Tabi ki yoksa ilgilendikleri falan yokE görmüşlerdi 15 gün,
Dert hiç de diğerlerinin torun sevgisi falan değil,adamda iş yok.
Iyy şu akrabalıklar bitemedi gitti he.
Bana kalsa bende onu tercih ederdim ama eşim yazlık varken evde napıcaz diyorikinizin de ailelerinizde kalması çok saçma, evinizde kalsanıza, zaten bütün kış ailenizleymişsiniz, başbaşa biraz vakit gçirmek gibi bir beklentiniz yok mu?
Hayır tabi ki biz bakıcı kararı versek bişey demez ama bende bakıcı istemiyorum hangi bakıcı anneanne gibi bakabilir ki ben annemin rahatlığı için teklif ettiğimde istemiyorBen bu konuda eşitlikten yanayım. Bebeğe bakıcı bakar, tatillerde de ailelere eşit mesafede durulur.
Aksi hep problem.
Yerinide olsam gider 1 hafta daha kalırdım eşimin ailesi ile. Yarım saatlik mesafe diyorsunuz git gel bile yapabilirsiniz arada kalmak istemiyorsanız.
Ayrıca annenizin bebeğinizi bakıcıya bırakmak istememesi gibi bir seçeneği olamaz, o çocukta o karar da ona ait degil.
Bana kalsa bende onu tercih ederdim ama eşim yazlık varken evde napıcaz diyor
Tabi ki hayırrbunu alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin,
evde napıcaz ne demek, siz bir çiftsiniz hiç mi birlikte kahvaltı hazırlayalım, film izleyelim, çocuğumuzla ilgilenelim, evde kimse yokken rahat rahat sevişelim gibi istekleri yok bu adamın?
Hayır tabi ki biz bakıcı kararı versek bişey demez ama bende bakıcı istemiyorum hangi bakıcı anneanne gibi bakabilir ki ben annemin rahatlığı için teklif ettiğimde istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?