Sizce "uzak mesafe ilişkisi" gibi yürür mü bir evlilik?

yani 70 yaş üstü insanlar, eşiniz aile birliğini bozmamak adına (ki sizde kesinlikle gitmem diyorsunuz) onları alıp gelmesi mantıklı. ya da hangi şehir büyükşehirse (hastane, doktor vs açısından) orada yaşamak mantıklı gibi.

yani anne babası atamaz ama böyle de aile birliği yok, böyle 1 ay gittim 2 ay gittimle olmaz bu işler.

Ev üstüne ev şeklinde değil tabi ki. Tamamen yatalak olmadıkları sürece, aynı apartman ya da aynı sokakta, birbirine yakın evlerde yaşamayı kastettim, gerektiğinde kalınır tabi ama onun dışında onların da evlerinin üzerine ev olmasın, bizim de. Şehirin sorun olması gerçekten de üzücü. Benim sorum şu. Onların şehirine taşınmayan kötü gelin olarak ve eşimle uzak yaşayarak bu evliliği yine de sağlıklı bir şekilde yürütebilir miyim? yoksa boşanmalı mıyım? Eşimle birlikte mutsuz olacağım bir yerde mutsuz bir hayatı sürerken, evliliğim yine mutlu bir evlilik olabilir mi? Her iki türlü de evlilik çatırdayacak galiba. "Kötü gelin, hain evlat" statüsüne düşmeden ben bu evliliği bitireyim mi? yoksa bırakayım inceldiği yerden kopsun mu? yoksa "bu da benim kaderim miş" deyip mutsuz halde yaşayım mı? Ki bu sonuncusunu yapmak istemiyorum. Yani kötü taraf olmadan bitireyim mi bu evliliği yoksa yine de sürdürebilme şansım var mı?

Offff biz kadınlar ne ayrintadayiz. B sehirine hiçbir şekilde gitmem, yaşayamam diyorsan ayrıntıda boğulma. Çocuk var mı?

Konu sahibesi gülmüş bir de kesin Konya Nedir bu memleketimin çektiği benim ya. Önyargı çok kötü cıss
Konya değil, coğrafi olarak konya'dan daha ötede, Ama ön yargı da değil yani gittim kaldım, Bir keresinde 3 ay kaldım, onun dışında ne kadar gittimse en az 1 ay kaldım. Şehirden nefret ettim. Toplasan yekünde hayatımın 1,5yılı orada çürümüştür.

Evliligi bitirme düşünceniz icin cok erken değil mi?
Once bir uzak mesafe olayini deneyimleyin.
Yaşadığınız şehirdeki evi kapatmadan, diger şehirde 1+1 kucuk bir daire kiralayıp, arada bir gidip gelme imkaniniz yok mu?

Offff biz kadınlar ne ayrintadayiz. B sehirine hiçbir şekilde gitmem, yaşayamam diyorsan ayrıntıda boğulma. Çocuk var mı?
yok, sırtımda yumurta küfesi de yok. İnceldiği yerden kopar gider. Evlenmeseydim, keşke metresi olsaydım :)

belki olabilir.

şehri söylerseniz en azından iyi yanlarını bulabiliriz daha doğru bi yönlendirme yaparız

Bakım evi asla benim gözümde bir alternatif değildir. Hani yatalak olsalar, ya da nerede olduklarını anlamayacak kadar bunamış olsalar alırdım yanıma ama öyle değiller ve B şehrinden vazgeçmeye ise asla niyetleri yok. İnsanlar çocuklarının başına bu kadar dadanmasa sözünüzün katıldığım kısmı şu: Onlar yaşamlarının sonuna yaklaşmışlari hayatları boyunca zaten istedikleri yerde yaşamışlar, bundan sonra onlar biz neredeysek oraya gelmemliler. Biz niye hayatımızı bırakıp da onların yanına gidelim değil mi? Yani ya onlar ya da biz hayatımızdan fedakarlık yapacağız. Onlar zaten yaşamışlar. Onlar bu Şehir inadını kırmalı diye düşünüyorum...

Ben size hak veriyorum Valla kimse başkası için kurulu düzenini bozamaz. Ayrıca eşinizin durumu iyiyse anne babasına bakabilecek bir yardımcı bulsun. Yada huzur evine göndersin. Belli ki bu konuda eşinizle orta yol bulamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…