- 8 Eylül 2019
- 227
- 262
- 23
Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor ya
Evlenmeden önce hergün duş alıyorduBöyle konulara çok şaşırıyorum. Evlenmeden önce hiç mi fark etmiyorsunuz bunları?
İnsan 1 gün dişini fırçalamasa anlaşılır. Bunu anlamak için öpüşmeye gerek yok. Kimin fırçalayıp kimin fırçalamadığı çok net anlaşılan bir şey.
Duş konusu da öyle. Yeni yıkanmış saçla 1 günlük saç bile ayırt edilir.
30 sene boyunca öz bakımını doğru düzgün yapan insan evlenince bir günde vazgeçmez ki bundan. Daha önce de yapmıyordu demek ki.
Boşanmayacaksanız yapabileceğiniz tek şey sevişmemek. Bu yaşa kadar öğrenemediği şeyi sizin söylemenizle öğrenmeyecek.
Ben olsam uzun bir çubukla ittire itire atarım yataktan.
İçiyor evetEsinizle sigara iciyor mu?
Evetse koku algisi biraz korelmis olabilir mi?
ÖğğğğkkkkSlm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın
Ben 6 senelik evliyim evliliğimizin 4 gününde ancak ilişki oldu.ama kanama olmamıştı eşimde bunu problem yaptı şüpheler girdi.ki benim önceden öylr bi durum asla ve asla olmadı.aradan 6 sene geçmiş kavga ettik ve bana seni ilk gün babana göndermem lazımdı.diyo.kalbim sıkıştı insan karına böyle dermi nasıl seveyim böyle bi insanı bide oğlum var r yaşındaMesajınıza özelden cvp verilemiyor malesef.anlamadım nedenini ama
Ayrı konu açın. Buradan kimse görmez derdinizi. Konu açarsanız daha çok yardımcı olunur.Ben 6 senelik evliyim evliliğimizin 4 gününde ancak ilişki oldu.ama kanama olmamıştı eşimde bunu problem yaptı şüpheler girdi.ki benim önceden öylr bi durum asla ve asla olmadı.aradan 6 sene geçmiş kavga ettik ve bana seni ilk gün babana göndermem lazımdı.diyo.kalbim sıkıştı insan karına böyle dermi nasıl seveyim böyle bi insanı bide oğlum var r yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?