Sizce????

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
merhabalar eşim ve ben öğretmeniz ve bir kızımız var. Kızıma annem bakıyor ve bizde kalıyor.Kayınvalidemler Ankara'da oturuyorlar ve inanılmaz derecede itici despot cimri sinsi kıskanç görgüsüz alttan alttan laf sokan bir tip ama aynı zamanda oğluna yada benim yüzüme beni seviyormuş gibi konuşuyor davranışlarının tam aksine. Tabiki insan Sevip sevilmediğini anlar kısacası ondan nefret ediyorum. Benim sakin ve saygılı kişiliğimden dolayı idare ediyorum diyebilirim.eşimde annesine inanılmaz düşkün. yaz tatilimizi eşim onların yazlığında geçirmek istiyor ve ben hiç istemiyorum bayramda onlara geldik ve 15 gün orada kaldım ve sonra kayınvalidemlere yarım saat mesafedeki annemlere geçtim. Eşim annesinde ben buradayım kızımla.o burada değil annesinde kalmak istiyor sen niye burada kalmak istemiyorsun dediğimde zaten bütün kış annenleri görüyorum ben annemi göremiyorum der gibi konuşuyor ve ben yada ailem bunu sorun etmiyoruz.şimdi de aramış benim ailemin torunlarını görmeye hakkı yok mu gel artık sen beni görmek istemiyorsun diyor. Bende çok yanımda olmak istiyorsan sen gel torunlarını çok görmek istiyorlarsa gelsinler kışın baksınlar yada en ufak bir tatillerinde yazlığa kaçmak yerine gelip torunlarına baksınlar madem dedim.ayrıca annemler kışın kızımıza baktığı için bizde kalıyorlar sanki keyfiyetten mi deyince bu da hemen nelerini eksik ettik mecburiyetten mi bakıyor bakmak zor geliyorsa bakıcı tutalım benim başıma ikide bir kakma dedi.halbuki ben o anlamda demedim bende çok kızdım sen nankörsün dedim. Halbuki annem kızımıza çok severek bakıyor ve bakıcı tutulmasını hiç istemiyor.ama o konuyu saptırmaya çalışıyor . Bende biraz daha kalıp oraya gidecektim zaten.fikşrlerinize ihtiyacım var sizce ???

Bazı noktalarda eşinde haklı. O kadar zaman sonra ailesiyle kalmak istemesi çok normal. Bende hiç haz etmiyorum. Bazı erkekler ailelerine farklı bir düşkünlükte oluyorlar. Ne desek boş

Ben bu konuda eşitlikten yanayım. Bebeğe bakıcı bakar, tatillerde de ailelere eşit mesafede durulur.
Aksi hep problem.
Yerinide olsam gider 1 hafta daha kalırdım eşimin ailesi ile. Yarım saatlik mesafe diyorsunuz git gel bile yapabilirsiniz arada kalmak istemiyorsanız.

Ayrıca annenizin bebeğinizi bakıcıya bırakmak istememesi gibi bir seçeneği olamaz, o çocukta o karar da ona ait degil.

Torunlarini cok gormek istiyorlarsa onlar gelsinler etsinler tarzinda bir davranis sergilemeyin bence..
Tamam, bu insanlardan hoslanmiyor olabilirsiniz ama torunlari sonucta..

Surekli onun ailesiyle birlikte olup veya onun ailesini daha sık ziyaret ediyor olsaydiniz, sizde kendi ailenizi gormek isterdiniz..

Arada bi ziyarete gidin , onlar torunlarini sevsinler, caninizi sikacak konusmalarda bir kulaginizdan girsin,digerinden ciksin , umursamayin bosverin..

ikinizin de ailelerinizde kalması çok saçma, evinizde kalsanıza, zaten bütün kış ailenizleymişsiniz, başbaşa biraz vakit gçirmek gibi bir beklentiniz yok mu?

ikinizin de ailelerinizde kalması çok saçma, evinizde kalsanıza, zaten bütün kış ailenizleymişsiniz, başbaşa biraz vakit gçirmek gibi bir beklentiniz yok mu?
Bana kalsa bende onu tercih ederdim ama eşim yazlık varken evde napıcaz diyor

Ben bu konuda eşitlikten yanayım. Bebeğe bakıcı bakar, tatillerde de ailelere eşit mesafede durulur.
Aksi hep problem.
Yerinide olsam gider 1 hafta daha kalırdım eşimin ailesi ile. Yarım saatlik mesafe diyorsunuz git gel bile yapabilirsiniz arada kalmak istemiyorsanız.

Ayrıca annenizin bebeğinizi bakıcıya bırakmak istememesi gibi bir seçeneği olamaz, o çocukta o karar da ona ait degil.
Hayır tabi ki biz bakıcı kararı versek bişey demez ama bende bakıcı istemiyorum hangi bakıcı anneanne gibi bakabilir ki ben annemin rahatlığı için teklif ettiğimde istemiyor

Bana kalsa bende onu tercih ederdim ama eşim yazlık varken evde napıcaz diyor

bunu alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin,
evde napıcaz ne demek, siz bir çiftsiniz hiç mi birlikte kahvaltı hazırlayalım, film izleyelim, çocuğumuzla ilgilenelim, evde kimse yokken rahat rahat sevişelim gibi istekleri yok bu adamın?

bunu alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin,
evde napıcaz ne demek, siz bir çiftsiniz hiç mi birlikte kahvaltı hazırlayalım, film izleyelim, çocuğumuzla ilgilenelim, evde kimse yokken rahat rahat sevişelim gibi istekleri yok bu adamın?
Tabi ki hayırr

Esinizin ailesinin yaninda kalmasi normal bence sizde biraz ailenizle vakit gecirip esinizin ailesinin yanina gitmelisiniz sonucta anneniz kisin da sizinle beraber sevmiyor olabilirsiniz buna bisey diyemem ama torunlari sonucta

Kayinvalidenizin sıfatlarını okurken bı an nefes almadığımi otomatiğe bagladigimi farkettim. Bütün kötü sıfatları toplamış masallah. Konuya gelince eşiniz haklı lakin siz daha fazla haklısınız orta yolu bulun bi hafta kadar daha sıkın dışınızi kayinvalidenizde kalın sonra kendi evinize geçin olmaz mı öyle ?

Benim çocuğuma kayınvalidem baksa nerdeyse tüm yılı beraber geçirsek yazın bide gidip kalmak istemem kendi ailemle bir süre vakit geçirmek isterim.
Sonrası eşimle çocuğumla tatile gidemesem bile evimde dururum daha iyi. Sanki ben eşinize daha çok hak verdim. Bide bence çocuğunuza artık bi bakıcı bulun ya da yaşı uygunsa kreşe verebilirsiniz çünkü eşinizle yıpranmaya başlamışsınız

Hayır tabi ki biz bakıcı kararı versek bişey demez ama bende bakıcı istemiyorum hangi bakıcı anneanne gibi bakabilir ki ben annemin rahatlığı için teklif ettiğimde istemiyor

Büyükanne gölgesinde çocuk büyütmekten hoşlanmıyorum.
İster anneanne ister babaanne ikisi içinde geçerli. Denge bozuyor cunku.
Ben eşinize hak verdim. Sene boyu kv ile yaşayıp üzerine tatilde de onunla birlikte olmak istemezdim.
Ayrıca sene boyu anneannesi ile vakit geçiren çocuk için babaanneye 15 gün yeter demekte bana doğru gelmiyor.
Siz kv yi istediğiniz kadar sevmeyin, madem dengeyi bozan kararlar alıyorsunuz sonuçları da bunlar.

Back
X