Sizin fikriniz nedir ?

Eşine ne kadar meraklı derse ne oluyormus? Bir anne sevinmeli üstelik, oğlu ve gelini birbirine düşkün olunca.
Çok önemli bir şey değil tabi idare edin ama sinir bir durum.

Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi.
Tutulan oda sayısı artmasın diye sebep sunulsa, yani olay maddiyat olsa anlarim. 3 gün idare edilir. Ama sebep olarak bu alintiladigim şeyse yorumsuz..
Bir şeyi merak ediyorum bu tip adamlar sevgililikte, nişanlilikta kendini belli etmiyor mu? Ya da normalde değer verir, ezdirmez de ilişkide tek falsosu bu mu?

Bu ne yaa!!! Ne ağır ailevi problemlerimiz var yaa!!! meraklimelahatbirisi meraklimelahatbirisi ne yapıp edip kocanızla birlikte kalın ve gündüz gezin, gece sevişin. Kayınvalideye ve annenize saygıda kusur etmeyin, gündüz onların gönüllerini alın, onlarla ilgilenin.

Allah Allah karısına meraklı olmak annenin ayıplayacağı bir şey miymiş ya? Meraklı değilse evlenmeseymiş. Ama annem öyle diye normalin dışında beklentilerin karşılanması ve karşılamanızın sizden de beklenmesi abesle iştigal. Hepimiz saçmalayalım o zaman madem kimse saçmalıyorsun demeyecek.

Arkadaşlar mevzu 3. Odayı tutmak değil eşim annesinin tek başına kalmasını istemiyor başka soeun yok.
Annesi doğu turuna çıkabildiğine göre kör topal yatalak bir kadın değil. Gayet sağlam maşallah. Anasıyla aynı odada yatmaya utanmayacak mı anası var diye karısıyla aynı odada kalmayan koca herif. Gitmem öyle bir tatile eşim böyle bir şey yapsa bana. Alsın anasını gitsin. Tek kalmasından o kadar korkuyorsa dünürler bir odada kalsın erkek kardeş kendi kalsın. Hiç de kabul etmem böyle bir şeyi. Eşin gayet de anasının memesinden kopamamış geri kafalının teki sen her ne kadar kabul edemesen de

Annenizle kalsın. İki dünür? KV iyi diyorsunuz ya gerçekten iyi biri olsaydı oğlunun karısından ayrı kalmasını kabul etmezdi. Siz evlisiniz olur mu öyle şey demesi lazımdı. Bu KV ile çok işiniz var sizin.
Aynen öyle. Kv düzgün olsa saçmalama koca herif ne işin var yanımda git karının yanına der. Ana oğul tencere kapaklar

Merhaba, 1.5 senedir evliyiz şükür çok büyük sıkıntılarımız yok. Balayımıza güneydoğuya gitmiştik, çok sevdiğimizden annelerimizle de gelelim mutlaka demiştik eşimle. Babalarımız malesef vefat ettiler. Neyse ki nasip oldu haftaya gidiyoruz fakat bi sıkıntı var ve ben haksız mıyım haklı mıyım bilmiyorum. Eşim yer ayarlamış kendisi annesiyle kalacak ben de annemle. Ben, eşim, erkek kardeşim ve kayınvalidem gidiyoruz. Ben bunun mantıklı olmadığını bizim evli olduğumuz için bir odada kalmamız gerektiğini söyledim, annesinin tek kalmasını istemediğini söyledi. (Kayınvalidemle benim bir sıkıntım yok elhamdulillah, zor biridir fakat bunu bana yansıttı diyemem, sadece bazı noktalarda biraz bencil davranıyor ben de eşim hatrına görmezden geliyorum. Fakat eşime karşı biraz daha ince eleyip sık dokuyor her an her şeye alınabilir o yüzden eşim çok temkinli yaklaşıyor ona) Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi. Aslında inanın eşim geri kafalı bi adam değil ama annesi bazen o kadar burnundan döküyor ki mecburen böyle şeylere dikkat ediyor ama bu durum bizim evlilik birliğimize manevi açıdan zarar verir ben evliysem eşimle kalabilirim bundan doğal ne var ki ? Eşim de abarttığımı annesi böyle olduğu için böyle davrandığını ben eşi olduğum için onu tolere edebileceğimi herşeyi en açık bana anlattığını ama ona açıklayamadığını söyledi. Bilemiyorum kendimizden taviz vermek bana doğru gelmiyor.
Vallahi ben sizin yerinizde olsam gitmem annesiyle gitsin kocanız çok ama çok saçma, yani hiç öyle iyi niyetli bir durum gibi gözükmüyor.
Siz değil ama eşiniz ve annesi abartıyor bence.

Kocaniz geri kafali bile degil bence kafasiz. Ne demek annesiyle ayni odada yatacak. Tek kalmasina gonlu razi olmuyorsa evlenmemesi lazimdi normalde nasil tek birakiyor annesini yoksa ayni evde mi kaliyorsunuz? Illa baska yerde tek kalmasin diyorsada uc oda tutsun dunurler bir siz esinizle kardesinizde tek kalsin. Bu kadar mantiksiz birsey gormedim dicem ayni yatakta uc kiside yatabildiniz dusununce.

Çok tuhaf çoook
Sizin böyle rahat anlatmanız bile tuhaf
Yakışık alan sizin kocanızla, iki dünürün birlikte, 18 yaşındaki kardeşinizin tek kalması.

Hele karısına meraklı diye çekinmesi vs… ben böyle durumda hep şunu düşünüyorum: babam benim için aynı tepkiyi verir miydi? Yani babam bana amma meraklıymışsın kocana illa birlikte mi kalacaksın dese ne kadar abesle iştigal ise, anasının oğluna demesi de aynı şey

Annenle çok güzel vakit geçiriyormuş gibi yansıt. Meraktan patlasın. Yani tatile herkesi götürmeniz baştan hata. Annesi normalde yalnız kalmıyor mu onu anlamadım. Bir seferlik tolere edeceksin artık.

Merhaba, 1.5 senedir evliyiz şükür çok büyük sıkıntılarımız yok. Balayımıza güneydoğuya gitmiştik, çok sevdiğimizden annelerimizle de gelelim mutlaka demiştik eşimle. Babalarımız malesef vefat ettiler. Neyse ki nasip oldu haftaya gidiyoruz fakat bi sıkıntı var ve ben haksız mıyım haklı mıyım bilmiyorum. Eşim yer ayarlamış kendisi annesiyle kalacak ben de annemle. Ben, eşim, erkek kardeşim ve kayınvalidem gidiyoruz. Ben bunun mantıklı olmadığını bizim evli olduğumuz için bir odada kalmamız gerektiğini söyledim, annesinin tek kalmasını istemediğini söyledi. (Kayınvalidemle benim bir sıkıntım yok elhamdulillah, zor biridir fakat bunu bana yansıttı diyemem, sadece bazı noktalarda biraz bencil davranıyor ben de eşim hatrına görmezden geliyorum. Fakat eşime karşı biraz daha ince eleyip sık dokuyor her an her şeye alınabilir o yüzden eşim çok temkinli yaklaşıyor ona) Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi. Aslında inanın eşim geri kafalı bi adam değil ama annesi bazen o kadar burnundan döküyor ki mecburen böyle şeylere dikkat ediyor ama bu durum bizim evlilik birliğimize manevi açıdan zarar verir ben evliysem eşimle kalabilirim bundan doğal ne var ki ? Eşim de abarttığımı annesi böyle olduğu için böyle davrandığını ben eşi olduğum için onu tolere edebileceğimi herşeyi en açık bana anlattığını ama ona açıklayamadığını söyledi. Bilemiyorum kendimizden taviz vermek bana doğru gelmiyor.
Anneniz yok erkek kardeşiniz var mantık olarak aynı odada kalmayacaklarina göre eşiniz haklı

Back
X