- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen aynen.yuhhhhhhh
gormuyor iste allah yaptigini gozune gozune sokuyor gormuyor gelin onu evine almayacak soyleyim sana kader hep bunu boyle yapar keske bilselerAynen aynen.
Bana 1 gram veriliyorsa ona yagdiriyorlar.
Kardeşim de bende kooperatiften eve girmiştik 3 sene önce. Ben tüm taksitleri kendim. Ödedim. Kardeşiminkileri hep annem babam ödedi. Neyse ben bigün kooperatif batacak diye duydum. Anneme gittim dedim anne çıkalım. Batacak diyorlar. Asla dedi cikmayacaksin kardeşin de çıkmayacak. Neyse ben dinlemedim çıktım. 100 bin TL birikmis param vardı. Aldık. Üstüne bankadan kredi çekip ev aldık . Sonra kooperatif gerçekten battı. Onların da 100 bin paraları gitti. Yani orada bile bana kızdı. Sanki ben batırdım
Küçük bebeğin badem ceviz nasıl yiyecek. Ama sen emziriyorsan senin sütünden geçer mantığı ile sana getirmeli idi.Benim de küçük bebeğim var.
Eşşek kadar adama mi lazım onlar.
En azından biraz düşünemez mi torununu
Hak yemek degil. Annem kardeşlerime fazla yaptiginda uzulmuyorum. O onun isteği saygi duymak lazim. Ama senden alip baskasina veriyorsa bir sey diyemem.Haklısınız üzülmekte,bariz evlat ayırmak bu.siz söyledikten sonra al yarısını götür denesinin bşr kıymeti yok artık,zaten derdinizde o yicekleri yemek ya da yememek değil.üstelik de babanız yarısını sizin için yollamış ,bu hakka da giriyor herşeyden önce,annelik böyle bir şey değil ,annenizde istisna annelerden.
Ben görüşünüze katılmıyorum. Evlat ayrımı yapmak kesinlikle normal değildir bakın kaç yaşında kadının bile psikolojisi bozuluyor. Aileler adil olmak zorundadır. Adalet evde öğrenilemeyen bir kavram, öğrenemezsen adil bir insan da olamazsın bu kadar basit.Aileler malını istediği kisiye vermekte serbesttir. Size az vermesi ona cok vermesi gunah degil haksizlikda degil. Onlar sadece sizin anneniz ve babaniz oldugu icin bu tur tartismalara girmeyin bence gereksiz üzülürsünüz.
Aaaa bu yazışmaları yeni görüyorum. Canım sizin anne kız ilişkiniz çok kötü durumda. Bence bir süre görüşme daha da gerilmeyin.Yok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna Eki Görüntüle 2087040
Kesinlikle . Keşke ona verdiğini gormeseydim. Onun benden farkı ne ki. Çok üzüldüm.Ben görüşünüze katılmıyorum. Evlat ayrımı yapmak kesinlikle normal değildir bakın kaç yaşında kadının bile psikolojisi bozuluyor. Aileler adil olmak zorundadır. Adalet evde öğrenilemeyen bir kavram, öğrenemezsen adil bir insan da olamazsın bu kadar basit.
Ben üzülüyorum.Hak yemek degil. Annem kardeşlerime fazla yaptiginda uzulmuyorum. O onun isteği saygi duymak lazim. Ama senden alip baskasina veriyorsa bir sey diyemem.
Eger bu yaptığını bende birgün bir evladım olup ta ona yapacaksam Allah bana bir daha anne olmayi nasip etmesin dedim.Küçük bebeğin badem ceviz nasıl yiyecek. Ama sen emziriyorsan senin sütünden geçer mantığı ile sana getirmeli idi.
Hadi hiçbirisi olmasın ikiye bölüp getirmeliydi annen hatalı davranmış sen ne tepki gösterdin
Canım böyle şeyler söyleme, yani senin annen kötü diye sende kötü olacak değilsin ama senin annene mesafe koymaya ihtiyacın var sinirlerin çok yıpranmış, ilişkiniz desen kopuk, bir ceviz bademden ortam toz duman oluyor ama ben sana hak veriyorum, hakkaniyeti bilmeyene öğreteceksin. Biraz mesafeli ol, gelin de senin mesafeni anlayıp kıllanır zaten, annenin planları suya düşer sen sakinleş birazEger bu yaptığını bende birgün bir evladım olup ta ona yapacaksam Allah bana bir daha anne olmayi nasip etmesin dedim.
oyle bir sey yok ne sunnette ne kuranda istedigi kisiye verilir denilmiyor adaletli olun deniliyor evlat ayrimi buyuk gunahtirAileler malını istediği kisiye vermekte serbesttir. Size az vermesi ona cok vermesi gunah degil haksizlikda degil. Onlar sadece sizin anneniz ve babaniz oldugu icin bu tur tartismalara girmeyin bence gereksiz üzülürsünüz.
Canm bak getirecektim dese ben yine ok dicem. Kadın beni salak yerine koyup geçen seneden kalmis yememis diyor.ya.Canım böyle şeyler söyleme, yani senin annen kötü diye sende kötü olacak değilsin ama senin annene mesafe koymaya ihtiyacın var sinirlerin çok yıpranmış, ilişkiniz desen kopuk, bir ceviz bademden ortam toz duman oluyor ama ben sana hak veriyorum, hakkaniyeti bilmeyene öğreteceksin. Biraz mesafeli ol, gelin de senin mesafeni anlayıp kıllanır zaten, annenin planları suya düşer sen sakinleş biraz
Adaletli olmak en guzeli olmuyorsada anneye babaya bunun icin tavir konulmaz. 9 ay karnında taşımış, emzirmis olmasi bile yeterli. Bunun icin küsulmez.Ben görüşünüze katılmıyorum. Evlat ayrımı yapmak kesinlikle normal değildir bakın kaç yaşında kadının bile psikolojisi bozuluyor. Aileler adil olmak zorundadır. Adalet evde öğrenilemeyen bir kavram, öğrenemezsen adil bir insan da olamazsın bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?