Sizin eslerinizde boyle mi ? Çok Üzülüyorum

Siz ne kadarlık evlisiniz? merak ettim. Flört ederek mi evlendiniz?

Pekı duyguların yuceltılıp on plana cıkmadıkca, duygu yonetımını nasıl yapıyorsun
Sevmek, sevdıgını göstermek, sevısmek..
Ogrenmek ıcın soruyrm
Bende köreldım cok

anladıgım kadarıyla esin klasik erkek zihniyetinde sen onu yaglıcan ballıcan karsı geldiğini hissettiemeyecen .
benime esimde böyle bazen muhalefetlik istemiyor

ama yinede sen bir kendine sor bu adamı neden sevdin sevgin nasıldı o nasışsı kaybettiğiniz birseyler var gidin bir pskologa evlilik terapistine ugrasın .

Çocuk için evliliği devam ettiren çiftlerden birisiniz demekki ...

esin seni sevmese cocugu falan gozu gormez, kendini yipratma, gergin olursan huzursuzluk olur, elindekilere bakip mutlu olmayi dene

Pekı duyguların yuceltılıp on plana cıkmadıkca, duygu yonetımını nasıl yapıyorsun
Sevmek, sevdıgını göstermek, sevısmek..
Ogrenmek ıcın soruyrm
Bende köreldım cok

aslında şöyle kendimi tatmin ediyorum. Eşim eve maydanozla geliyor diyelim. Kendi kendime bu adam beni seviyor çünkü maydanoz almış diyorum :))

kendimi sevdiğim zaman kimsenin sevgisine ihtiyaç duymadığımı farkettim. İçimdeki o boşlukları dolduruyorum ve eşimle daha az sorun yaşıyorum. Sorun yaşasam bile önemsemiyorum "onun sorunu bana ne" diyorum . Keyifle kahvemi yudumluyorum.

Aslında mantıklı ama bır boslul var ıste
Mesela ben oyle yaptıgımda o etkısız eleman olmus oluyor, duygu coskunlugum ondan yana olmuyor kı
Korelıyor duygularım ona karsı, dokunmak, sarılmak, gozlerımı kapatıp kokusunu ıcıme cekerken aldıgım haz.. yasattıgı olumsuz hısler kamcıladı bunları, e kendıme baktıgım zamanda mutlu tabıkı oluyrm ama ona karsı duygularım nasıl yogunlasacak, e duygu tutku yoksa devamı da yok kı, o acıdan sordum yanı cekım, arzu ıstek nasıl oluyor?

Her iki tarafta sen soyle yok sen soyle derse iki tarfta inada girer sanirim ikinizde de biraz inat ve gurur var ama biraz evliligine heycan katmak istiyosan biraz sen cabala ve bu monoton durumdan kurtulmaya calis ne kadar nie neden dersen orda takilirsin bence mutluyum seviyorum ve devam ettirmek icin herseyi yaparim demeye bak bu duygu yuklu dusuncelerden kurtul yoksa dahada mutsuz olursun bazen elimizde olandan fazlasini isteriz ama olmaz malesef

Ben ese bu sorunun sacma oldugunu dusunuyorum bi insan esinin kendisini sevip sevmedigini hissedir zaten

Aynı evrelerden geçtik. Seni seviyorum kelimesini sadece özel anlarda söyler Eşimle aramızda yaş farkı da var .Bende muhalefetlik çok yapardım.Onun önemsediği şeyler bana çok saçma geliyordu.Erkekler çocuk gibi aslında şimdi biraz alttan alıyorum.Adamı önemsediği şeylere dikkat ediyorum ve onu biraz şımarttıyorum ( sen olmasan ne yapardık duygusunu işlemek gibi ) İstediğimi alttan alttan yaptırmaya çalışıyorum. Surat asma asabilik iletişimi engelliyor. Zamanla düzeleceğinizi orta yolu bulacağınızı düşünüyor.

eşim ona olan sevgimi sorguladıgında önce seni seviyorum demeyi ögrenip karşılıgını kolayca duyanilecegini söylerim.
siz sevginizi belli etmiyor sorguluyorsunuz.
aranızda neler yaşandı nelerin izi kaldı ise size bir fayda saglamadıgı belli.
siz bir erkek olsanız çocugunuzun kimden olmasını isterdiniz?
sevdiginiz insandan mı?
eşinizin sizi sevip sevmediginizi anlatabildim mi?
her erkek her kadın duygularını farklı yaşar farklı yansıtır

"seviyorum seni" demek bu kadar zorsa tırnak ucu kadar sevmiyordur beni bende değeri de yoktur iki kelimelik cümleyi söylemek bu kadar zor olmamalı

Bence erkekler anneyi sevmese çocuğu sevmezler. İçinizi ferah tutun hiç kimse çocuk için bı arada kalmaz. Demek ki aranızdaki bağ kopmamış ama kırgınlıklar var ki açıkça dile getiremiyor sevdiğini zaman ve sabır gerekli biraz.

Aradaki yas farki cokmus. Belki onunla alakalidir. Sen daha 25 yasindasin evladin da var ustelik iyi ustesinden gelmissin hem anneligin hem evliligin. Evlilikte bir sure sonra sevgi filan olmuyor ki zaten aliskanlik filan oluyor.

Yanlis anlamazsaniz ben burclarinızı merak ettim sizin ve esinizin. B

bence sizin bazı davranışlarını sevmiyor.. o yüzden bu şekilde konuşmuş. bence sizi seviyor. sadece işittirme yapmış kendince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…