Sizede oluyor mu bu

Şimdi de gaslighting

Hadi selametle..

Benide gıcık eden tarafı o zaten

Benim de eski iş arkadaşım böyleydi. Yoğun olmayan bir işimiz de vardı bütün gün sessizlikten içim geçiyordu hatta mesai sonlarına doğru uyuduğum oluyordu.

Kimseyle samimi olma zorunluluğumuz yok ben de hiç sevmem işyerinde mıçmıç ilişkileri, boş muhabbetleri, rahatsız edici gereksiz konuşmaları ama tek kelimelik cevaplarla iletişim kurmak sizi kibirli gösterir.

Bir karar ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Bu Yargıtay kararının mevcut konuyla ilgi ve alakası yok ki.

İş arkadaşları ile işin niteliğine uygun medeni bir iletişim kurmak; işyerindeki ortak alanlarda sosyalleşmekle dedikodunun ilgi ve alakası nedir ?

Kimseyle muhatap olmuyor diye arkadan konuşmalarını dedikodu olarak nitelemiş diye düşündüm. Ama o dedikodu o dedikodu değil. Anlatmaya üşendim

Konuşmuyorsanız konuşmayın bundan bize ne

Bunu doğal seyrinde yapmakla, konuşmamaya çalışmak ayrı şeyler. Sizinki muhtemelen çok göze batıp irite ediyor olabilir insanları. Dedikodu malzemesi vermezseniz, yapamazlar.
Ama birine selam vermek de insanlıktır. Bunları bile yapmamak için karar almak çevreyi çok ciddiye almak oluyor gene.

İlgisi alakası yok, ülkemizde böyle bir emsal Yargıtay kararları var.

Yorumlarda iş yeri dedikodusu konusu açıldı doğal olarak, benim de aklıma geldi paylaştım bu kadar basit.

Samimi olmamakla tek kelimelik cevaplar vermek aynı şey değil. Kibar bir insan olup yüzeysel konuşsaydınız herkesle,arkanızdan böyle dedikodu dönmezdi. Davranış biçiminiz hatalı.
Size göre ne yapmalıyım tanımadığım insanlara vee özellikle tanımak istemediğm insanlarla ne gbi bir diyaloğum olabilir merhaba günaydın iyi akşamlar diisnda

Karar almadık ilerisini istemiyorum

Bende şu an çalıştığım yerde kolay kolay kimse ile muhattap olmam sabah gelirim akşam çıkarım bence en güzeli kendi halinde gidip gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…