- 4 Şubat 2022
- 2.900
- 6.979
- 108
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Şimdi de gaslightingBen zaten asgari iletişim dediğim halde hayır ben asgari iletişim kuruyorum deyip duruyorsunuz. Ciddi bir iletişim probleminiz var gibi görünüyor burdan. Az sakin. Sizin iş yerinizde nasıl bir profil çizdiğinizle inanın ilgilenmiyorum. Hadi selametle.
Benide gıcık eden tarafı o zatenE siz mutluysanız napacaksınız ki başkasının ne dediğini, niye zorlarına gittiğini. İş yerinin olayı bu zaten maksat dedikodu yapmak asıl problem laf taşıyan bence. Benimde iş yerinde böyle bir çalışma arkadaşım vardı fitne fesat bir tipti şu senin hakkından şunu söylüyor bunu söylüyor diyip dururdu boğazını sıkmamak için çok sabretmiştim.
Bana bir daha laf taşımazsan sevinirim diyin. Direkt iletişim kurmanız gerekmiyorsa iletişim kurmayın. Ben aynı odadaydım mecburdum ama çok zorlanıyordum la havle çeke çeke çalışıyordum.Benide gıcık eden tarafı o zaten
Bnde öyle aynı odadayım kendini bneim amirim flan sanıyor triplere giriyorBana bir daha laf taşımazsan sevinirim diyin. Direkt iletişim kurmanız gerekmiyorsa iletişim kurmayın. Ben aynı odadaydım mecburdum ama çok zorlanıyordum la havle çeke çeke çalışıyordum.
Onun amacı can sıkmak insanların ne düşündüğü çok da umurumda değil sen niye bu kadar kafaya taktın da bana söylüyorsun diyin bozulur bir süre yapmaz.Bnde öyle aynı odadayım kendini bneim amirim flan sanıyor triplere giriyor
Ayrıca şöyle bir bilgi de bırakayım;
"İşyerinde Dedikodu Yapmak
İşyerinde işçinin dedikodu yapması işveren açısından haklı nedenle fesih sebebidir. İşçi bu davranışı ile işyerinin huzurunu ve çalışma düzenini bozmakta olup doğruluk ve bağlılığa uymayan davranışlar sergilemektedir. İşçinin bu şekildeki davranışı işverene tazminatsız bir şekilde işçiyi işten çıkarma hakkı tanır. Bu konu ile ilgili Yargıtay’ın da emsal kararları bulunmaktadır."
Kaynak google, hukuk büroları ve Yargıtay kararları.
Kimseyle muhatap olmuyor diye arkadan konuşmalarını dedikodu olarak nitelemiş diye düşündüm. Ama o dedikodu o dedikodu değil. Anlatmaya üşendimBir karar ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Bu Yargıtay kararının mevcut konuyla ilgi ve alakası yok ki.
İş arkadaşları ile işin niteliğine uygun medeni bir iletişim kurmak; işyerindeki ortak alanlarda sosyalleşmekle dedikodunun ilgi ve alakası nedir ?
Konuşmuyorsanız konuşmayın bundan bize neGünaydın hanımlar yeni bir yere taşındım iş yerimde değişti haliyle 3 ay oluyor kimseyi tanımıyorum açıkçası tanımakta istemiyorum çünkü önceki iş yerim kalabalıktı ve herkesi tanıyordum çok dedikodu oluyordu burda da karR aldm kimseyle samimi olmayacağım diye bana laf Atana tek kelime cevaplar veriyorum ilerisini getirmiyorum haliyle yeniyim ne konuşabilirim bugün beraber çalıştığım kadın diyorki arkandan konuşuyorlar kimseyle konuşmuyor diye benle de konuşmuyorsun diyor yaa konuşmak Zorunda mıyım mecbur muyum sıkıldım bu dedikodulardan sizce bn hatalı miyim gerçekten
İlgisi alakası yok, ülkemizde böyle bir emsal Yargıtay kararları var.Bir karar ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Bu Yargıtay kararının mevcut konuyla ilgi ve alakası yok ki.
İş arkadaşları ile işin niteliğine uygun medeni bir iletişim kurmak; işyerindeki ortak alanlarda sosyalleşmekle dedikodunun ilgi ve alakası nedir ?
Aynen sanane snaa özel mi açtım bn konumuKonuşmuyorsanız konuşmayın bundan bize ne
Size göre ne yapmalıyım tanımadığım insanlara vee özellikle tanımak istemediğm insanlarla ne gbi bir diyaloğum olabilir merhaba günaydın iyi akşamlar diisndaSamimi olmamakla tek kelimelik cevaplar vermek aynı şey değil. Kibar bir insan olup yüzeysel konuşsaydınız herkesle,arkanızdan böyle dedikodu dönmezdi. Davranış biçiminiz hatalı.
Karar almadık ilerisini istemiyorumBunu doğal seyrinde yapmakla, konuşmamaya çalışmak ayrı şeyler. Sizinki muhtemelen çok göze batıp irite ediyor olabilir insanları. Dedikodu malzemesi vermezseniz, yapamazlar.
Ama birine selam vermek de insanlıktır. Bunları bile yapmamak için karar almak çevreyi çok ciddiye almak oluyor gene.
O sizin düşünceniz banada samimi olmaya çalışıp konuşmak isteyenler tehlikeli geliyor hepsi laf söz dedikoduOrtası ? Denge ? Arada bir dışarda merhaba nasılsınız falan deseniz? Bilemedim bana pek tehlikeli geliyor fazla sessiz insanlar
Bende şu an çalıştığım yerde kolay kolay kimse ile muhattap olmam sabah gelirim akşam çıkarım bence en güzeli kendi halinde gidip gelmekGünaydın hanımlar yeni bir yere taşındım iş yerimde değişti haliyle 3 ay oluyor kimseyi tanımıyorum açıkçası tanımakta istemiyorum çünkü önceki iş yerim kalabalıktı ve herkesi tanıyordum çok dedikodu oluyordu burda da karR aldm kimseyle samimi olmayacağım diye bana laf Atana tek kelime cevaplar veriyorum ilerisini getirmiyorum haliyle yeniyim ne konuşabilirim bugün beraber çalıştığım kadın diyorki arkandan konuşuyorlar kimseyle konuşmuyor diye benle de konuşmuyorsun diyor yaa konuşmak Zorunda mıyım mecbur muyum sıkıldım bu dedikodulardan sizce bn hatalı miyim gerçekten
İşte kimseye bulaşmasak bile milletin zoruna gidiyor bn hic takmam kim bnle konuşmuş konuşmamışBende şu an çalıştığım yerde kolay kolay kimse ile muhattap olmam sabah gelirim akşam çıkarım bence en güzeli kendi halinde gidip gelmek
Sabah selam veririm yeter öğle yemeğinde masama oturana afiyet olsun derim mis gibi günü bitiririmİşte kimseye bulaşmasak bile milletin zoruna gidiyor bn hic takmam kim bnle konuşmuş konuşmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?