dramatik bir insansınız. Altı üstü bir geniz eti ameliyatı. Bunun için kimsenin gelmesine gerek yok. Çabucak olup biten ve iyileşmesi çok kısa süren bir operasyon zaten.
Oylemi dusunuyorsunuz duygusalmi yaklasiyorum. Anestezi ölum riski falan filan gozumu korkuttular ne bilim duygusallastim sanirim bilmiyorum.

Haklisin herseye istanbula gelebilen insanlar. maddiyatida biz karsiliyoruz .destekliyoruz. yapabilecekken yapmamalari can sıkıcı, bana yakin evleri var. Bende kalmalarina gerek yoktu. Amann neyse cocuklugumdan beri yanimda degillerdi zaten ne bekliyorsam bende.
Yaralısın, gelselerdi iyiydi. Ama gelmek istemediklerini ve istemeyeceklerini bildiğin için öfkeli görünüyorsun. Takmayın çocuğunuza odaklanın.

Diğer üyelere sözlü sataşmanız da gereksiz, öfkenizi doğru yere odaklayın…

Bir beddua eksikti oda geldi tam oldu. Tebrik ederim nerde kaldı diye bekliyordum.
Yaralısın, gelselerdi iyiydi. Ama gelmek istemediklerini ve istemeyeceklerini bildiğin için öfkeli görünüyorsun. Takmayın çocuğunuza odaklanın.

Diğer üyelere sözlü sataşmanız da gereksiz, öfkenizi doğru yere odaklayın…
Cok degisikler ya hic onunu arkasini dusunmeden yorum yapabiliyorlar. Yoruma tespitim sonucu bide saldiriya geciyorlar. nasil bir çetelesmedir bu valla bilmiyorum.

Oylemi dusunuyorsunuz duygusalmi yaklasiyorum. Anestezi ölum riski falan filan gozumu korkuttular ne bilim duygusallastim sanirim bilmiyorum.
Bakın burda her üyenin kendi çocuğu olmasa da yeğeni, kardeşi, bir yakını mutlaka bu operasyonu olmuştur. Brnim de yeğenim 3,5-4 yaşlarında bu operasyonu olmuştu. Aynı şehirdeyiz, evlerimiz de çok yakın ama bir şeye ihtiyaçları yoktu, çocuk hastane odasında rahat rahat dinlensin diye hastaneye bile gitmedik. Sonra eve geçince gittik. Hiçbir şey olmaz, kötü şeyler çağırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X