zaten 40 yaşıma kadar yatalak babama baktım, bir yandan da çalıştım. Ben A şehrinde yaşamak istiyorum. Ayrıca B şehrinden de nefret ediyorum. Azrail gelse, "canını mı alayım yoksa yaşamına B şehrinde devam mı etmek istersin?" dese "Aman al canımı" derim :)B şehrinde yaşamayı neden hiç istemiyorsunuz özel bir sebebi m var?
Dışarıdan bakınca en mantıklı olan bu zaten ama işte sorun bende ben istemiyorumEşinin ailesinden rahatsız değilsiniz anladigim kadariyla.
Bu yüzden o şehre gidilebilir.
Şehir küçük mu yaşam alanı dar mi?Dışarıdan bakınca en mantıklı olan bu zaten ama işte sorun bende ben istemiyorum
Doğru söyle kız B şehri memleketim Konya mızaten 40 yaşıma kadar yatalak babama baktım, bir yandan da çalıştım. Ben A şehrinde yaşamak istiyorum. Ayrıca B şehrinden de nefret ediyorum. Azrail gelse, "canını mı alayım yoksa yaşamına B şehrinde devam mı etmek istersin?" dese "Aman al canımı" derim :)
Online çalışıyoruz, zaten pandemiden sonra da bunu tam oturttuk, devam ediyoruz öyle. Yani nerede olduğumuzun bir önemi yok iş konusunda. Emekliliğe de hak kazandı zaten. İş bir engel değil.Eşin çalışmıyor mu?
Nedense ben de Konya diye düşündümDoğru söyle kız B şehri memleketim Konya mı
Konu sahibesi gülmüş bir de kesin KonyaNedense ben de Konya diye düşündüm
Ah nasıl anlatayım bunu şimdi bilmiyorum ki. Anlatsam "o kadar da kötü değilmiş ya, ben olsam yaşardım, ne şımarıklık ediyorsun, sen de git oraya taşın" mı diyeceksiniz yoksa "yok ya haklıymışın, sakın taşınma" mı diyeceksiniz? Ah ah yani ben de niye açtım ki konuyu, kim ne diyebilir.? Bu durumlara çok canım sıkılıyor o yüzden açtım işte konuyu.Şehir küçük mu yaşam alanı dar mi?
Ne sizi oradan uzaklaştırıyor?
Açıklayın da ona göre yorum yapalım.Ah nasıl anlatayım bunu şimdi bilmiyorum ki. Anlatsam "o kadar da kötü değilmiş ya, ben olsam yaşardım, ne şımarıklık ediyorsun, sen de git oraya taşın" mı diyeceksiniz yoksa "yok ya haklıymışın, sakın taşınma" mı diyeceksiniz? Ah ah yani ben de niye açtım ki konuyu, kim ne diyebilir.? Bu durumlara çok canım sıkılıyor o yüzden açtım işte konuyu.
Konu sahibesi gülmüş bir de kesin KonyaNedir bu memleketimin çektiği benim ya. Önyargı çok kötü cıss
konya hiçbir yerden 950 km yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?