napıcam peki beni en iyi sen anlarsın sanırım([/QUO
Senin ki çok da imkansız değil bence, dersane öğretmeninmiş ve artık değil, erkek büyük olunca aranızdaki yaş farkı da sorun değil, bence ona açıkça onu sevdiğini, aşık olduğunu söyle, emin ol belki ilk seferde değil ama sonra o da sana söyler seni sevdiğini. Gerçi benim öğrencim bana beni sevdiğini, aşık olduğunu beni düşünmeden bi anının bile geçmediğini ısrarla söyledikçe ben ona daha büyük bi ısrarla onu sevmediğimi söylüyorumbazen çok istiyorum ben de seni çok seviyorum diyebilmeyi ama imkansız işte
biliyor zaten onu nasıl sevdiğimi ondan vazgeçemiyceğmi biliyor kendi söyledi biliyorum bana olan duygularını diye ama ben açıkca hiç demedim korkuyorum alıcağım tepkiden senin dediğin gibi oda olmaz unutursun imkansız vs derse dünyam başıma yıkılır birdaha asla diyemem ona bunu( sizin aranızda kaç yaş var ki
biliyor zaten onu nasıl sevdiğimi ondan vazgeçemiyceğmi biliyor kendi söyledi biliyorum bana olan duygularını diye ama ben açıkca hiç demedim korkuyorum alıcağım tepkiden senin dediğin gibi oda olmaz unutursun imkansız vs derse dünyam başıma yıkılır birdaha asla diyemem ona bunu( sizin aranızda kaç yaş var ki
Bi tepki almazsın bence, kolay kolay seni sevdiğini söyleyemez belki sana ama seni anladığını söyler, hem sizin durumunuz çok daha kolay artık öğrencisi değilsin eğer o da seni seviyorsa er ya da geç mutlaka söyler ama sen söylemeden onun söyliyceni sanmıyorum, anlattıklarına bakılırsa o da seni seviyor. Bana öğrencim söylediğinde ben gerçekten kardeşim gibi görüyodum onu ve seni kardeşim gibi görüyorum asla aramızda bişey olamaz imkansız dedim ve hep açıklamaya çalıştım neden olamıycanı ama o asla vazgeçmedi, beni gerçekten çok seviyor ve benim için çok ağladıBeni bu kadar seven birini ben de sevmek istiyorum ama işte toplum, yasaklar, kurallar vs.. Gerçekten nefes almakta zorlandığımı hissediyorum bazen, aramızda 8 yaş var.
Bi tepki almazsın bence, kolay kolay seni sevdiğini söyleyemez belki sana ama seni anladığını söyler, hem sizin durumunuz çok daha kolay artık öğrencisi değilsin eğer o da seni seviyorsa er ya da geç mutlaka söyler ama sen söylemeden onun söyliyceni sanmıyorum, anlattıklarına bakılırsa o da seni seviyor. Bana öğrencim söylediğinde ben gerçekten kardeşim gibi görüyodum onu ve seni kardeşim gibi görüyorum asla aramızda bişey olamaz imkansız dedim ve hep açıklamaya çalıştım neden olamıycanı ama o asla vazgeçmedi, beni gerçekten çok seviyor ve benim için çok ağladıBeni bu kadar seven birini ben de sevmek istiyorum ama işte toplum, yasaklar, kurallar vs.. Gerçekten nefes almakta zorlandığımı hissediyorum bazen, aramızda 8 yaş var.
aşk işte ne yasak dinliyor ne kural.. benim başıma gelmez diyorsun önce ama sonra bi bakmışsın ki imkansızın içindesin ne yana dönsen o var ama gidemiyorsun yanına 'seni seviyorum' diyemiyorsun.. o kadar zor ki bir yıl boyunca gözümü ondan alamadım ben ve şuda var ki ne zaman ona baksam gözlerimiz çakıştı hep.. bana birini sevdiğini söyledi ve öyle gerçekten birisine aşık korkum birde bu işte eğer o anlattığı yere göğe koyamadığı kişi bi başkasıysa naparım nasıl derim seviyorum seni diye.. ah bilsem gönlündekileri herşey çözülcek ama zor işte.. senin çocuğa karşı tavrın hep aynımıydı yani soğuk filan umutlandırıcak bişi olmadı demi
bence oturup konuşup açıkça her şeyi sormalısın ki o yakınşığa ermişsiniz sanırım
olmadı bence mesaj atarak sor daha kolay olur.
aşk işte ne yasak dinliyor ne kural.. benim başıma gelmez diyorsun önce ama sonra bi bakmışsın ki imkansızın içindesin ne yana dönsen o var ama gidemiyorsun yanına 'seni seviyorum' diyemiyorsun.. o kadar zor ki bir yıl boyunca gözümü ondan alamadım ben ve şuda var ki ne zaman ona baksam gözlerimiz çakıştı hep.. bana birini sevdiğini söyledi ve öyle gerçekten birisine aşık korkum birde bu işte eğer o anlattığı yere göğe koyamadığı kişi bi başkasıysa naparım nasıl derim seviyorum seni diye.. ah bilsem gönlündekileri herşey çözülcek ama zor işte.. senin çocuğa karşı tavrın hep aynımıydı yani soğuk filan umutlandırıcak bişi olmadı demi
Bana söyleyeli 1 yıl falan oluyor başından beri olamıycanı beni öğretmeni, olmadı ablası gibi görmesini söylüyorum ama o ben sensiz yapamam diyor
Bana söyleyeli 1 yıl falan oluyor başından beri olamıycanı beni öğretmeni, olmadı ablası gibi görmesini söylüyorum ama o ben sensiz yapamam diyor
çok zor o çocuk için o kadar iyi anlıyorum ki(
Peki gecelerei hep seni beklediğini nerden biliyorsun, sen unutmuşsun ama o unutamamış galiba, keşke 2 taraf da unutabilse de kimseye yazık olmasa, o evlendi mi bari?
Sadece onun için değil benim için de çok zor, ben de çok büyük çıkmazdayım, sen evlenirsen ben o gün ölürüm diyo banaçok zor o çocuk için o kadar iyi anlıyorum ki( şu an için başka biri yok ama ailem ve çevremde hep ne zaman evleniyosun diye soruyo, söyleyenleri de hep reddediyorum ne olcak böyle bilmiyorum
Demek ki unutamamış seniO zamanlar bana söylüyordu,ara ara girdiğim zamanlar,ben her gece burdayım ama seni hiç göremiyorum hayırdır diye...Şimdi değil tabi ki..
Hayır hala bekar..
Sadece onun için değil benim için de çok zor, ben de çok büyük çıkmazdayım, sen evlenirsen ben o gün ölürüm diyo banaşu an için başka biri yok ama ailem ve çevremde hep ne zaman evleniyosun diye soruyo, söyleyenleri de hep reddediyorum ne olcak böyle bilmiyorum
kaç yaşındasın peki
25, aileme ve çevremdekilere kalsa en geç 1 sene içinde evlenmem lazımkaç yaşındasın peki
25, aileme ve çevremdekilere kalsa en geç 1 sene içinde evlenmem lazım
anladım canım haklılar onlarda senin mutluluğunu düşünüyorlar ama ne diyim ki karşındaki çocuk da benimle yaşıt sanırsam
Ona ne kadar olmaz da desem beni anlamıyo kırmak da istemiyorum ve benim yüzümden hep ağlıyo, senin yaşıtınsa daha iyi anlarsın sence ne yapsam vazgeçer, onun üzülmesini istemiyorum, seneye yine aynı okuldayız bu son senesi, okulu bitirince daha kolay olur belkianladım canım haklılar onlarda senin mutluluğunu düşünüyorlar ama ne diyim ki karşındaki çocuk da benimle yaşıt sanırsam
Ona ne kadar olmaz da desem beni anlamıyo kırmak da istemiyorum ve benim yüzümden hep ağlıyo, senin yaşıtınsa daha iyi anlarsın sence ne yapsam vazgeçer, onun üzülmesini istemiyorum, seneye yine aynı okuldayız bu son senesi, okulu bitirince daha kolay olur belki
evet bir yaş ufak benden.. canım erkekler ve kızlar çok farklı oluyor özellikle 17 18 yaşında bir erkek henüz olgunlaşmamış oluyor seviyordur eminim onunda duygularını anlıyorum ama unutur gibime geliyor. çünkü sen umut vermemişsin ona karşılıksız olarak biliyor durumu eminim karşısına biri çıkıcak ve seni unutturucaktır. inşallah sende unutursun çünkü bu toplumda kadın büyükse zor(
Haklısın bence de unutur inşallah tez zamanda olur, benim de karşıma iyi birisi çıkar inş, senin durumunun olabilirliği var bence, imkansız değil, bence en kısa zamanda onu sevdiğini söylemelisinevet bir yaş ufak benden.. canım erkekler ve kızlar çok farklı oluyor özellikle 17 18 yaşında bir erkek henüz olgunlaşmamış oluyor seviyordur eminim onunda duygularını anlıyorum ama unutur gibime geliyor. çünkü sen umut vermemişsin ona karşılıksız olarak biliyor durumu eminim karşısına biri çıkıcak ve seni unutturucaktır. inşallah sende unutursun çünkü bu toplumda kadın büyükse zor(
Haklısın bence de unutur inşallah tez zamanda olur, benim de karşıma iyi birisi çıkar inş, senin durumunun olabilirliği var bence, imkansız değil, bence en kısa zamanda onu sevdiğini söylemelisin
buluşucaz bakalım buluştuğumuzda konuşucam inş. da yukarda bişi yazmıştım ufak duruyorum yaşımdan napıcam zaten benden büyük yanında iyice küçük durmak istemiyorum
buluşucaz bakalım buluştuğumuzda konuşucam inş. da yukarda bişi yazmıştım ufak duruyorum yaşımdan napıcam zaten benden büyük yanında iyice küçük durmak istemiyorum
O konuda bi fikrim yok ben de yaşımdan küçük görünüyorum belki de bu yüzden bunlar başıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?