sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

bunu o kadar düşündüm ki anlatamam kaç kez mesaj yazdım sildim ama ilk ondan bi şeyler duymayı bekliyorum. okumuşsan mesajları bilirsin ben kendimi hep durdurdum şimdiye kadar olmıycağna inandırdım o yüzden şimdide ilk ondan bi adım bekliyorum. duygularımı bildiği halde böyle suskun kalması beni delirtiyo. ya desin beni unut ya da gel benimle ol imkansızı başaralım. ama demiyo işte bu tarz şeyleri de telefonda veya mesajda konuşma taraftarı değilim yüzyüze konuşulup bi sonuca varılmalı diye düşünüyorum en kısa zamanda konuşmalıyım çünkü hayır derse bana en iyi gelen şey şehir dışına gitmek olucak ondan uzak kalmassam unutamam

Gamze lütfen bir adam için eğitim hayatın konusunda yanlış bir karar verme.
Unutma ki ne olacağı bilinmez ve dünyada senden önemli hiçbir şey yok.
Üniversite hayatı çok önemlidir. Okuduğun bölüm, okuduğun şehir, kampüsün vs.
Lütfen acil kararlar alma ve mantıklı düşün.

Dediğinde haklısın. Senin duygularını biliyor olduğu halde hiçbir şey dememesi sinirlendirici bir şey.
Bana sorsan ben böyle bir insanın beni sevmediğini düşünürdüm.
Çünkü nedense hep seven insan muhakkak bir şeyler söyler ve yapar diye düşünüyorum.
Hele ki erkekler mutlaka bir şey der.

Bu insana nasıl güvenebilirsin bu durumda ?

Ben de üstteki yoruma sonuna dek katılıyorum ve artık açık açık konuşman gerektiğini düşünüyorum.
Bunu onun için değil kendin için yap. Seni soru işaretleriyle baş başa bırakıp, kafanı bu denli karıştırmaya hiç hakkı yok çünkü onun!
Karar verebilmen açısından, onu kafandan rahatça atabilmen açısından önemli bir durum bu.
Buluşun ve bir şeyler yap artık.

o kadar haklısın ki düşünmüyo değilim bende diyorum bazen bu adam napıyo diye ama kalbime söz geçiremiyorum ki.. üniversite konusunda ailemde şehir dışı istemediklerini söyledi burdaki bi üniversite dışardaki herhangi bi bölümden daha iyi diyorlar tercihler başladı bakalım iyice düşünüp karar vermem gerekiyor. tercih işini halledip adam akıllı konuşucam artık varsa sonu var desin yoksa da ben unutmak için uğraşcam inan okadar yoruldum ki :S

Sitede yine bir sorun olmuş. Eski mesajlar gitmiş.
Gamzecim bir gelişme oldu mu , merak ediyorum.
Bilgi ver. Bugün nasıl geçti ?

evet oldu hemde neler neler oldu.. tüm gün beraberdik bi çok şey konuştuk o hayatını bilmediklerimi anlattı bende ona anlattım herşeyi aramızda bilinmeyen bir şey kalmadı.. onun ne kadar mükemmel biri olduğunu bi kez daha anladım. açıkca bazı şeyleri soramadım yine ama o anladı bakışlarımdan ve açıklamasını yaptı. keşke öğrencim olarak tanımasaydım bi yabancı olsaydın da tesadüfen karşılaşıp tanışsaydık ya da üniversite ortamında tanısaydım seni o zaman herşey bambaşka olurdu böyle olmak zorunda kalmazdık ama bazı kurallar var yıkılmıyor dedi bişi diyemedim benim sustuğumu görünce kapatalım bu konuyu tamam dedi. bana öyle güzel bakıyodu ki aynı benim ona baktığım gibiydi ne zaman ona baksam bana bakarken yakaladım. sonra ben sordum madem imkansız siz söyleyin ne yapayım nasıl unutayım dedim oda belki imkansız değildir ama önünde daha başında olduğun bi hayat var dedi karşına başka başka insanlar çıkıcak üniversite okuycaksın o zamanda duyguların aynı kalır mı dedi sonrada sustu.. ayrılma zamanı geldiğinde ikimizde çok kötü olduk bi sarılışı vardı ki gözleri doldu onu öyle görünce kendimi tutmasam ağlıycaktım hıçkıra hıçkıra böyle yaparsanız gidemem ama dedim 'gitme' dedi keşke daha fazla kalabilseydin dedi sevdiğini söyledi bende söyledim.. akşamda uzun uzun konuştuk ve şunu anladım ki onun korkusu benim çok genç olmam ve duygularımın değişebileceği hayatıma girmeye korkuyo bana haksızlık yapıcağnı düşünüyo.. kendini yanıma yakıştıramıyo yaşlı görüyo böyle olmadığını söyledim ama tek korkusu bu işte duygularına gelince bugün emin oldum sevdiğine bakışlarından tavırlarından belliydi herşey. şimdi yapılcak şey zamana bırakmak onun da daha fazla dayanabileceğini sanmıyorum. durum bu bakalım ne olucak bundan sonra..

nekadar güzel imkansızın az da olsa imkanlı bir hal almıss

artık okadar imkansız degil.....
ahhhh ahh ne kadar güzel yaaa
inşallah devamıda gelir onunla daha cok cok mutlu olursun

Bence de korkuyordur. :)

Güzel gelişmeler bunlar. Artık avatarındaki üzgün kız modelini de değiştirebilirsin.

Ama ben de hocan gibi düşünüyorum. Yeni ortamlara girdiğinde fikrin değişebilir.
Bu aşamada en güzeli akışına bırakmak. :)) İnşallah her şey güzel olur.

:)) nasıl mutluyum anlatamam dün öyle güzeldi ki ikimizinde buna ihtiyacı varmış meğer :) inşallah oda korkularını yenerde bi şansımız olur..
kalbimde biri varken bu o kadar zor ki başkasını düşünemem bile bakalım hayat ne göstercek :))

Nasıl gidiyor canım. İletişim güzel mi. Daha rahat konuşabiliyor musunuz artık duygularınızla ilgili. ?

Nasıl gidiyor canım. İletişim güzel mi. Daha rahat konuşabiliyor musunuz artık duygularınızla ilgili. ?

dün gece sabahladık :) baya konuştuk sanki ikimizde liseli aşıklarız :)) nazlar cilveler daha önce böyle mesajları olmazdı hiç bi yandan çok garip geldi bi yandan da mutluluktan ölücem sandım harika gidiyor şuan

ay çok güzel yaa
Allah daim etsin inşallaaahhhhh

imkanlı hale dönüşse bide keşke şuan ortada duruyoruz :)

Olsun ya. Bu heyecanlar da çok güzel. Benim de ne olacağı bilinmez bir durumum var.
İnanılmaz heyecan ve mutluluk veriyor bana ama diğer taraftan endişeleniyorum, korkuyorum.
Senin durumunu çok iyi anlayabiliyorum bu yüzden. Şu "orta yerde olmak" mevzusundan kurtulabilmek için beklemek zorunda olmamız azap verici oluyor bazen. :/ Acaba nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum. Ama fayda yok. Şimdi söz sahibi olan tek şey zaman. Bize de sabretmek düşer.

Son düzenleme:

bu durumu kimseye anlatamamakta çok zor kendi içinde yaşıyosun hep ama burası çok güzel işte en azından birbirimize destek oluyoruz akıl danışıyoruz. umarım seninde gönlünün istediği olur canım ya anlatmak istersen buyur sende :)) el ele verelim aşalım bu durumları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…