• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin anneniz böyle. olsa ?

Anneye babaya küsulmez ama bundan sonra ona gore davranirsiniz lutfen uzulmeyin sizin de evladiniz varmis.Boyle olmayacağınıza eminim .Yillar gecer ama bu kotu an akliniza kazinir .Yapacak bir sey yok bilincli yapilmis .Belki hatalarini anlarlar diyecegim ama sanmiyorum .Gerci bu saatten sonra anlasalar ne anlamasalar ne o da var .
Babam Aramis bu sabah hala bana sana 5 kilo ceviz gondereyim diyir. .
Dedim ki ya carpitma baba olay ceviz değil sende biliyorsun.
Bu saatten sonra bir anlamı da yok.
Yani.
Hatayi anlamak işlerine gelmiyor.
Sanki orada gözüm var gibi muamele ediyorlar birde. Suçlu ben oldum

Bence babaniz da cok üzülmüştür anneniz kafasina gore takilmis.Is birligi yapmis olsalardi babaniz hic caktirmazdi .Sorun annenizde
Yani annem. Beni hıc istemedi zaten oldu olası. Kardeşle aynı kurumdayiz düşünün. Aynı sınava kardeşim hazirlanmiyor ben hazırlanıyorum . Annem istemiyor bile kazanmami. O yapmıyor diye.

Yani annem. Beni hıc istemedi zaten oldu olası. Kardeşle aynı kurumdayiz düşünün. Aynı sınava kardeşim hazirlanmiyor ben hazırlanıyorum . Annem istemiyor bile kazanmami. O yapmıyor diye.
Daha az gorusmek psikolojinizi yipratmamak adina iyi bir karar olabilir bunu degerlendirin

Yani sizi düşünmemesi de abes ama en azından torununu düşünüp vermesi gerekirdi getirdiklerinden...

Benim annem de abime daha düşkündür her zaman. Ama böyle birşeyler getirme konusunda ondan çok bizi düşünür her zaman.

Oğlum seviyor, ben uğraşamıyorum diye mantı yapıp getirir her gelişinde. Normalde tarhanayı memleketten alıyorduk, domates konservesini ben kendim yapıyordum. Bu sene yazın memleketteyken tarhanayı, konserveyi yaptı. Reçel, marmelat da yapmış getirmiş.

Evime oturmaya gelirken yanında yemek getirir, yanına bir pilav salata vs yapar yeriz diye.

Memleketten getirdiği tereyağdan buzlukta son kalanını geçen hafta bize getirdi, kendine marketten almış. Çocuk doğal tereyağ yesin diye.

Köy ekmeği, erişte, peynir, kuru fasülye vs dünyanın yiyeceğini alıp getiriyor.

Oğlum çok iştahsız olduğu halde pek çok şey getirir yer diye. Yemez dediğimde siz yersiniz der.

Çok mu boş vakti var, hayır ama doğal yiyelim diye kışlık hazırlığımızı yapıyor. Çok mu parası var, hayır, kendi boğazından kısıp bize alıyor, getiriyor.

Oğlum doğmadan önce de böyleydi. Şaşırdım sizin söylediğiniz duruma.

Ben olsam çok ama çok bozulur ve epey soğurdum.
Konu sahibi zaten bu konudan dolayı üzgün sizde ballandıra ballandıra nispet yapar gibi anlatmışsınız. Az düşünceli olun

Kırılmakta kızmakta çok haklısısınız ona bişey diyemem.
Ama aklımda da şu soru var. Siz bu ayrımcılığı kendi ellerinizle yaratıyor olabilir misiniz. Hani insanın içinde yerleşik bir duygu olur ve herşey ona göre düzenlenir sizinkide öyle olmasın.
Mesajları da okudum. Annenizde ben ne yaparsam yapıyım bildiğini konuşacak gibi cümleler var hele beni sen hiç sevmedin ki demesi siz de de hatalar var demek ki
Yani bizde üç kardeşiz babam erkek kardeşime ayrı davranır maddi anlamda ama en çok kızlarına güvenir
Bizde bunu dalga konusu yaparız.
Bence kendinizi de sorgulayın ben biraz abartıyormuyum tepkilerimi azaltsam nasıl olur diye
Bilmiyorum bide böyle deneyin

Eşitlik her zaman adalet değildir demiş bir arkadaş çok doğru..

Biz 6 kardeşiz.
Kardeşlerimin içinde mesleği en güzel olan benim.
Annemin gözünde bizim ihtiyacımız yok paramız var alabiliriz.
Haberi yok tabi borç içinde yüzdüğümden, söylemedim bana üzülmesin diye..

Diğerlerini benden daha çok düşünür.
Ben de bir de beni dert etmesini hiç istemedim.

Mal paylaşımı konusu olur bazen evde hiç bir şey istemem ihtiyacı olan kardeşlerime pay et benimkini derim.
Olmaz öyle şey der ama onları benden daha çok düşündüğünü biliyorum.

Hak veriyorum da..
Benim annem dünyanın en iyi annesi.

Bekar erkek diye aklı onda daha çok kalıyor belli ki..
Boşuna düşman olmayın derim.

Yapmayın Allah aşkına, bekar erkekse bekar erkek. Yaşayamıyor mu annesiz? Evliyse evli bekarsa bekar iki çocuk varsa ikisine de pay ayrılır verilir.
Annenizi hatalı buldum konu sahibi, bence derdinizi anlatın ona.

O bekar erkekse benim de küçücük bebeğim var. Kendimi geçtim. Şu çocuk içinde mi bi avuç bişey ayiramaz di ?
Yapmayın lütfen. Annem.hep aynı.
Yaptığı ayrım.
Ona da dedim. Yetti canıma artık . Bu ayrım dedim. Beni yok Farzet neyin var neyin yoksa rahat rahat ver oğluna dedim.çekildik aradan bende bebeğimde.
Hele hele torununa bir avuç cevizi esirgeyen insanın açıklaması yok ya.

İnkar ediyor kabul etmiyor
Gecen seneden kalmis diye yalan söylüyor
kardesinle yüzlestir babanlada . istediği kadar inkar etsn. tavrını koy. bu ayrımcılıktır okuyorsa okuyor . para istemedinki . bende alınıyorum böyle swylerden eskiden daha az verirlerdi abiminkinden biraz sitem ettim simdi düzeldiler.

Back
X