- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Haberi yok ki durumdan.Kardesin demiyormu abla yarisi senin diye ?
Bence annenize tavir koyma zamanin gelmis. Evlatliklara bile oyle yapilmiyor. Günah.Haberi yok ki durumdan.
Bana da bu kadar geldi saniyor
Bekar erkek evetSizin kardeş ne iş yapar evlimi erkek mi ?
Yok memur kendisi.Kardeşinizin durumu kötü mü (maddi olarak).
Hoş öyle olsa da size durumu anlatabilirdi.
Üzüldüm ben düştüğünüz duruma. Evlat ayırıyor gibi.
Bekar erkek evet
Benim de küçük bebeğim var.Cevap bu iste
Bekar ve erkek..... :)
Yok memur kendisi.
4000 tl maaşı var
Benim kaynanamda böyle eşim farkında çok şükür annem hiç ayrım yapmaz ben böyle görmedim çok garip geliyor.Bekar bir Kardesim var. aynı şehirde yaşıyoruz. Annem yanımıza başka şehirden geldi. Gelirken babam bi sürü şey yollamis. Ceviz badem vs. Annem gelince bana hı bise vermedi. Az önce kardeşimin evindeydik. Yemek yapmak istedim. Onun için dolabıni açtım TİKA basa dolu. Babama sordum ben yarısını sana yolladım diyor. Ama annem hepsini kardeşime verip bana hiç ses etmedi. Öz anam. Kendim için değil küçük bebeğim var. Onun için hani doğal organik bişey varmı diye sormuştum halbuki. Hiç ses etmedi. Aynen geldiği gibi kardeşimin evine doldurmus herseyi benden saklamis. Yanlış anlamayın ne olur derdim yiyecek değil . Çalışıyorum çok şükür durumum da iyi alırım. Zoruma giden böyle yapması. . Bide bana gecen seneden kalmis yememis diye yalan soyluyor. Ben kardesimin dolabini biliyorim anne deyince de al yarisini gotür diyor.. icim yandi...Babam olur mu sana da gonderdik diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. . Tek dediğim böyle senin yaptığını yapacaksam Allah im bana bir daha evlat nasip etme. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?