- 24 Nisan 2012
- 452
- 469
- 333
merhabalar eşim ve ben öğretmeniz ve bir kızımız var. Kızıma annem bakıyor ve bizde kalıyor.Kayınvalidemler Ankara'da oturuyorlar ve inanılmaz derecede itici despot cimri sinsi kıskanç görgüsüz alttan alttan laf sokan bir tip ama aynı zamanda oğluna yada benim yüzüme beni seviyormuş gibi konuşuyor davranışlarının tam aksine. Tabiki insan Sevip sevilmediğini anlar kısacası ondan nefret ediyorum. Benim sakin ve saygılı kişiliğimden dolayı idare ediyorum diyebilirim.eşimde annesine inanılmaz düşkün. yaz tatilimizi eşim onların yazlığında geçirmek istiyor ve ben hiç istemiyorum bayramda onlara geldik ve 15 gün orada kaldım ve sonra kayınvalidemlere yarım saat mesafedeki annemlere geçtim. Eşim annesinde ben buradayım kızımla.o burada değil annesinde kalmak istiyor sen niye burada kalmak istemiyorsun dediğimde zaten bütün kış annenleri görüyorum ben annemi göremiyorum der gibi konuşuyor ve ben yada ailem bunu sorun etmiyoruz.şimdi de aramış benim ailemin torunlarını görmeye hakkı yok mu gel artık sen beni görmek istemiyorsun diyor. Bende çok yanımda olmak istiyorsan sen gel torunlarını çok görmek istiyorlarsa gelsinler kışın baksınlar yada en ufak bir tatillerinde yazlığa kaçmak yerine gelip torunlarına baksınlar madem dedim.ayrıca annemler kışın kızımıza baktığı için bizde kalıyorlar sanki keyfiyetten mi deyince bu da hemen nelerini eksik ettik mecburiyetten mi bakıyor bakmak zor geliyorsa bakıcı tutalım benim başıma ikide bir kakma dedi.halbuki ben o anlamda demedim bende çok kızdım sen nankörsün dedim. Halbuki annem kızımıza çok severek bakıyor ve bakıcı tutulmasını hiç istemiyor.ama o konuyu saptırmaya çalışıyor . Bende biraz daha kalıp oraya gidecektim zaten.fikşrlerinize ihtiyacım var sizce ???