Sizin eslerinizde boyle mi ? Çok Üzülüyorum

Evlilikte sevgi zamanla alışkanlığa dönüşüyor. Yapabiliyorsanız bu tatilde 10 kadar Annenize gidin.Birbirinizi biraz özleyin.İkinize de iyi gelecektir.

Yoo, benim kocam ogle deyil cok sukur. Her gun sevdiyini soyler, sarilir, sever, guzel seyler soyler
Erkekden erkeye de fark var, bazisi da sever ama soylemeye ve belli etmeye utanir. Kocaniz da onlardandir qaliba. Sizi sevmese boşanirdi ...

Cocuk icin beni seviyor olmasi sizce kotu bir durum degil mi ?,
Hayır hiçte kötü değil.
Siz çalışmıyor musunuz?Çalismiyorsaniz hemen kendinize bir meşgale bulun.
Evde duran sürekli kurarda kurar..
Çalışıyorsanız da sürekli kavga edecek enerjiyi nerden buluyorsunuz?
Biz eşimle yorgunluktan birbirimizi görmüyoruz. Biraz monoton gelebilir ama Akşam yemek çay kahve faslı. .Bir iki tv.ye bakar sonra uyuruz.
Hafta sonları birbirimize vakit ayırabiliyoruz o kadar..

Eşin seni seviyorum demiş. Ama işte ağır abi takılıyor bence.
Kişiliğinden ödn verme elbette ama zorluklara göğüs ger bazı evlilikler zor haklısın.
21 31 biraz uyumsuz bence. Ama yine de tatlılıkla halledersin. Yuva yıkmak kolay marifet bu kocadan bir romeo elde etmekte

Siz neden kavga ediyorsunz peki ?,
Bazen ailesi, bazen ufacık bişeyden kavga ediyoruz.. bağırış çağırış çıkıp gitmeler.. ona göre tek sorun ben dırdırcıyım ailesi hakkında vs herşeye çok konuşyorum(konuştuğum doğru ama başka türlü nasıl kendimi anlatabilirim değil mi.) Bıkmış benim dırdırımdan beyfendi . Çocuk olduktan sonra böyle olduk ondan önce ben eşimi çok sever kaybetmekten korkardım boşanma lafını açtırmazdım. Şimdi ben ufacık şeyde boşanalım diyorum oda öyle napıcaz bilmiyorum onun dışında bende bana sevgi dolu bakan biriyle evli olmak isterdim. Söylemeyi bile geçtim ben bakışlarında bile göremiyorum artıkk..

Aslinda cevabı biliyorsunuz gibi .Belki de siz onu sevmiyorsunuzdur ,kendinizi zorluyorsunuzdur bazı şeylere ve bunun farkında değilsiniz . Sizi gerçekten sevdigini öğrenmeye çalışıp ona göre hareket etmek istiyorsunuzdur belki.Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Sevdigini soylemeli esler birbirine bunun bahanesi olmaz ki ustelik mevzuda acikca cocuk icin evli kaldigini soylemis adam daha ne aciklamasi olabilir ki

ben olsam bana beni sevdiğini söyleyemeyen biriyle evli kalamam.

Yorumların çoğunda "ergen gibi beni seviyor musun" diye sormuşsun yazanlar olmuş. Bir kadın sevgi görmüyorsa bunu sorma ihtiyacı duyar. Normal olan herkes sevmek , sevilmek ister. Biz cansız nesneler değiliz ki. Bir bardağı kırın "ahh canım yandı" der mi? Bizim duygularımız var . Sevgi demek 7/24 "aşkitom,cicişim" gibi kelimeleri sarf etmek değildir ama en azından bir sözle bir bakışla bunu hissetmek ve hissettirmektir. Konu sahibi sen aslında kendini güzel bir şekilde ifade etmiş ve isteklerini söylemişsin. Ben olsam eşimle adam akıllı konuşurum. Cinselliğin bile olmadığı evlilik benim gözümde ev arkadaşlığından farksızdır. Belli bir süre yalnız kalın ve kafanızı dinleyin. Aranızda özlem olursa her şey tamamen bitmemiş ve bir umut var demektir ki ben her zaman umudunuzu kaybetmemenizden yanayım.

Ama cocuk olmasa yani anne olmasam sevgisi coktan bitmis olacakms bunu duymak beni kahretti
Evlenınce sevgı de ask da bıtıyor yerını alışkanlıklar alıyor bence onun için bır eş ve cocugunum annesı işte .Kadın daha gec bırakıyor ask bıtıyor ama sevgıdı devam edıyor uzun bır süre cunku yapı geregı cok duygusal erkekse mantık adamı :))

bence tek sebebi yas farki
yas farki kotu demiyorumbenim esimlede aram var
Siz daha duygusal yaklasiyorsunuz esiniz yas itibariyle daha olgun

Hayır normal olan bu değil ve cidden iyi devam eden evlilikler var,umuyorum ki eşiniz sadece talihsiz bi açıklama yapmıştır,anne olmamız hala kadın olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor,yanlış yapmış eşiniz

Öncelikle bu konuyu iki kişilik olarak düşünmelisin, çünkü eşinde
Sana seviyor musun diye sormuş, demek ki onun da beklentileri var. Empati yap, O da senin gibi ilgi görmek istiyor. Belki eleştirinin miktarını biraz abarttığın için her şeye muhalefet olduğunu çeneni tutmanı söylüyor (doğru bir üslup değil kesinlikle) önce sen adım at bakalım, biseyler yap, Ufak ufak tatlı tatlı ama çaktırmadan bakalım değişecek mi?

bir yerde okudum cocuk iyi bir sey yaptiginda , dokunarak aferim, iyi yapmissin , seni seviyorum gibi seyler soylemek, cocugun davranislarini olumlu etkiliyormus. dusundumde ben farkinda olmadan esimede bunu yapiyorum. ve olumlu donus oluyor. tavsiye ederim.

2. olarak beklenti icinde olmak her zaman mutsuz eder.

evde huzur varsa, biraz daha ilimli konusarak sorunlari cozmeye calisin. zaten . bizde de her sey uyumlu degil.esimin ak dedigine ben kara diyebiliyorum ama orta yolu buluyoruz.

10 yaş farkın zararı.
Herkeste aynı olmaz belki ama sizde baya baya fark etmiş.
Anlamaşamamanızın nedeni bu, farkında değilsiniz?
Diğer konuya gelirsek; Türk erkeğinden elde ettiği kadına her dakika "seni seviyorum bitanemmmm" diye jestler yapmasını beklemek; avrupa birliğine alınmamızdan bile daha düşük bir ihtimal :) hatta yok öyle bişey. Adam gayet olgunca şeyler söylemiş. Siz de azcık huyuna suyuna giderek bozuk bile olsa bu evliliği düzeltebilirsiniz lakin anladığım kadarı ile düzeltmek istemiyorsunuz. Yanlışsam düzeltin?

Bence yaşla alakasI yok...

Çok üzüldüm. Zaten cvbını çocuk olmasaydı evli olmazdıkla vermiş. Her konuda muhalefetsin demesi her konuda kendisine biat edicek biriyle daha mutlu olurdum demek. Bir erkek için ne acı. Güçlü, kendi iradesi kendi kişiliği kendi fikirleri olan bir kadınla olmanın değerinin farkında değil. Aile yApısı, kişiliği, beklentileri nasıl en iyi siz bilirsiniz, siz değerlendirebilirsiniz. Ama en önemlisi sizin beklentiniz. Evliliğinizden ne bekliyorsunuz? Bir evim olsun, kocam olsun, yemeğimiz pişsin, çocuğumuz büyüsünde beklentiniz bunla yetinebilirim diyorsanız devam edin bence akışına bırakın. Kocasınızın kafasına dank ederse birgün belki değişir. Ama beni sahiplenen, fikirlerime katılmasa da değer veren, ne olursa olsun güven veren ve ne yaşanırsa yaşansın gözlerine baktığınızda o pırıltıyı görebilecceğim bir adamsa beklentiniz yol yakınken dönün, vazgeçin. Hislerinize güvenin.

Bizim de aramizda 8 yas var. 8 yillik da evliyiz benzer durumlardan gectik. Zaman zaman benzer seyleri hissettik.
Cocuklar icin katlaniyoruz belki de. Ama tensel cekimimizi falan kaybetmedik. Bu da biraz daha katlanilabilir kildi belki.
Bu sekilde acik acik soylemesem de bazen ben de esimi sadece cocuklarimin babasi olarak sevdigimi dusunuyorum. Ozellikle tartismali bi donemse.
Bazen de tam tersi esim olarak ozluyorum seviyorum onu.
Muhtemelen esiniz de boyle dalgalanmalar yasiyordur. O anda oyle hissetmistir ama her zaman oyle hissettigi manasina gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…