sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

bence oturup konuşup açıkça her şeyi sormalısın ki o yakınşığa ermişsiniz sanırım

olmadı bence mesaj atarak sor daha kolay olur.

bence oturup konuşup açıkça her şeyi sormalısın ki o yakınşığa ermişsiniz sanırım

olmadı bence mesaj atarak sor daha kolay olur.

böyle bir konuyu mesajda sormak istemiyorum canım çünkü cevap verirken onun gözlerine bakmam gerekir.. gerçekten ne düşündüğünü ancak o zaman anlarım.. eğer sevdiğimi ima ettiğimde gözlerinde bi ışık görmessem o zaman bir daha bunu söylemem ona yok bir ışık bir umut varsa gözlerinde sonuna kadar savaşırım..

Ama bunları hep mesajla söyleyebiliyor, geçen yıl derslerine girmedim, yanıma bile gelemedi utandığı için ama hep mesaj attı, normalde çok efendi ve çalışkan bi çocuk

Peki gecelerei hep seni beklediğini nerden biliyorsun, sen unutmuşsun ama o unutamamış galiba, keşke 2 taraf da unutabilse de kimseye yazık olmasa, o evlendi mi bari?

O zamanlar bana söylüyordu,ara ara girdiğim zamanlar,ben her gece burdayım ama seni hiç göremiyorum hayırdır diye...Şimdi değil tabi ki..

Hayır hala bekar..

kızlar birde bişey sormak istiyorum yeni konu açmayım burdan soruyum dedim çünkü bağlantılı bu durumla.. öncelikle şunu diyim yaşımdan küçük duran birisiyim minyon tipliyim + zayıfım dışarıdan gören kimse 18 19 demez. sevdiğim insanın yanında çok küçük görünmek istemiyorum yakın bi zamanda buluşucaz napabilirim sizce yaşımı göstermek için???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…