Gamzecim konuyu ilk mesajdan itibaren tek tek okudum ve yaşadığın heyecan çok hoşuma gitti , özlemiştim böyle duygular görmeyi. 3 yıllık evli 27 yaşında biri olarak benden geçti çünkü böyle şeyler ama seni kendime çok yakın buldum yinede.Bence tam o dışarda üniverste okuma meselesini konusurken dalmalıydın konuya artık,fırsatları hiç değerlendirmiyosun.Hadi konusurken yüzüne karşı söyleyemiyosan kapattıktan sonra bari bi msj at gece gece ya hiç mi gaza gelmiyosun tatlım :) Bu yaşta nasıl bu kadar iradeli davranabiliyosun bravo doğrusu :) Döşeseydin şöyle güzel bi msj geçen onca zamanın özetini geçen.Bana öyle bişey de ki kalıyım bu şehirde gitmeyi aklımdan bile geçirmiyim deseydin.Söyliycek bişeyin yoksa da sadece öğretmenim olarak kal artık ben yoruldum deseydin keşke...
Gamze lütfen bir adam için eğitim hayatın konusunda yanlış bir karar verme.
Unutma ki ne olacağı bilinmez ve dünyada senden önemli hiçbir şey yok.
Üniversite hayatı çok önemlidir. Okuduğun bölüm, okuduğun şehir, kampüsün vs.
Lütfen acil kararlar alma ve mantıklı düşün.
Dediğinde haklısın. Senin duygularını biliyor olduğu halde hiçbir şey dememesi sinirlendirici bir şey.
Bana sorsan ben böyle bir insanın beni sevmediğini düşünürdüm.
Çünkü nedense hep seven insan muhakkak bir şeyler söyler ve yapar diye düşünüyorum.
Hele ki erkekler mutlaka bir şey der.
Bu insana nasıl güvenebilirsin bu durumda ?
Ben de üstteki yoruma sonuna dek katılıyorum ve artık açık açık konuşman gerektiğini düşünüyorum.
Bunu onun için değil kendin için yap. Seni soru işaretleriyle baş başa bırakıp, kafanı bu denli karıştırmaya hiç hakkı yok çünkü onun!
Karar verebilmen açısından, onu kafandan rahatça atabilmen açısından önemli bir durum bu.
Buluşun ve bir şeyler yap artık.
evet oldu hemde neler neler oldu.. tüm gün beraberdik bi çok şey konuştuk o hayatını bilmediklerimi anlattı bende ona anlattım herşeyi aramızda bilinmeyen bir şey kalmadı.. onun ne kadar mükemmel biri olduğunu bi kez daha anladım. açıkca bazı şeyleri soramadım yine ama o anladı bakışlarımdan ve açıklamasını yaptı. keşke öğrencim olarak tanımasaydım bi yabancı olsaydın da tesadüfen karşılaşıp tanışsaydık ya da üniversite ortamında tanısaydım seni o zaman herşey bambaşka olurdu böyle olmak zorunda kalmazdık ama bazı kurallar var yıkılmıyor dedibişi diyemedim benim sustuğumu görünce kapatalım bu konuyu tamam dedi. bana öyle güzel bakıyodu ki aynı benim ona baktığım gibiydi ne zaman ona baksam bana bakarken yakaladım. sonra ben sordum madem imkansız siz söyleyin ne yapayım nasıl unutayım dedim oda belki imkansız değildir ama önünde daha başında olduğun bi hayat var dedi karşına başka başka insanlar çıkıcak üniversite okuycaksın o zamanda duyguların aynı kalır mı dedi sonrada sustu.. ayrılma zamanı geldiğinde ikimizde çok kötü olduk bi sarılışı vardı ki gözleri doldu onu öyle görünce kendimi tutmasam ağlıycaktım hıçkıra hıçkıra böyle yaparsanız gidemem ama dedim 'gitme' dedi keşke daha fazla kalabilseydin dedi sevdiğini söyledi bende söyledim.. akşamda uzun uzun konuştuk ve şunu anladım ki onun korkusu benim çok genç olmam ve duygularımın değişebileceği hayatıma girmeye korkuyo bana haksızlık yapıcağnı düşünüyo.. kendini yanıma yakıştıramıyo yaşlı görüyo böyle olmadığını söyledim ama tek korkusu bu işte duygularına gelince bugün emin oldum sevdiğine bakışlarından tavırlarından belliydi herşey. şimdi yapılcak şey zamana bırakmak onun da daha fazla dayanabileceğini sanmıyorum. durum bu bakalım ne olucak bundan sonra..
nekadar güzel imkansızın az da olsa imkanlı bir hal almıss
artık okadar imkansız degil.....
ahhhh ahh ne kadar güzel yaaa
inşallah devamıda gelir onunla daha cok cok mutlu olursun
Bence de korkuyordur. :)
Güzel gelişmeler bunlar. Artık avatarındaki üzgün kız modelini de değiştirebilirsin.
Ama ben de hocan gibi düşünüyorum. Yeni ortamlara girdiğinde fikrin değişebilir.
Bu aşamada en güzeli akışına bırakmak. :)) İnşallah her şey güzel olur.
Nasıl gidiyor canım. İletişim güzel mi. Daha rahat konuşabiliyor musunuz artık duygularınızla ilgili. ?
Ne kadar güzel. Maşallah canım.Çok sevindim. :))
dün gece sabahladık :) baya konuştuk sanki ikimizde liseli aşıklarız :)) nazlar cilveler daha önce böyle mesajları olmazdı hiç bi yandan çok garip geldi bi yandan da mutluluktan ölücem sandımharika gidiyor şuan
ay çok güzel yaa
Allah daim etsin inşallaaahhhhh
Demek ki imkansız diye bir şey yokmuş.
imkanlı hale dönüşse bide keşke şuan ortada duruyoruz :)
Olsun ya.Bu heyecanlar da çok güzel. Benim de ne olacağı bilinmez bir durumum var.
İnanılmaz heyecan ve mutluluk veriyor bana ama diğer taraftan endişeleniyorum, korkuyorum.
Senin durumunu çok iyi anlayabiliyorum bu yüzden. Şu "orta yerde olmak" mevzusundan kurtulabilmek için beklemek zorunda olmamız azap verici oluyor bazen. :/ Acaba nasıl olacak diye düşünmekten yoruldum. Ama fayda yok. Şimdi söz sahibi olan tek şey zaman. Bize de sabretmek düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?